Uočio sam dosada nekoliko sličnih tema koje su o snimanju screenova. Naime, mene ne zanima kako uslikati ('snimiti') screen, nego kako ga usnimiti tako da bude kao jedan videozapis. Kao što mnogi snimaju svoje radnje (procese) pa stavljaju na YouTube kako bi drugima objasniti proces. E, upravo to i meni treba. U prethodnim temama su se spominjali programi kao CamStudio i ScreenVideo Recorder, ali meni ti programi nisu davali velike rezultate. Stoga molim one koji su koristili ili koriste neki profesionalni program, koji je možda i preprofesionalni, a može snimati u HD rezoluciji, neka iznesu svoje mišljenje o pojedinom programu. Lijepo bi bilo da npr. dok se na laptopu (znači preko projektora), prikazuje ppt. prezentacija, da se taj proces snima putem nekog profesionalnog programa, ali da tijekom njega program ne smeta, niti je u kutku, nego da je neaktivan - tj. da se ne može ni primijetiti da se on koristi.
Unaprijed hvala svima koji će mi pomoći u odabiru... I pozdrav od Robert-a Whaterby-a...