Slušalice problem

poruka: 2
|
čitano: 2.870
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Slušalice problem

Ovak, imam mp3 player, iRiverov T10, i odličan je već dvije godine besprijekoran.

Slušalica sam promijenio nekoliko, trenutno imam jedne Denonove koje su koštale 400injak kuna.

No, ošetio se spoj na kablu od slušalice kod utikača u mp3 jer dosta izlazi iz profila, pa se pohabao u korištenju. Slušalice imaju 'produžni' no ostatak je prekratak (20cm)...

Pitao sam u dućanu dal mi mogu preporučit neki (JEFTINIJI) model koji ima taj produžni, da samo zamjenim, no prodavač nije znao jer nije obilježeno na kutiji iz vana...

gledao sam i u chipoteci da sam napravim, al tamo si ti konektori još krupniji...

Pa sad očajnotražim savjet starijih i mudrijih audiofila :)

0 0 hvala 0
17 godina
Slušalice problem

Nisam baš shvatio što točno tebi treba.

Jel ti tražiš produžni kabel za slušalice ili oćeš popraviti kabel uz konektor (3.5mm vjerojatno) koji ide u mp3?

Ako je prvo, imaš skoro u svakom dućanu sa elektronikom tih kablova. Ako je drugo, malo ti je teže, ako ti samo viri žica i nema kratkog spoja i sl., samo namotaj par slojeva izolirke, a ako ti je skroz sve rashebano, kupi si taj konektor (muški) i odreži žicu, odvoji male žićice (samo ako si vješt sa žicama i ako imaš dobro oko i mirnu ruku jer su žice JAKO male i tanke) i pospajaj u novi konektor. Ako si dobro spojio sve ća raditi ok. Ako ti je kabel prekratak, kupi si dodatni produžni i produži.

Ja još uvijek nisam siguran što tebi točno treba pa ako možeš, slikaj u čemu je problem i malo bolje objasni.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice