E sad da vidimo tko je po vama najbolji iz BUGovog "stručnog stožera" a tko najlošiji. Neka svatko da svoja 3 kandidata i naravno napiše zašto a najlošijeg predložite samo jednog.
1) Dragan Petric - meni je od najbolji zato što je čovjek jednostavno svugdje (jučer sam ga gledao u Potrošačkom Kodu, govorio je o prašnjavim tipkovnicama), ima odlične recenzije fotoaparata, mobitela i ostalog a i redovito je na BUG TVu - samo tako dalje
2) Goran Račić - stvarno ima odlične i opsežne recenzije, svaka čast, vrlo je realan odnosno pristupa recenziji bez ulizivanja - ako je igra loša on će je popljuvati (dobro Butcher je bolji u ovom segmentu). Samo jedno pitanje za njega, čisto iz znatiželje: Čitaš li recenzije na recimo IGNu ili Gamespotu prije pisanja svoje pa se recimo po njima ravnaš?
3) Ante Vukorepa aka The Butcher - uvijek se strgam od smijeha kad čitam njegovu kolumnu iako mislim da bi trebao više recenzirati igre (prije je to više radio), sjećam se njegove recenzije Fahrenheita koji je dobio 97% - stvarno odlična igra a i recenzija je bila za svaku pohvalu
Što se tiče najlošijeg - svi su mi odlični (Iliševiću nemoj se brijati ) jedino bi Drago Galić sa svoje slike mogao skinuti maramu. Oleg sorry ali Butcher te dobio u ovom