Evo stigla je gtx280 u prodaju... No ne kod nas, ali blizu...
http://www.techpowerup.com/img/08-06-10/gtx280_hw-elektronik.jpg
Evo stigla je gtx280 u prodaju... No ne kod nas, ali blizu...
http://www.techpowerup.com/img/08-06-10/gtx280_hw-elektronik.jpg
Kako će biti u prodaji kada nije još ni službeno izašla!?
Hm...nebi ti na to znao odgovoriti, samo prenosim informaciju na koju sam naišao na netu...
Pa reko da vidim šta će ljudi reči na to koliko košta i sve ostalo...
Pa to je negdje oko 4300 kn mislim da će toliko koštati, ako bude najbrža kartica na tržištu ta cijena će se dugo i zadržati na tom nivou, jedino ako ATi ne bude brži onda će vrlo brzo pasti, a ATi će imati veću cijenu, tako ja bar mislim, ne znam, koja kartica od ta dva proizvođača bude imala hit proizvod imat će i hit cijenu za njega...
haha..neko je malo radio u photoshopu..nemoguce da je u ducanu jer nije ni sluzbno izasla..nnisu ni cijene a također ni konacne specifikacije..tako da ovo nije pravo
Nevjerujem da je slika lazna, naravno, brzo se povukla sa lagera, najvjerovatnije zbog zahtjeva Nvidie. Inace, i HD4850 se takodjer pojavio na netu (Svedski website):
Cijena bi bila oko 190 eura.
Slika nije lažna. Možete se predbilježiti na kupnju, ali grafičku još ne možete fizički kupiti. Znači sada "kupite" i kad stigne u dućane odmah ju dobijete
Slika nije lažna. Možete se predbilježiti na kupnju, ali grafičku još ne možete fizički kupiti. Znači sada "kupite" i kad stigne u dućane odmah ju dobijete
Ne znam da li je to ta stranica. Uglavnom to funkcionira na taj princip Internet predbilježba. Mislim da sam vidio na fudzilla.com neki link. Možda se još ne može kupiti, ali stavljena je na stranicu, slika, specifikacije i cijena.
GeForce GTX 280 službeno ime...
...testni model se pokazao 50 do čak 100 posto bržim od 9800gtx (crysis 70% brži pri very high postavkama na 1920x1200)
...240 shadera, 1gb gddr3 (što je zapravo malo redizajnirani gddr2) memorije na 2200mhz, gpu na 600mhz, 512 bitna, sa čak 1,4 milijarde tranzistora, preporučena cijena od 650 dolara...
...ovo niste čuli od mene ;)
Jedva čekam vidjeti što će biti od toga. :)
GTX280 ili 4870x2.... performanse odlučuju do 4k:)
Kad čitam specke od jedne i druge (ATI i NVIDIA) cure mi sline
Treba vidjeti konačne performanse u svakodnevnim aplikacijama (čitaj igrama), te performanse u distribuiranom računarstvu (F@H), pa uzevši u obzir maloprodajnu cijenu novih Radeona i GeForce-a ubosti isplativiju negdje na jesen .
Treba vidjeti konačne performanse u svakodnevnim aplikacijama (čitaj igrama), te performanse u distribuiranom računarstvu (F@H), pa uzevši u obzir maloprodajnu cijenu novih Radeona i GeForce-a ubosti isplativiju negdje na jesen .
Evo, došla je u Hgspot (ne znam jel došla stvarno ali cijena je objavljena) - 3999kn za BFG verziju. Nije preskupo, s obzirom da je 8800 GTX bila preko 5000kn kada je izašla.