Bug rujan zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.564
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bug rujan

Kome se javit ako mi nije stigao rujanski broj buduci je vec 11.9, trebao je stic.

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
Bug rujan

hmmmm..... pa ono, mozda nisam bio jasan ili mislite da se salim.... imam predplatu i nije mi stigo moj primjerak broja 202, sta da radim? ima tu neko da mu se javim za resend ili to jednostavo ide po "best effort" principu slanja i ako ne stigne vise srece drugi put?

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Bug rujan

Garantiraju do sedmog dana u mjesecu, a pošto je on prošao, nazovi 01/38 21 555 ili mail na pretplata@bug.hr i dobit ćeš novi primjerak.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Bug rujan

Trebaš se javiti mailom na: pretplata@bug.hr.

0 0 hvala 1
16 godina
Bug rujan

ok, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Bug rujan

ROFLMAO, smijem se zato što ovo je već negdje 20 put da netko napiše hvala, a zapravo postoji i gumb za to XD

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Bug rujan
Ige kaže...

ROFLMAO, smijem se zato što ovo je već negdje 20 put da netko napiše hvala, a zapravo postoji i gumb za to XD

Pa zar ti nekome pomazes samo da bi ti kliknuo na "Hvala" i da bi dobio veci rang zbog toga???

@ jurluk, @ Tomislav1995 takoder?

Pa vise znaci sto je to ovako napisao, nije trebao niti to! Tema nece biti zaspamana njegovom zahvalom, ionako je gotova nema se sto vise reci!

Ljudi forum je za zabavu a ne hvala-ne hvala prepucavanja!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 14:20 (Luka).
17 godina
Luka kaže...
Ige kaže...

Pa zar ti nekome pomazes samo da bi ti kliknuo na "Hvala" i da bi dobio veci rang zbog toga???

Pa vise znaci sto je to ovako napisao, nije trebao niti to! Tema nece biti zaspamana njegovom zahvalom, ionako je gotova nema se sto vise reci!

Gladni statusa, naravno i ja sam, ne u tolikoj mjeri.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 14:24 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

naravno da ne. ako znam što i kako, naravno da ću pomoći da se riješi problem, i da netko pomogne meni kad ja imam problem

Luka kaže...

forum je najviše da pomažemo jedni drugima, a najmanje za zabavu i druženje! ali izgleda da su to neki obrnuli, i da se ogradim, ne mislim pritom na tebe Luka

dosta offtopica!

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
jurluk kaže...
Luka kaže...

naravno da ne. ako znam što i kako, naravno da ću pomoći da se riješi problem, i da netko pomogne meni kad ja imam problem

Luka kaže...

forum je najviše da pomažemo jedni drugima, a najmanje za zabavu i druženje! ali izgleda da su to neki obrnuli, i da se ogradim, ne mislim pritom na tebe Luka

dosta offtopica!

Imaju teme u kojima pomažeš drugima kao sastavljanje konfi, razni hardwareski problemi... i one u kojima je gubljenje vremena, zabava -> birc,za nespavalice, filmovi,glazba...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Bug rujan

Znam ja gdje je sto na forumu i cemu sluzi samo nisam za to da netko nekome pomogne pa ga pljuje sto nije stisnuo "hvala"!

Evo da vas pocastim onda sa besplatnim "hvala", kuca casti! Vama to ionako puno znaci! ;D

I poslusajmo Jurluka, dosta OT da ne bi dobili zuti, to nam rusi rang, ja ne znam sto bih onda... :D :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 14:55 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug rujan

Ja ne pomazem da bi dobio vise zvjezdica, pomagao sam i kad nije bilo gumba hvala. Samo mislim da ako na forumu već postoji sustav thumb up/down i hvala, mislim da se to tako treba i koristiti. A to bi napisao i da nisam ja pomogao, nego netko drugi.

Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice