Prijedlog teme za BUG zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 3.298
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prijedlog teme za BUG

Predlazem da napravite jedan pregled postupka, procedure, zamki pri narucivanju i dostavi IT opreme, a prvenstveno laptopa iz inozemstva(EU, SAD). Ta tema je puno puta povlacena po raznim forumima pa tako i ovom i nikad konkretnih odgovora, sve nesto u zraku visi nepoznato da bi na kraju se svi slozili bez pravih cinjenica da "ce to oni masno naplatiti". E pa koliko i sta ce oni to masno naplatiti? Dakle porez, carina, postarina, stajanje na carini-posti, sta se naplacuje a sta ne, sta se carini a sta ne...? Ima toga dosta a mislim da bi se neki nakon sto saznaju tocno sta i kako i odlucili na neki web-shopping.

Ja jesam trazio i pitao po svuda ali nisam nikad dobio konkretne odgovore. Ako nisam dovoljno upucen, tj. ako je to vec negdje odgovoreno, molim nekoga da me uputi.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prijedlog teme za BUG

Kao što je kolega gore naveo to je sada aktuelno.

NO ja bih radije volio da se objave  informacije za dostavu,plaćanje itd. Ali ne samo za laptope. Nego i za druge stvari.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prijedlog teme za BUG

mislim da bi bila korisna tema otelevitzorima, opčenito lcd i plazma tv-uređajima i malo njihovih recenzija jer na tržištu je velika pomutnja

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prijedlog teme za BUG
Pa bilo bi dobro, kao sto sam i naveo, da se pokrije cijela IT grana i sve sto dolazi s narucivanjem.
16 godina
neaktivan
Prijedlog teme za BUG

mogli bi staviti neke tutorijale za dreamweaver

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Prijedlog teme za BUG

Momci, tema za želje već postoji i zove se Što bi željeli čitati u novom Bugu. Molim da ju koristite. Ova ide pod ključ! U slučaju da je netko zabrinut oko njenog praćenja od strane nas iz redakcije, evo malo umirenje - pratimo ju redovito :)

Work is for people who suck at video games.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 3:17 (Davor).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice