Gledao....ocjena 9/10...druga sezona...kako kad više nema misterija
Tvorac Squid Gamea službeno najavio dolazak druge
- poruka: 6
- |
- čitano: 16.179
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...kako kad više nema misterija
ima, ima, samo je u samostalnoj, neovisnoj i međunarodno priznatoj vratio izvorno ime, prezime i oib.
A za lignju...predugo je to cekanje, drugoj sezoni ipak ne predvidjam toliki uspjeh
Čim neki serial u startu postane ultra mega giga popularan, automatski me odbije od gledanja. Današnja publika nije kritički nastrojena (uglavnom, a i kako bi bila kraj TikToka, Instagrama i drugih mreža za ispiranje mozga), i prihvata praktično sve što im se servira. GOT sam oduševljeno počeo pratiti, da bi u drugoj sezoni prestao gledati, jer me apsolutno ne zanima ko koga j*be, spletkari i ubija, isto španska, turska sapunica, smještena u epsku fantastiku. Naveo bi i jadne trzaje Star Treka punih LGBT prava i jednakosti, ono space telenovela, znači smor.
Vjerovatno sa svojim stavom o popularnosti i odbijanju da gledam sve što drugi gledaju i preskočim nešto što vrijedi pogledati, ali se ne žalim, jer ima toliko dobrih i filmova i serija na koje sam slučajno naletio, a nisu bile ni mega popularne, niti toliko poznate.
Naravno, ukusi su različiti, ali današnje smeće koje se emituje i pomno prati je stvar neukusa. :-D.
Čim neki serial u startu postane ultra mega giga popularan, automatski me odbije od gledanja. * * *
Slično razmišljamo. Najavljuje nešto što će doći tek kreajem sledeće ili početkom 2024. godine. Samo da se Hype digne.