Bug 209

poruka: 125
|
čitano: 17.583
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Bug 209

I meni je danas stigao. Pozdravljam promjene u nacinu dostave Bugovci... Inace bi mi dolazio tek za tjedan do tjedan i pol dana...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bug 209
F1-IVO kaže...
leo_819 kaže...

danas me je ovo dočekalo u poštanskom sandučiću... Vjerovatno zbog toga što sam ovaj mjesec platio (stari mi je platio) pretplatu, a još mi je ova prošla vrijedila. Ako sam u krivu nek mi neko pojasni, ja sam zbunjen Izlanuo se

Znači imaš duplo veće šanse da osvojiš grafulju...grrrr:)

tako nekako... ;)

Iako nebih bio nezadovoljan i da dobijem napajanje. =)

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
Bug 209

I ja sam dobio Bug jos u petak i samo sam ga malo procitao. Malo sam se navukao na BF:BC2 pa nemam vremena. Bas bi bilo super dobit bilo koju graficku. Da dobijem prodao bi svoju HD5770 nekom s foruma u pola cijene od nove iz ducana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 209

S obzirom da mali broj ljudi zna za to reci  cu ovu "vijest" i ovdjeCool

Umjesto desktopa mjeseca uvedena je PC - fotografija mjeseca vise mozete saznati OVDJE

Slanje slika svojih pila moze pocetiNamigiva

addicted to HD :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

dobar je ,ali ima previše o programima,njih ionako mogu na download com pronaći,poslije ću ga prolistati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Dobar je, igara ima puno, a malo mjesta za njih, trebali ste dat još stranicu STALKER-u i AvP-u. A i BC-u 2, kad ste toliko uživljeni u njega, ili da u sljedećem Bugu bude recenzija multiplayera kao i za MW2 ;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

Ovaj Bug mi je jedno 50x bolji od prošloga.

I hvala Bug dobio sam 2 ista dvd-a. :D

Neznam šta da napišem :)
16 godina
neaktivan
Još ponešto od mene:
1. Pohvale za Lego reklamu! :) Zanimljivo, i čudno jer je totalno offtopic reklama, nema veze, osim da je bilo stavit one naprednije Legiće, robote itd.
2. Kojim fontom je napisano ''zaigraj fantastično'' i ono ''nagrada'' na 3. stranici? :)
3. U Olegovoj i Podnarovoj kolumni ispod slike kao da fali tekst, da ili ne? Nije li se prije njegova kolumna zvala ''Zli luđak'' ili sam nešto pomiješao?
4. Gdje je nestao Linux kutak?
5. Stranica 72., u ilustraciji Raida 10 kao da fali slovo, ali nije za zamjeriti.
6. U redakciji vjerojatno više ne koristite ''dummyphoneove'' (kao npr. W995), ali kad ste već stavili po 10 aplikacija za Android i iPhone, mogli ste i bar 5 za takve mobitele, počevši sa Operom mini. I za Symbian također.
7. Napisat ću kad vidim nešto za napisat... :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

3. U Olegovoj i Podnarovoj kolumni ispod slike kao da fali tekst, da ili ne? Nije li se prije njegova kolumna zvala ''Zli luđak'' ili sam nešto pomiješao?

Brijem da je to zbog razvlacenja teksta...

Znas ono pises referat, mora bit 5 stranica a on 3,5... pa onda uvalis veci font :D

potpis :D
16 godina
neaktivan
Bug 209

Evo sad bas uzeo novi Bug, malo sam gledao ona tri videa (paukovi, dinosaur, tokyo) s 3D naocalama, stvarno je fantasticno, najjace su mi one zgrade, bas izgleda preodlicno. E, a sad se idem prijavit za nagradnu igru. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prison Breaker kaže...

Evo sad bas uzeo novi Bug, malo sam gledao ona tri videa (paukovi, dinosaur, tokyo) s 3D naocalama, stvarno je fantasticno, najjace su mi one zgrade, bas izgleda preodlicno. E, a sad se idem prijavit za nagradnu igru. :)

e sad si pukni batmena ili neku drugu igru koja podrzava taj 3d i uzivaj... ja jesam

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan
Bug 209

Znam da ona Avatar igra i Trackmania mogu 3D, Avatar igra mi je bila ocajna pa mi se to neda, a Trackmania je ionako besplatna, tj. ona verzija Nations Forever, tako da evo upravo skidam, pa da se malo nauzivam :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 209

pozz, Ne bih htio da me se krivo shvati jer ja sam takođeer strastveni fan buga ali moram reći da nažalost sam ovim zadnjim izdanjem nemalo razoćaran. Počevši otkad sam ga primio u ruke nekako mi se učinio tanak ili puno tanji od prošlog izdanja i već sam tu pomislio "život nije fer ovaj će mi bug manje trajat :D", onda kad sam ga počeo čitat od riječi do riječi moram reći da osim uvodnika i kolumni nisam pročitao ništa pametno ili da kažem bezveze već sam imao osjećaj kao da imam neki prospekt u rukama, ajde svaka čast neću se žaliti na reklame nek ljudi žive iako ih je na svakoj drugoj stranici i zauzimaju ili cijelu ili pola stranice. Ajmo reć ono u vezi worda i excela je malo korisno i evo jednostavno se ne mogu sjetit šta još ima jer nekako kažem imam dojam da je ovo izdanje totalno nesadržajno. Inače kad čitam bug sam totalno ushićen sa čime će se svi čitatelji složit a kad sam ovaj čitao samo sam molio boga daj bar nešto da bude novo ili da pročitam nešto korisno ili uzbudljivo. Dokaz tome je ova tema i ako je idete čitati od početka vidjet ćete da se komentari odnose samo na nagradnu igru i nagrade i šta vam to govori, da ništa drugo nije bilo sadržajno toliko upečatljivo da se sve svelo na to da ću jedva čekat novi bug samo zbog nagradne igre????  E još za kraj da kažem da budući da ne čitam druge IT čacopise na našem tržištu da neznam stanje kod njih možda su još gori tako da možda i trebam biti sretan i zadovoljan sa ovim bugom ali tako je to kad nas naviknete na iznad prosječno i čujte onda morate letvicu konstantno držat visoko, nema odstupanja. Pozz i nadam se boljem idućem bugu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Prison Breaker kaže...

Znam da ona Avatar igra i Trackmania mogu 3D, Avatar igra mi je bila ocajna pa mi se to neda, a Trackmania je ionako besplatna, tj. ona verzija Nations Forever, tako da evo upravo skidam, pa da se malo nauzivam :)

Bezveze ti je...
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
moderator
eko23 kaže...

pozz, Ne bih htio da me se krivo shvati jer ja sam takođeer strastveni fan buga ali moram reći da nažalost sam ovim zadnjim izdanjem nemalo razoćaran. Počevši otkad sam ga primio u ruke nekako mi se učinio tanak ili puno tanji od prošlog izdanja i već sam tu pomislio "život nije fer ovaj će mi bug manje trajat :D", onda kad sam ga počeo čitat od riječi do riječi moram reći da osim uvodnika i kolumni nisam pročitao ništa pametno ili da kažem bezveze već sam imao osjećaj kao da imam neki prospekt u rukama, ajde svaka čast neću se žaliti na reklame nek ljudi žive iako ih je na svakoj drugoj stranici i zauzimaju ili cijelu ili pola stranice. Ajmo reć ono u vezi worda i excela je malo korisno i evo jednostavno se ne mogu sjetit šta još ima jer nekako kažem imam dojam da je ovo izdanje totalno nesadržajno. Inače kad čitam bug sam totalno ushićen sa čime će se svi čitatelji složit a kad sam ovaj čitao samo sam molio boga daj bar nešto da bude novo ili da pročitam nešto korisno ili uzbudljivo. Dokaz tome je ova tema i ako je idete čitati od početka vidjet ćete da se komentari odnose samo na nagradnu igru i nagrade i šta vam to govori, da ništa drugo nije bilo sadržajno toliko upečatljivo da se sve svelo na to da ću jedva čekat novi bug samo zbog nagradne igre????  E još za kraj da kažem da budući da ne čitam druge IT čacopise na našem tržištu da neznam stanje kod njih možda su još gori tako da možda i trebam biti sretan i zadovoljan sa ovim bugom ali tako je to kad nas naviknete na iznad prosječno i čujte onda morate letvicu konstantno držat visoko, nema odstupanja. Pozz i nadam se boljem idućem bugu.

Osvrt samo na ove faktički opaske - jesi li usporedio prošli broj i ovaj, mislim na broj stranica? I jel ima razlike? Nema! Spominješ druge IT časopise i pitaš kako je kod njih s brojem stranica - da kod njih je stanje gore (po ovom tvom kriteriju) - imaju manje stranica. Ne kažem da su zato lošiji, ali eto ako je tebi baš taj detalj bitan...

A i ovo drugo za reklame opet ti ne stoji (svaka druga stranica reklama, ma daj?), tako da si možda ipak bio odveć površan u listanju novog broja...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 19:45 (Miro).
17 godina
odjavljen
Bug 209

jel se dobije uz novi bug one naočale šta je netko slikao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

jel se dobije uz novi bug one naočale šta je netko slikao?

DaCool

addicted to HD :)
17 godina
Bug 209

Da, dobijes 3d cvikse... Ajde jedan od zanimljivijih BUG-ova u zadnje vrijeme.

1 0 hvala 0
15 godina
Batista kaže...

Da, dobijes 3d cvikse... Ajde jedan od zanimljivijih BUG-ova u zadnje vrijeme.

Slažem se u potpunosti, broj je stvarno dobar.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan
Bug 209

ekipa, jel se isplati kupiti ovaj broj? kakav je od 1 do 5?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the economist kaže...

da razmislim ....

6

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
15 godina
the economist kaže...

Ako ćeš šta kupovat to ti je ovaj broj!

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
17 godina
the economist kaže...

isplati se :)

nakon tri godine, napokon sam ponovo kupio BUG (redoviti čitatelj od '95-'07 :) zbog tema i osjećaja da neće biti recenzija sa stražnje strane kutije proizvoda i nisam se razočarao...samo nastavite i skrušeno se vraćam :)

17 godina
Bug 209

Bas sam ga danas uzeo, nisam zavrsio, ali evo sada se spremam sjesti i  procitati to.

Kako sam se slatko nasmijao sa Olegovim Yahooovim komentarom :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 209

Ovo je jedan od rijetkih u kojima sam uziva i uzivam nisam sve još procita.... svaka vam se dala bugovci samo nastavite ovako :)

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bug 209

Vidim da je ovaj broj dobio same pohvale, kupujem ga danas!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
eko23 kaže...

Osvrt samo na ove faktički opaske - jesi li usporedio prošli broj i ovaj, mislim na broj stranica? I jel ima razlike? Nema! Spominješ druge IT časopise i pitaš kako je kod njih s brojem stranica - da kod njih je stanje gore (po ovom tvom kriteriju) - imaju manje stranica. Ne kažem da su zato lošiji, ali eto ako je tebi baš taj detalj bitan...

A i ovo drugo za reklame opet ti ne stoji (svaka druga stranica reklama, ma daj?), tako da si možda ipak bio odveć površan u listanju novog broja...

evo baš sam sad usporedio i stvarno isti br stranica, neznam, baš mi se učinilo da ima manje, neznam zašto, my bed. Vidim da sad ima sve više pozitivnih reakcija na ovo izdanje, a valjda sam ja nešto očekivao tj jesam a to nije bilo pa sam se razočarao, iskreno htio sam da bude nešto više o prijenosnicima cijenovnog ranga do 7000,00 kn jer kupujem laptop pa mi je tlak skočio jer je bilo samo o onima do cirka 3000,00. Smijeh, ajmo u idućem broju o ovima skupljima.

17 godina
neaktivan
eko23 kaže...

iskreno htio sam da bude nešto više o prijenosnicima cijenovnog ranga do 7000,00 kn jer kupujem laptop pa mi je tlak skočio jer je bilo samo o onima do cirka 3000,00. Smijeh, ajmo u idućem broju o ovima skupljima.

Malo prolistaj broj od siječnja (ove godine) - tema su bili upravo prijenosnici viših cjenovnih rangova.

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
eko23 kaže...

iskreno htio sam da bude nešto više o prijenosnicima cijenovnog ranga do 7000,00 kn jer kupujem laptop pa mi je tlak skočio jer je bilo samo o onima do cirka 3000,00. Smijeh, ajmo u idućem broju o ovima skupljima.

Malo prolistaj broj od siječnja (ove godine) - tema su bili upravo prijenosnici viših cjenovnih rangova.

jbga od siječnja se štošta promijenilo

17 godina
neaktivan
Pa zapravo i nije.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice