Sve veći automobili postaju opasnost, a rješenje b

poruka: 33
|
čitano: 7.481
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve veći automobili postaju opasnost, a rješenje b".
7 godina
Sve veći automobili postaju opasnost, a rješenje b

Ja ne znam kako se ljudima koji su 90% vremena po gradu da kupovati i voziti velike aute. Mora da je prava muka od parkinga do vožnje u srednjoj traci. 

Ja sam na Hondi Jazz i nema šanse da ga mijenjam za nešto veće zbog to malo međugradske vožnje koju radim.

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Sve veći automobili postaju opasnost, a rješen
BugLove kaže...

Ja ne znam kako se ljudima koji su 90% vremena po gradu da kupovati i voziti velike aute. Mora da je prava muka od parkinga do vožnje u srednjoj traci. 

Ja sam na Hondi Jazz i nema šanse da ga mijenjam za nešto veće zbog to malo međugradske vožnje koju radim.

Da se "pokazu" vrijedi istrpiti. Nesto kao nokti od pola metra, stikle od dva metra, napumpana usta, silikonske cice i sl. kretenizmi. 

16 godina
Re: Sve veći automobili postaju opasnost, a rješen
konjRR kaže...
BugLove kaže...

Da se "pokazu" vrijedi istrpiti. Nesto kao nokti od pola metra, stikle od dva metra, napumpana usta, silikonske cice i sl. kretenizmi. 

a jebi ga, svi znaju koliki im je kad odu pišati...

ali zato 5 m lima s jednom od znački Sv. Njemačkog Trojstva, braco moj, klinke do koljena vodu puščaju...

penisni ekstenderi par exellence

Ju je je? Je ju je!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice