Ohoho, opasna zvjercica.
Cestitam na prinovi !
Ajde natjeraj to na preko 1000
Ohoho, opasna zvjercica.
Cestitam na prinovi !
Ajde natjeraj to na preko 1000
Hvala!
Mislim da će mi MSI afterburner trebati da dignem voltažu, jer preko 800 ne ide . Šteta što microman nije okrenuo bench dok je imao 2x GTX470... Nebi valjda napajanje crklo od 5 min full loada
Moja nova grafa + maleni OC odmah...
CPU: Q9650 @ 3GHz
GPU: GTX480 @ 802/924/1603MHz
SCORE: 990 (39,3 FPS)
pih, svaka cast ... dobra grafa dobar forumas i dobar score :D
nego kolko si je platio?
Hvala
4500kn
Hvala
4500kn
Pa loooooool
Zasto pobogu tolko?
Ok shvacam te donekle i da si prvi forumas koji je ima itd...
Ali mogo si kupit hbte hd5970 koja je jaca i jos ti ostat para..
kolko ja ovdje vidim gtx 470 izownala ati-evog 5870 bar u ovom testu.. radeonke u vrhu nema sa single gpu...
Hvala
4500kn
Pa loooooool
Zasto pobogu tolko?
Ok shvacam te donekle i da si prvi forumas koji je ima itd...
Ali mogo si kupit hbte hd5970 koja je jaca i jos ti ostat para..
Ljubav je slijepa... :)
Oly, oprosti na offtopic...
Išao sam na Nvidiu ovaj put. A i ovo je dugoročno riješenje. Prvo sam mislio uzeti GTX470, ali sam u međuvremenu zaradio još nešto novca pa sam se počastio.
Išao sam na Nvidiu ovaj put. A i ovo je dugoročno riješenje. Prvo sam mislio uzeti GTX470, ali sam u međuvremenu zaradio još nešto novca pa sam se počastio.
Svaka cast ne zamjeram ti ja nista vjerojatno kada bih opet kupovo high end karticu takoder nebi iso na hd5970 jedan od razloga je taj sta je "vecina" ima a gtx 480 je ipak ne ispitano polje..
Ja cu bubnut jednom u buducnosti nesto specijalno kad dode vrijeme za to..
Oly bravo majstore,tako se to radi. :))))))). Kad je bal,nek je maskenbal.
Uglavnom overvoltaj tu svoju zvijer, takve grafe vape za overvoltom. ;)))))))
Cini se da je vrijeme da zasucem rukave i primim se klokanja, + do kraja tjedna bi trebala stici sedmica pa ce vjerojatno biti jos malo poboljsanja, ali ugrozen sam
MSI Afterburner fino radi, a? Kolika ti je voltaža?
Oly sory al fakat nisam mogao izdržat.....
Evo moj novi Score:
FPS: 39,6
SCORE: 998
@Zaki samo je pitanje od koga i kada češ biti srušen
stvarno 470 rastura u ovom benchu na ovim postavkama
MSI Afterburner fino radi, a? Kolika ti je voltaža?
Vijeruj mi niti želiš znati okretaje venta ,a niti voltažu. Extremno visoko i ne preporučam nikome da to radi.
Oly sory al fakat nisam mogao izdržat.....
Evo moj novi Score:
FPS: 39,6
SCORE: 998
@Zaki samo je pitanje od koga i kada češ biti srušen
Pitanje je zasto kada si imo sli nisi testiro?? i zasto nema niti jednog tvog testa sa sli konfiguracijom a znam da si imo tj mozda jos imas sli
Pitanje je zasto kada si imo sli nisi testiro?? i zasto nema niti jednog tvog testa sa sli konfiguracijom a znam da si imo tj mozda jos imas sli
ne vjerujem da je sli u pitanju jer mauro ima score 35 nesto a on 39 na vecem clocku
tako da bi obojica trebali imat sli konfiguraciju u sto cisto sumnjam!
ali nek te njihovi rezultati ne bune jer to je samo u heavenu gdje ima tesselacije ko u prici,
nek odvrte koji 3d mark vantage pa da vidimo score
kolko ja ovdje vidim gtx 470 izownala ati-evog 5870 bar u ovom testu.. radeonke u vrhu nema sa single gpu...
Ništa čudno, to se očekivalo za ovaj benč.
Recimo da nije samo napajanje bilo u pitanju, več i matična ploča. Naime kad sam imao HD4870 i HD4850 spojio sam ih u CF, al bi imao jako loše rezultate, zapravo lošije od samo jedne HD4870,eh štos je što sam mislio da me koči tadašnji Seasonic,no sad kada sam uzeo još jednu GTX470 skužio sam da mi sekundarni PCI-e x16 ne radi kako treba, kada bi spojio GTX470 u SLI sve bi normalno radilo osim monitora, na ni jednom DVI utoru od grafe nije htio davat signal. Dao bi ja matičnu na servis(ima garancuju), al nikak nemrem nač račun od Linksa.
Ako si naručivao preko web shopa samo ih nazovi i oni će ti poslati račun preko mail-a,tako sam ja napravio. Čak mislim da je garancija ostvariva i preko serijskog broja. Nazovi pa pitaj,jer je šteta da ne vidimo sli rezultate ove bebe gtx470
Ništa čudno, to se očekivalo za ovaj benč.
Oly ko da je znao da ce uzimat 480 pa je stavio ove postavke za ovaj bench
i sad je nastalo rasulo "zasto nvidia ima bolji score"
ali cudim se zasto niko s ovim novim 470 nije postao score na
nekom dugom benchu ovdje na forumu???????
i da onda svi budu zadovoljni
znam da ce oly bit objektivan i izbenchati ostale testove
Ako si naručivao preko web shopa samo ih nazovi i oni će ti poslati račun preko mail-a,tako sam ja napravio. Čak mislim da je garancija ostvariva i preko serijskog broja. Nazovi pa pitaj,jer je šteta da ne vidimo sli rezultate ove bebe gtx470
Ma sad je ionako gotovo,jer sam jednu prodao.Uglavnom matična radi bez greške, čak je i sa SLI-em radila pola sata(igrao sam Metro2033), i onda najednom CAK,monitor se zagasio i na vrhu piše NO SIGNAL..... Od onda nisam više mogao upogonit dvije grafe.
Vrijeme je da malo pregazimo 5970, a?
CPU: Q9650 @ 3GHz
GPU: GTX480 @ 830/968/1660
SCORE: 1028 (40.8 FPS)
Sada mogu ići mirne duše u druge bencheve
uuu dobar score, ali vidim da si ostavio dosta mjesta za napredak
Jesam... Samo imam problem... Ne mogu dizati voltažu na svojoj GTX-ici, tako da nemam još puno OC potencijala
Jesam... Samo imam problem... Ne mogu dizati voltažu na svojoj GTX-ici, tako da nemam još puno OC potencijala
Znači to bi odprilike bilo to?
Hmh dobro možda još ja sutra uspijem nešto iskombinirat, al čisto sumnjam,a i bilo bi sad pretijerano očekivat da ja dobijem.
Možda uspijem do 840. Nije počela bacati artefakte još
Kada će ti driveri postati dostupni? Ovo je BETA, jel?
Kada će ti driveri postati dostupni? Ovo je BETA, jel?
Da, ovo je beta, a driveri su prvi iz Release 256 serije.
Iz Release Notes:
"This is the first driver release from the Release 256 family of drivers (versions 256.xx to 259.xx)."