Ovak na koliko rata je moguće platiti dvogodišnju pretplatu sa dinersom i dali je moguća promjena adresa primanja nakon određenog roka jer bih se trebao seliti u dogledno vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovak na koliko rata je moguće platiti dvogodišnju pretplatu sa dinersom i dali je moguća promjena adresa primanja nakon određenog roka jer bih se trebao seliti u dogledno vrijeme.
Adresu mjenjas samo tako... :D
ili posaljes mail sa registriranog maila i trazis promjenu ili nazoves i kazes...
Ja sam svoju promjenio putem maila i nema nikakvih problema...
Za rate neznam...
Samo da pitam da ne otvaram novu temu:pretplatnici,jeste li dobili broj za 11.mjesec?
Samo da pitam da ne otvaram novu temu:pretplatnici,jeste li dobili broj za 11.mjesec?
Da, prije 3 dana!
Čudno,ja još nisam.
Čudno,ja još nisam.
Ma sigurno će doći, zabuna neka, kao što su meni prošli mjesec dosla dva broja 215.
Ja sam uplatio novac oko 20.10,jeli to prekasno ili sam trebao prije ako sam mislio dobivati od ovog mjeseca,jer ja sam naveo u mailu da želim primati od broja 216 ili 11.mjeseca i oni su mi rekli da su zabilježili
Ja sam uplatio novac oko 20.10,jeli to prekasno ili sam trebao prije ako sam mislio dobivati od ovog mjeseca,jer ja sam naveo u mailu da želim primati od broja 216 ili 11.mjeseca i oni su mi rekli da su zabilježili
Situacija kod mene je bila da sam ja uplatio novac 30.09.10 poslao im scan od uplatnice, i napisao u smislu "...nadam se da ce broj za 10. mjesec brzo stići...". Na kraju dobio sam časopis 7.10.10 (ostali stari preplatnici 28.09). Nemaš brige ako ne stigne do 10.11 pošalješ im mail.
Postovani,
Svaki put kada promjenite adresu posaljite nove podatke na pretplata@bug.hr ili nas kontaktirajte na 01/3821 555 i promjeniti cemo Vasu adresu.
Sto se tice placanja na rate to morate vidjeti sa dinersom.
Mi sa njima nemamo ugovor o placanju na rate.
Pozdrav
Odjel pretplate