Msi NV 250 GTS
- poruka: 18
- |
- čitano: 3.576
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci, ne od Nvidie nego MSI.
-Imali tko ovu graficku ?
-osobna misljenja
-neke graficke u istom rangu (cijena) a da su bolje?
sviđa mi se hlađenje, vjerojatno ima dobre clock sposobnosti
ne znam kolika je cijena te grafčke ali konkurenti su joj HD 4850 koji je vjerojatno nešto jeftiniji i bolje rješenje HD 5770 nešto skuolji, a bolje performanse
ako baš preferiraš nvidiju onda je ovo ok rješenje
Ne preferiram Nvidiu ali problem je sto nemam bas neko napajanje mocno tako da bi i to morao kupovat'. A cijena ti je okoprilike GTS 250 - 1200 kn
Ne preferiram Nvidiu ali problem je sto nemam bas neko napajanje mocno tako da bi i to morao kupovat'. A cijena ti je okoprilike GTS 250 - 1200 kn
ooo pa za taj novac kupiš HD 5770 vaporx, puno bolja kartica: odlično hlađenje, bolje performans i naravno dx 11 ;)
p.s ako napajanje može držati GTS 250 može i HD 5770
Pa za 1200 kn kupiš fino HD5770 i uživaš! Meni na napajanju od 550 W 5770 ide bez problema,malo troši,tiha,hladna! A mislim da je dovoljno imati 450W ali kvalitetno napajanje!
Koje imaš napajanje=?
Ok hvala :)
slab ti je proc..koliko vidim, single core(ne pise nista pa predpostavljam)..to sto ti pise pod moj pc, nisam siguran ni da li ces GTS250 moci iskoristiti, a kamo li 5850..tako da je bolje da se raspitas malo sta se isplati kupiti..
predpostavljam da ti je previse mijenjat proc i sve, zato bolje uzmi onu karticu koju ces moci iskoristit, a ne bacati pare bezveze na nesto sto ti nece dat mozda 2% vece performanse..
slab ti je proc..koliko vidim, single core..to sto ti pise pod moj pc, nisam siguran ni da li ces GTS250 moci iskoristiti, a kamo li 5850..tako da je bolje da se raspitas malo sta se isplati kupiti..
predpostavljam da ti je previse mijenjat proc i sve, zato bolje uzmi onu karticu koju ces moci iskoristit, a ne bacati pare bezveze na nesto sto ti nece dat mozda 2% vece performanse..
ako je dvojezgreni iskoristit će
Core Duo OC na 2.8 GHz
Core Duo OC na 2.8 GHz
onda bi trebalo bit ok..
i da, kad poredis te dvije grafe, znaj da se vapor x da veoma dobro clockat, bude cak jaca od gtx260 (malo)..
za tu MSI gts250 ne znam, al u svakom slucaju ako uzimas vec graficku sa tako kvalitetnim hladjenjem, pogledaj kako se clockaju..
Intel e5400-2.8 GHz OC
GTS 250 OC
1 gb RAM
Intel e5400-2.8 GHz OC
GTS 250 OC
1 gb RAM
najvjerojatnije da, na kojoj rezi igras?
Intel e5400-2.8 GHz OC
GTS 250 OC
1 gb RAM
najvjerojatnije da, na kojoj rezi igras?
Sta bolan? 1Gb RAM-a.
Dodaj jos 2.
Sta bolan? 1Gb RAM-a.
Dodaj jos 2.
Gore se govorilo o GTS 250 s 1 GB memorije pa sam ovo RAM-a previdio, da trebalo bi još RAM-a
dobio danas katalog od makro mikra, tamo je točno ta grafa 888kn!