BUG Staff

poruka: 14
|
čitano: 1.809
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
BUG Staff

E sad da vidimo tko je po vama najbolji iz BUGovog "stručnog stožera" Smijeh a tko najlošiji. Neka svatko da svoja 3 kandidata i naravno napiše zašto a najlošijeg predložite samo jednog.

1) Dragan Petric - meni je od najbolji zato što je čovjek jednostavno svugdje (jučer sam ga gledao u Potrošačkom Kodu, govorio je o prašnjavim tipkovnicama), ima odlične recenzije fotoaparata, mobitela i ostalog a  i redovito je na BUG TVu - samo tako dalje

2) Goran Račić - stvarno ima odlične i opsežne recenzije, svaka čast, vrlo je realan odnosno pristupa recenziji bez ulizivanja - ako je igra loša on će je popljuvati (dobro Butcher je bolji u ovom segmentuŠutim). Samo jedno pitanje za njega, čisto iz znatiželje: Čitaš li recenzije na recimo IGNu ili Gamespotu prije pisanja svoje pa se recimo po njima ravnaš?

3) Ante Vukorepa aka The Butcher - uvijek se strgam od smijeha kad čitam njegovu kolumnu iako mislim da bi trebao više recenzirati igre (prije je to više radio), sjećam se njegove recenzije Fahrenheita koji je dobio 97% - stvarno odlična igra a i recenzija je bila za svaku pohvalu

Što se tiče najlošijeg - svi su mi odlični (Iliševiću nemoj se brijati Cool) jedino bi Drago Galić sa svoje slike mogao skinuti maramu. Oleg sorry ali Butcher te dobio u ovom

0 0 hvala 0
17 godina
BUG Staff

1. Miro

2. Domagoj

3. Ne znam jer mu ne piše ime (the boss )

Zakaj su mi najbolji??

E vidite zakaj, svi oni par puta su me nagradili!!??!!Smijeh

Pa im ovim putem zahvaljujemCool

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BUG Staff

In random order:

1. Autor brojnih davnih Vuco - recenzija.

2. Autor recenzije Hexena II.

3. Autor ASP tutoriala nekad davno u Mreži, podosta dobrih tipova se onda dalo pročitati, kad još Google nije imao sva rješenja.

Autori koji se prepoznaju tu, imaju nagradne "travničke ćevape" kad sljedeći put dođu u Split, pa nek se jave. To je skoro best thing što se tiče ćevapa u Hrvatskoj, skoro da se usporede onima u Želje, di su najbolji ćevapi u svemiru.

17 godina
BUG Staff

Samo da odgovorim na ovo sa ćevapima: najbolji su u ČinGać-u na Pešćenici (nije da sam iz tog kvarta i nije da ih reklamiram) ali stvarno imaju najbolje ćevape: ima ih 9 u velkoj porciji (nitko ne zna zašto ne 10) al zato su stvarno veliki i valjaju. E još jedno pitanje za BUG Staff: jel naručujete iz čingaća?

Sorry na laganom off-topicu

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 10:19 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG Staff

A vidi dupelizacaSmijehBelji se

Sigurno na majice ciljate...:-)))

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox (Frank Jaeger)

0 0 hvala 0
17 godina
BUG Staff

Ne hvalite ih vise, napuhali su se od ponosa. Vase pohvale u kombinaciji s cevapima rezultiraju konverzijom standardnih redakcijskih vrata u dvokrilna ili ulaskom ''na kant'' :)

Takodjer investicija u tvrdje opruge na njihovim osobnim automobilima ce biti obavezna.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...

bolji u ovom segmentuŠutim). Samo jedno pitanje za njega, čisto iz znatiželje: Čitaš li recenzije na recimo IGNu ili Gamespotu prije pisanja svoje pa se recimo po njima ravnaš?

Tek sam sad skuzio post - ne ravnam se prema nikome, ali neki put nisam strog koliko bih trebao biti jer bi sve igre bile ocjenjene relativno "niske" za danasnje pojmove; ljudi jos uvijek misle da je 80 niska ocjena.
No da citam recenzije na webu, dakako, uvijek me zanima sto drugi pisu, ne samo o igrama koje ja pisem, nego o svima - kako igram na svim platformama, preporuke su uvijek dobrodosle jer je nemoguce sve pohvatati.
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
BUG Staff

Petric i Oleg su mi najbolji!! Inace uvijek volim procitat i kolumnu od Dvoraka, ali on ne radi u BUG-u pa onda ne spada u ovu kategoriju!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG Staff

Meni je skoro nemoguce izdvojiti bilo koga od nijh.

Pogotovo kad u vecini Bug-ova pročitam skoro svako slovo.

No pogledajte samo novo lipanjsko izdanje, ekipa je testirala i pregledala 14 stolnih i 13 prijenosnih računala te složila jos svoju konfiguraciju za taj test.

Neznam koliko im je velika redakcija i gdje sve to rade, ali možete li zamisliti koliko je tu bilo paketa i kutija, kabela i žica i ko zna čega sve još.

Baš bih volio provesti jedan dan s njima i svjedočiti tom kreativnom kaosu.

U svakom slučaju Bug Staff je za 5 i samo nastavite tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG Staff

Zlatna medalja:Goran Račić-Odlične recenzije igara i u BUG-u i na Gamereportu-

Srebrna medalja:Saša Ilišević-Neznam zašto

Brončana medalja:Mario Baksa-Odlične knjige

nečitak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG Staff

Oleg. Imam njegov veliki poster na zidu.

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i pitanje za BUG Staff: U duhu poskupljenja novina i tjednika ,da li ćete vi poskupiti vaša izdanja...pošto svi dižu cijene,u trendu je
pa pitam vas,čisto informativno,meni jedino bude zasmetalo ako opalite 100kn po izdanju.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
BUG Staff

Denis je očigledno jedini koji zaslužuje pohvalu za rad. A ako poskupe, mislim da ga svejedno neću kupovati :D

P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih stavio Lucijana Carica,lika koji hvali Sophos ...okolo :)

Inace svi su odlicni i...strucni,steta sto nema vise onog "ludog" doktora i Mladena Bobinca koji je radio izvrsne hardverske teme.

Jos uvijek kao relikviju cuvam (a ponekad i procitam) dvobroj "Male tajne velikih majstora PC gurua" (ili tako nesto)...savrseni broj.

Iz tog broja sam naucio kako se instaliraju microsoftovi OSovi po obratnim redosledom bez posezanja za drugim programima koji stavljaju boot loadere

0100110001100001011110100110000101110010011101010111001100100000010011000110111101101110011001110010000000110001001110010011011100110010
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice