ATI 3870 problem sa igrama

poruka: 8
|
čitano: 1.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Imam ati 3870 512 ddr4  instalirao sam nove drivere novi directx i prilikom igranja gta san andreas u igri se pojavlju ju crte .To se događa i prilikom igranja drugih igra npr. assassins creed,rainbow 6 vegas 2,frontloines fuel of war,MoH Airbone,mass efect,hitman4,crysis.....     igra normalno radi ali je tesko igrat jer likovi su neke crte

imam 2 gb rama 320 HDD 1.8 dual core i maticnu asrock 775DUAL-VSTA

dali bi problem mozda mogao biti u kablu jer je on vga i stavio sam dvi nastavak koji ide u gtafu a u monitor(LCD) ide VGA .Monitor ina i DVI ulaz al nemam nastavak

kad sam kupio grafu nisam mislio da bi tako bila losaMršti se

stavio bi par slika ali neznam s cime

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hmm. Inače bi rekao da je matična jer ne volim asrock. Ali probaj kada ti se to dogodi isključiti pa upaliti monitor. Možda dolazi do neke greške zbog DVI-VGA adaptera pa se to događa.

Ako nije to onda probaj vratiti starije drivere za grafičku na kojima ti je sve bilo ok.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ATI 3870 problem sa igrama

To nema nikakve veze s kvalitetom kartice, nego se tebi kartica ili pregrijava ili je oštećena. Kabel s tim vjerojatno nema nikakve veze.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ne pregrijava se temp ne prelazi 60 probao sam iskljuciti monitor al ne pomaze mislim da nije ostecena jer onda nebi kad spustim igru i opet dignem (ctrl+alt+del) popravi se slika na neko kratko vrijeme

17 godina
neaktivan
autorov komentar

ne radi ni sa bilo kojim driverima.Takva je od prvog dana.Ja mislim da je problem u softveru

17 godina
PiZZaDox kaže...

ne radi ni sa bilo kojim driverima.Takva je od prvog dana.Ja mislim da je problem u softveru

E ako je od prvog dana onda je najvjerojatnije kartica ošla.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina

Imam istu maticnu (asrock 775 dual-vsta) i namjeravam je mjenjati bas zbog toga sto kartica nepodrzava masu stvari a izmedju ostalog i neke graficke kartice.

http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=775Dual-VSTA

na ovom linku vidis da ta graficka nije uopce podrzana tj, nema je na spisku....mozda zbog toga moguci problemi...a izmedju ostalog ta maticna ima AGP slot i PCI-E koji je 4X, dakle smanjuje donekle performanse....

http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=4CoreDual-SATA2

a na ovom je druga maticna ploca od asrocka model 4CoreDual-SATA2 i na njemu je ta graficka kartica podrzana ali preporucuju da se stavi verzija biosa 1.80

Obje ploce imaju isti chipset VIA PT880Pro/Ultra, pa mozda kao moguce rjesenje problema moze biti stavljanje novog biosa na maticnu....

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

hvala to mi je rijesilo problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: