Xiaomi Redmi Note 5 Pro

poruka: 2.739
|
čitano: 850.922
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
pc_fan005 kaže...
Pa zar ti dhl-om nece doci prije?

vjerojatno i bude. To tako tamo piše. e sad ovisi o DHL-u koliko bude brz.

7 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Kod goldwaya se šalje natrag u Kinu?

0 0 hvala 0
14 godina
Je li tko dobio od goldwaya tracking od Kine do GB? Ja sam dobio samo GB do Cro. Govorim o 4/64 crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dobil, od UPS-a, ali s zakašnjenjem. Mob je već bil u Njemačkoj u to vrijeme.
Heeey gringo I kill people for money, but you are my frieeend, I'll kill you for nothing!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Krenulo je dalje po DHL tracking broju, ide iz GB. Piše Estimated Delivery:Friday, bilo bi lijepo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koliko ti je trebalo do GB dana?
12 godina
Koliko ti je trebalo do GB dana?
12 godina
neaktivan
Cijena je vec 230$ na Aliju i mob se pojavljuje na sve vise mjesta. Napokon je doslo vrijeme za narudzbu...

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Jedina razlika između Redmi 5 Plus i Redmi Note 5 je da note ima bolju kameru?
Inače su isti? Razlika u cijeni je poprilična pa se dvoumim.
Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Jedina razlika između Redmi 5 Plus i Redmi Note 5 je da note ima bolju kameru?
Inače su isti? Razlika u cijeni je poprilična pa se dvoumim.

NE!!!!!

Xiaomi Redmi Note 5 Plus => Snapdragon 625

Xiaomi Redmi Note 5 => Snapdragon 636

12 godina
neaktivan
Pored razlike u procesoru, kameri... 'plus' je na Nougatu, dok je drugi na Oreo.
17 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Posto aliexpress nema paypal ima koi sigurni site sa paypalom gdje se moze uzeti?

Takoder zasto ne uzimate s honorbuya ako imaju na eu skladistu kad dode za cirka 3 dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Počeo me note 3 izdavat, otkad mi je super preklopna maska koju sam dobio uz mob pukla, a sa ebaya dobio krivu, pa nisan uzima treću.
Mobitel je prošao dobar wear and tear, ispao mnogo puta, ošao mu je prednji mikrofon, baterija malo nestabilna, touch počeo sam skakutati kad su prsti iti malo nečisti, a i poprilično izlupano je kućište.
Pa gledam si uzet novi mob.
Izgleda da ću vjerovatno čekati note 5 pro, pa ga piknit uz sluške i masku dobru. Samo sačekat da padne cijena, imal šanse da će cijena 4+64 pasti ispod 1500 do kraja mjeseca?
Nije žurba, a trenutno ima malo više cijene nego sam spreman dati za mob.
Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
13 godina
amd freak kaže...

Posto aliexpress nema paypal ima koi sigurni site sa paypalom gdje se moze uzeti?

Takoder zasto ne uzimate s honorbuya ako imaju na eu skladistu kad dode za cirka 3 dana?

Ovdje možeš plaćati Paypalom ali isporuka počinje 19.05 sa DE skladišta 

7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Pozdrav svima, jedno pitanje molim vas.

Naime želio bih nabaviti Redmi Note 5, onaj model što je izašao za Kinu zbog boljih performansi i Orea. Interesira me koja je razlika između global version i global ROM-a, odnosno što bi bilo bolje uzeti od toga? 

Također, primjećujem da global version postoji već neko vrijeme za preorder, dok global ROM nema još. 

Zahvaljujem!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 9:49 (tarrasque).

0 0 hvala 0
15 godina

global ROM je samo koji je softver instaliran na mobitelu, moze se razlikovati u verziji npr, 9.4 chinese ROM, a global 9.5. Ali najvaznije razlike izmedu globalnog roma i kineskoga je to da globalni ima puno vise jezika i na kineskom google play nije predinstaliran (u 5 min se moze instalirat, nije problem). Naravno, globalni ROM se uvijek moze flashati preko kineskog. 

A globalna verzija je verzija mobitela, tj. hardvera koji ima modem prilagoden za svjestsku uporabu, znaci i izvan kine. Ali to ne znaci ako NE kupis globalnu verziju da ti mobitel nece raditi izvan Kine. Sve ce ti raditi osim 4G jer naravno nedostaje Band 20 koji se koristi u HRV za 4G-LTE. Postoji jos jedan band za 4G u hrvatskoj ali on se samo koristi u vecim gradovima, tako da ne bi imao pun 4g signal

15 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Radit ce tebi 4g i na obicnoj kineskoj verziji samo neces ga hvatat u selima i raznim pripizdinama, radit ce ti samo u gradu jer tamo se koristi 1800 mhz frekvencija za 4g a u selima 800 mhz koju kineska verzija nema.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Meni i dalje nije jasno koji im racku treba tolko dugo za distribuciju uredaja. i dalje vecina sajtova salje tek krajem mjeseca...a ovi koji salju ovih dana vele da posiljke stizu kroz 10-20 dana. OMG

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moj PC  
1 1 hvala 0
7 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

global ROM je samo koji je softver instaliran na mobitelu, moze se razlikovati u verziji npr, 9.4 chinese ROM, a global 9.5. Ali najvaznije razlike izmedu globalnog roma i kineskoga je to da globalni ima puno vise jezika i na kineskom google play nije predinstaliran (u 5 min se moze instalirat, nije problem). Naravno, globalni ROM se uvijek moze flashati preko kineskog. 

A globalna verzija je verzija mobitela, tj. hardvera koji ima modem prilagoden za svjestsku uporabu, znaci i izvan kine. Ali to ne znaci ako NE kupis globalnu verziju da ti mobitel nece raditi izvan Kine. Sve ce ti raditi osim 4G jer naravno nedostaje Band 20 koji se koristi u HRV za 4G-LTE. Postoji jos jedan band za 4G u hrvatskoj ali on se samo koristi u vecim gradovima, tako da ne bi imao pun 4g signal

Hvala na odgovoru i pojašnjenju. Dakle ja trebam onda samo paziti da kupim global version? A što s ovim ROM-om? Da li će biti nužno to svejedno flashati? Iskreno ne razumijem se u to pa me interesira procedura. 

Također sam htio pitati hoće li navedeni uređaj biti dobavljiv i kod nas ali je taman thebatman stavio vijest da pomalo dolaze.

P.S. Eto recimo ova napomena na neutrino:

Uređaji s oznakom GLOBAL imaju predinstalirani globalni stabilni miui sustav sa OTA podrškom nadogradnje, te ga nije moguće promjeniti bez otključavanja bootloadera. Podržava frekvenciju B20. Ima hrvatski menu, te CE certifikat. 

Što s tim?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 18:21 (tarrasque).
11 godina
neaktivan

Ako kupiš global version ne trebas nista radit, znaci kako ti dođe odma je spreman za korištenje, odnosno dolazi s predinstaliranim hrvatskim jezikom.

S kineskom verzijom dobivaš engleski i kineski jezik, pa je potrebno instalirati globalni rom da se uređaj može koristit i na ostalim jezicima kao npr. hrvatskom.

Proceduru intalacije je Jehonan detaljno objasnio na prijašnjoj stranici pa pogledaj ako te zanima.

A što se tice ove cijene kod nas, moje mišljenje je da je previsoka te da ga potražiš vani (Honorbuy, Geekmaxi, Aliexpress...) jer su puno niže cijene.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 18:42 (No.Nameee).
16 godina

ima voucher za 5,88 USD popusta, ali opet je na aliexpressu (hk goldway) cca 150 kn jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 20:28 (dado314).
15 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Došao danas rn5 global, prezadovoljan, presao na njega sa LG G3 tako da mi je ovaj ogroman za sada, stvarno nemam zamjerke. 

0 0 hvala 1
17 godina
BlackEagle kaže...

Došao danas rn5 global, prezadovoljan, presao na njega sa LG G3 tako da mi je ovaj ogroman za sada, stvarno nemam zamjerke. 

3/32? Od kud si narucio i koliko je trebalo da stigne?

15 godina

4/64, honorbuy, narucio ga proslog cetvrtka, oni ga poslali u utorak i evo kod mene danas

13 godina
BlackEagle kaže...

4/64, honorbuy, narucio ga proslog cetvrtka, oni ga poslali u utorak i evo kod mene danas

Koliko ukupno troška? Pro verzija?

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
BlackEagle kaže...

lol pa kako...još piše na njihovom sajtu da tko naruči sada da šalju tek krajem mjeseca???

Note:

-This smartphone is available for pre-order in EU warehouse, orders placed from 8th May will be sent out on around 22rd May 2018.

Kolko te ispalo sve zajedno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:32 (amd freak).
7 godina
BlackEagle kaže...

Ja isto sad imam G3 i sad se spremam naručiti xiaomija. Možeš malo neku usporedbu baciti ako ti nije problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:27 (protest431).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice