Mali ispravak - ebay

poruka: 4
|
čitano: 2.716
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mali ispravak

Evo bas citam FAQ OFF iz novog broja pa sam primjetio malu netocnost. Nista spektakularno,ali mozda nekom pomogne. Tice se FAQ-a o eBay.u. Pise da se nemoze cijenkat za predmet, to nije tocno. Na ebay.u postoji prijedlog "BEST OFFER", tu se moze napravit prijedlog cijene koju bi htio. Npr., zelis kupit 10 predmeta, koji inace kostaju 10$, za 7$. Upisuje se kolicina i cijenu za 1 predmet. Upise se recimo 5$ po predmetu. Nakon toga trgovac ima 48h za odgovor iliti COUNTER OFFER, on recimo spusti cijenu na 9$. Nakon toga ti imas mogucnost napravit svoj COUNTER OFFER itd... Cijenkate se dok ne dodjete do neke sredine.Ko na placu.

1 0 hvala 3
16 godina
moderator
RE: Mali ispravak
klooperator kaže...

Evo bas citam FAQ OFF iz novog broja pa sam primjetio malu netocnost. Nista spektakularno,ali mozda nekom pomogne. Tice se FAQ-a o eBay.u. Pise da se nemoze cijenkat za predmet, to nije tocno. Na ebay.u postoji prijedlog "BEST OFFER", tu se moze napravit prijedlog cijene koju bi htio. Npr., zelis kupit 10 predmeta, koji inace kostaju 10$, za 7$. Upisuje se kolicina i cijenu za 1 predmet. Upise se recimo 5$ po predmetu. Nakon toga trgovac ima 48h za odgovor iliti COUNTER OFFER, on recimo spusti cijenu na 9$. Nakon toga ti imas mogucnost napravit svoj COUNTER OFFER itd... Cijenkate se dok ne dodjete do neke sredine.Ko na placu.

Zanimljiva opcija. Hvala na updateu!

drpetric
16 godina
RE: Mali ispravak
Samo u slučaju da prodavatelj omogući "best offer" što i nije toliko često.

Dakle, prodavatelj mora specifično omogućiti tu opciju da bi se ona pojavila.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Mali ispravak - ebay

Prodavatelji često ne nude tu opciju, ali velika većina njih pristane na cjenkanje u privatnim porukama... treba samo pitati! Prolazi 100% ako se želi kupiti više predmeta koji su ponuđeni. Ja se tako redovno cjenkam za Gillette britvice, i za 20-30% cijene ubodem i drugi lot...

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice