zanima me za koliko bi mogao prodat bug br.1
i da li je moguće njega uopće prodat i koliko bi para mogao dobit ako vridi išta
i da li je moguće njega uopće prodat i koliko bi para mogao dobit ako vridi išta
ako kojim slučaj osvojim iphone u nagr. igri buga, jel može zamjena. ja tebi iphone ti meni bug br.1
2bug su: ako nemaš šta pametno pisat nemoj.
ja sam pita ozbiljeno jer su mi neki ljudi rekli da to vridi neke pare kolekcijonarima
Pa BugSU ti je ozbiljno odgovorio. Možda nisi razumio poruku, 1k evra ti je 1000 eura ...
A koliko bi onda vrijedio prvi broj Games Mastera?
To je prvi i jedini broj koji je izašao u tiskanom izdanju, koliko znam.
ako kojim slučaj osvojim iphone u nagr. igri buga, jel može zamjena. ja tebi iphone ti meni bug br.1
evo slika, malo mutne, ali se vidi
usput ima jedna loša vjest
@ autor
Nemoj misliti da je vrijedan taj Bug, ipak je prošlo tek 16 godina, a možda se prvi broj još uvijek može naručiti od redakcije...
Ako bi se mogao naručiti od redakcije, tvoj bi mogao postići cijenu od max 50 kuna, ako ne, onda bi cifra mogla skočit do 150-200 kuna, više nikako...