Magnat sub 300a

poruka: 6
|
čitano: 6.133
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Magnat sub 300a

Pozdrav!!!

Imam jedno pitanje

imam navedeni sub i spojen mi je prkeo  Pioneer VSX 417 resivera i ostalh 5 zvučnika i to radi odlično ali me zanimmaju oni činčevi na sub-u otraga dali se mogu spojit zvučnici na njega direktno bez resivera

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 13:20 (Snake).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magnat sub 300a

ako je active woofer (ima  pojaćalo ugrađeno) onda može ako je pasivan onda nemože.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magnat sub 300a

to mi je jasno

i woofer je aktivan ima pojačalo ugrađeno u sebi ali ne kužim kad spojim zvučnik u bilo koju rupu otraga nečuje se samo se woofer čuje

a woofer spojim sa kompom u line in

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Magnat sub 300a

Da ti probam malo pojasniti.

Pojačalo ugrađeno u tvoj sub ne možeš koristiti za pogon drugih zvučnika. Crno-crveni konektori (buksne) služe za spajanje subwoofera na izlaze za zvučnike sa nekog drugog pojačala ili reveivera u slučaju da tvoj receiver nema pre-out.

Dupli konektori su zato jer ako bi na ranije opisani način spojio sub i pojačalo (receiver) ne bi mogao spojiti zvučnike na njega tj. receiver (mogao bi ali ako su neki deblji kablovi postojala bi mogućnost da ih ne uspiješ ugurat u utičnice).

It's a bird...It's a plane...No, it's just Mark Webber
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 14:34 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magnat sub 300a

ok sad mi je jasnije

hvala

imam još jedno pitanjce

frend misli kupovat dva samostojeća zvučnika i to spojit sa pojačalom a zanima ga dali će moć na to pojačalo spojit i woofer ili to sve zavisi od modela pojačala

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Magnat sub 300a
Snake kaže...

ok sad mi je jasnije

hvala

imam još jedno pitanjce

frend misli kupovat dva samostojeća zvučnika i to spojit sa pojačalom a zanima ga dali će moć na to pojačalo spojit i woofer ili to sve zavisi od modela pojačala

hvala

Skoro svako pojačalo (receiver) ima pre-out za sub tako da neće imati problema. Sub spoji chincevima na pojačalo (a može i kabelom na izlaze za zvučnika kao što sam gore napisao) a zvučnike na pojačalo (reveiver).

Meni je Yamahin sub spojen chincevima na receiver (ima sub pre-out) a zvučnici normalnim kablovima na izlaze na receiveru.

It's a bird...It's a plane...No, it's just Mark Webber
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice