Nije ni isključeno da su se pojavili i neki problemi oko proizvodnje ili dostupnosti nekih dijelova. Čak i najbolji imaju probleme oko toga, apple je imao probleme zbog komplikacije za prednje senzore na X modelu koji su se odužili
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije ni isključeno da su se pojavili i neki problemi oko proizvodnje ili dostupnosti nekih dijelova. Čak i najbolji imaju probleme oko toga, apple je imao probleme zbog komplikacije za prednje senzore na X modelu koji su se odužili
Ja sam kod Goldway-a naručio 26.04. globalnu verziju 3/32, zlatne boje sa Nillkin case i glass za 251 US $. Također čekam na bilo kakvu informaciju ali mi se baš nikud ne žuri i spreman sam na čekanje. Javim ako dobim kakvu novu informaciju...
HongKong Goldway: we'll send in 1-2 weeks.
R
HongKong Goldway: we'll send in 1-2 weeks.
R
I meni sa MI global stora danas rekli isto...
Isto otprilike i na honorbuyu evo odgovora:
Meni su jutros sa Goldwaya poslali ovo:
"No worry, If all information is correct, we will send to you within 1-7 days. "
Kad će stvarno poslati ostaje za vidjeti ali kome dosadi uvijek može otkazati i naručiti nešto drugo.
Ja sam 21.4 naručio i jučer sam poslao poruku u kojoj mi je R odgovorio da će poslat danas ili sutra, no to ćemo još vidjet
Tako sam barem vidio u honorbuy webshopu
Na honorbuyu imate preorder globalne, imaju samo 2 opcije za sada: 4/64 black za 249$ i 3/32 gold za 219$. Također kao za poklon za preorder dobijete tempered glass. Naravno i sa eu skladista ide
Isporuke 08.05
Narucio.
Na honorbuyu imate preorder globalne, imaju samo 2 opcije za sada: 4/64 black za 249$ i 3/32 gold za 219$. Također kao za poklon za preorder dobijete tempered glass. Naravno i sa eu skladista ide
Isporuke 08.05
Narucio.
Odabrao si i DHL ??? zanima me onako koliko se razlikuje od Goldwaya cijena di sam ja naručio :)
da, dhl, 269$ sveukupno s kuponom, uzeo 4/64
da, dhl, 269$ sveukupno s kuponom, uzeo 4/64
Jesi dobio informaciju kad ti salju mobitel tocno?
Btw - ima na wish.comu zastitna stakla, za note 5, cca 15 kn sa dostavom, 2 komada. Uzeo vec prije par komada za note 3 i 4, skroz dobra.
Btwbtw ima netko preporuku neke zgodne maske/futrole za note 5?

I meni crni 4/64 valjda... Dobio tracking iz engleske za hr ali nisam još dobio kina -> engleska

Hvala kolegi forumašu što je linkao stranicu, ja ću naručiti s nje.
U razgovoru sa korisničkom podrškom, saznao sam sljedeće informacije:
- potvrdili su da je jamstvo 2 godine
- uvjeti se ne mijenjaju kako se bliži kraj jamstva, za razliku od Kineza, koji mijenjaju uvjete:
- "Please inform us within 3 days with clear photos or video if you receive goods with problem. We can offer discount or full refund or replacement after confirm problem. We bear return shipping cost 12 usd.
- Please inform us within 7 days with clear photos or video if you receive goods with problem. We can offer full refund or replacement after confirm problem. The returned freight charge is on customer, and we could offer $5 coupon as compensation.
- After accept package within 7 days, if product with problem, can get free maintenance, or replacement at cost 20~60usd if get some scratches or other can’t removed marking. The returned freight charge is on customer, we bear shipping back cost from us to you.
- After accept package within 1 month ~ 6 months, if product with problem, can get free maintenance. Customer bear two way shipping cost.
- After accept package within 6 month ~ 24 months, can offer maintenance at customer’s cost. Customer pays our labor cost 15usd + repair cost. Also bear two way shipping cost."
- najvažnije, ne morate slati u Kinu, nego se šalje u Njemačku (ili jedan od drugih servisnih centara po Europi), vi samo morate platiti troškove dostave do servisnog centra, oni plaćaju povratak natrag -
prema EU direktivi, mogli bi ih scukati za povratak para za vaše troškove, jer direktiva ukratko kaže da su svi troškovi u garantnom roku (ako su opravdani), na trošak trgovca
"In the first place, the consumer may require the seller to repair the goods or he may require the seller to replace them, in either case free of charge, unless this is impossible or disproportionate."
"The terms "free of charge" in paragraphs 2 and 3 refer to the necessary costs incurred to bring the goods into conformity, particularly the cost of postage, labour and materials."
- ne manje bitno, cijena je čak manja sad u preorderu nego kad se naruči od najjeftinijeg na aliexpressu (jeftinije je jedino ako vam ne carine sa Aliexpress standard shippingom; bez obzira što sa DHL-om ne carine, dođe neznatno skuplje)
- ako bude sve po planu, zaliha možda dođe i prije 31.5., dostava UPS-om 4,5€, rok 1-3 radna dana.
- plaćanje: PayPal ili kartice
Mislim da nam je svima najbitnija stavka cijena, jamstvo i ostvarivanje jamstva -> geekmaxi trenutno nudi najbolje uvjete. Ako je netko imao loša iskustva sa geekmaxi, alternative sa sličnim uvijetima su i eudirect.shop te thesolutionshop.global, ali se kod njih spominje slanje u Kinu radi ostvarenja jamstva ako će biti potrebno.
Btw - ima na wish.comu zastitna stakla, za note 5, cca 15 kn sa dostavom, 2 komada. Uzeo vec prije par komada za note 3 i 4, skroz dobra.
Btwbtw ima netko preporuku neke zgodne maske/futrole za note 5?
Usput, referal linkovi su zabranjeni na forumu i obicno vode do bana - mene u ovom slucaju ne smetaju, ali eto, samo da znas :)
Prvi video koji si stavio je snimljeno sa lošom kamerom, nije baš uhvatilo dobro boje na ekranu a na drugom je odlično snimljeno ali ako ti je po defaultu podešen youtube na najlošijoj kvaliteti zato jer imas sporiji internet onda probaj prebaciti na bolju kvalitetu, evo dolje na dnu ti je kotačić i klikni na njega vidjet ćes da piše 320p ti stavi na najbolji recimo 1080p ali pogledao sam oba video sa najboljom kvalitetom i vidi se da je puno ljepše na drugom linku a na prvom kao da je snimano sa flaksericom.
Usput na drugom linku sam snimio adapter pa ako može netko reći tj tko se razumije, zapravo me bas zanima koju tehnologiju punjenja podržava ? qc2 ili qc3 ?
Netko je negdje spomenuo da mob podržava brzo punjenje valjda je taj netko mislio da podržava 3.0 ali je usput spomenuo da uz mob ne dolazi adapter za to brzo punjenje pa valjda mislio da podržava max 2.0 . Sad se ja pitam, dali bi ja mogao naručiti punjač zasebno tj onaj koji podržava 3.0 ??? Ali mi je glupo kupiti adapter ako ga nebude podržavao :D :D
Na prvome se vidi s full svjetlinom dok se na drugome ne vidi. Ne , ne gledam s najmanjom kvalitetom.
Podržava QC 2 , ne podržava 3.0 iako ga taj procesor može koristiti jer nisu kupili licencu od qualcomma za tu tehnologiju.
edit: evo video
(i tu mi blijedo boje izgledaju)
Onaj punjač s tvoje slike nebi radio za QC 2 zato jer ti punjači moraju imati mogućnost davanja većeg napona od 5 volti.
Usput, referal linkovi su zabranjeni na forumu i obicno vode do bana - mene u ovom slucaju ne smetaju, ali eto, samo da znas :)
Prvi glas. Nije problem, maknem ih.
Prema sadašnjim mjerenjima i usporedbama, indijska verzija ne podržava QC 3.0, ali kineska (i globalna) da. Čipset u mobitelu podržava zadnji QC 4.0, ali ta tehnologija nije zakupljena. Svi koji će kupovati QC 3.0 charger, probajte uzeti neki genuine Xiaomi ili izbjegavajte Powstro brand, jer dva koja sam do sad kupio ispuštaju visokofrekventni zvuk kad se baterija ne puni ili je pri kraju punjenja.