znači treba mi program s kojim kad ubacim pjesmu u njega....daa mogu neke njezine dijelove izbrisat....skratit...odrezat...negdje dodat..itd a da je jednostavan
Program za editiranje glazbe
- poruka: 12
- |
- čitano: 7.055
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Audacity vrhunski program.Mozes ga preuzet na download
Da ne otvaram novu temu pa ću ovdje pitati: Ima netko za preporuku neki drugi program osim ovog audacity-a? Njega sam probao i ne paše mi nikako, ništa ne radi kako bi ja htio...
Uglavnom treba mi da može baratati povećim fileovima, reda veličine 300-injak MB-a
Da ne otvaram novu temu pa ću ovdje pitati: Ima netko za preporuku neki drugi program osim ovog audacity-a? Njega sam probao i ne paše mi nikako, ništa ne radi kako bi ja htio...
Uglavnom treba mi da može baratati povećim fileovima, reda veličine 300-injak MB-a
Skrolaj link dolje i nađi što ti paše:
Može jednostavno nabavit danas malenog pretka tog programa, a zove se Cool Edit Pro 2.1
Radi sve što vole mladi.
Eeee pa njega i koristim! I radi mi super ali me sada muči da nemogu spojiti 2 poveća file u jedan, čim krenem kopirati izbaci mi error i crasha se
Samo moj je 2.0 verzija...
Pa kao da ti je teško nabaviti Adobe Audition ili Wave lab 5.
Vjerojatno imaš lošu "verziju" cooll edita. Moj se nikad nije rušio ali ga više ne koristim.
Koristim samo Cubase 5 i VST, te razne plug inove.
Ma nije, izgleda baš da nemože sa velikim fileovima baratati. Sada sam probao naopako, manji komad(50 minuta dugačak) zalijepiti na duži komad(2 sata i 50 minuta) i on je zalijepo ali je pritom izbrisao cijeli duži klip. Dok inače sve ostalo što sam snjim radio je perfektno obavljao
A niš sada "nabavljam" audition pa ćemo vidjeti kako snjime ide
Isprike na drugom postu, samo da javim da sam nabacio audition, i sada veselo nastavljam dalje sa radom, bez ikakvih problema!! E to da nisam pitao, ja ne bi ni imao pojma da je zapravo adobe kupio tu firmu koja je napravila cool edit pro, i da su ga dotano unaprijedili, hvala svima na pomoći