Xiaomi Redmi Note 4

poruka: 1.882
|
čitano: 520.130
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Xiaomi Redmi Note 4

slazem se za kameru, losa za low light uvijete.. dok je ovako u idealnim uvijetima solidna. doduse izasao je port kamere od androida O koja ima HDR+ i slike u low light uvijetima procesira odlicno u usporedbi sa miui kamerom. 

(za miui je potreban root da bi radila, dok na ostalim romovima radi odlicno)

https://www.xda-developers.com/google-camera-hdr-ported/

Za omnivision senzor ovaj port ne radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 20:27 (Robilad).
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

i ne kuzim tu njihovu politiku... 1 mobitel, 3 ili više verzija tog istog modela i unutar svake verzije još više podverzija sa npr. senzorima kamere ili ekrana... čista lutrija kaj se dobije. al opet za tu cijenu ne mogu se očekivati brda i doline...

What could possibly go wrong?

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 4

Note 2 je podržavao Quick Charge, ali zašto nema trojke i četvorke?

0 0 hvala 0
11 godina
Prednost sd varijante nad mtk je recimo i ta što sd ima Android 7, a mtk je zaglavio na 6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Robilad kaže...
robert993 kaže...

Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X
Recovery 1424M 
http://bigota.d.miui.com/7.8.10/ ... _e9be2ff85a_7.0.zip

Jel se može ovaj update putem UPDATE aplikacije instalirat ?

Da ako prije toga imas miui 8 global beta...ako ti je stable onda nemozes

Ispravak, update je moguc i na locked bootloaderu sa stable verzijom preko update aplilacije ( s tim da treba raditi backup svega )

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

nakon tjedan dana na 8.5 (nougat) verziji mogu reći da je note 4x SD 3/32 postao lagaviji u odnosu na 8.2. sada postoji lag kad se otvaraju aplikacije tipa messenger, whatsapp, face (sada štucka kada se na feedu pojavi video) - znači ove najosnovnije, viberu treba više da se boota, iako sam lockao aplikaciju u pozadini, također osjetan je lag kad se ulazi u multitasking screen.

kamera puca apsolutno iste fotke, tu nema pomaka.

jedini pomak na bolje je da stranice brže loada kad sam spojen na wifi.

znam da je lako rješivo skidanjem novih ikonica, al ove nove su užasno ružne sa onim bijelim rubom. ne znam zašt su micali onaj tamnoplavi iz defaultne teme...

edit: uradio sam i factory reset, ali nije pomoglo oko cukanja.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.8.2017 9:17 (stickman1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 4

i kod mene malo lagga, nije ništa strašno, ali se osjeti, najviše odmah nakon nadogradnje sa MM-a gdje je sve šljakalo glatko.

ikonice možeš rješiti da skineš mixmax temu, odi u customize my theme ili tako nešto slično i u izborniku samo primjeni ikone i favourites bar sa mixmax teme, sve ostalo ostavi na default.

yippee ki-yay

0 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

MIUI 9 rješava dosta problema, doslovno sve leti

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

mislim da global stable verziju nećemo tako brzo gledati 

0 0 hvala 0
9 godina
Nikad nisam ni koristio global stable :)

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Stable ROM još sunca neće vidjeti barem mjesec i pol.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dal se mora ažurirati na 8.5 il se može ostati na 8.2?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

... ljudi di ste kupili zastitno staklo? Prosao sam sve ducane u Čk-u i Vž-u, nigdje nema...

... iz kine mi se ne narucuje, predugo cu cekati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.8.2017 15:12 (IgacCK).

0 0 hvala 0
13 godina
IgacCK kaže...

... ljudi di ste kupili zastitno staklo? Prosao sam sve ducane u Čk-u i Vž-u, nigdje nema...

... iz kine mi se ne narucuje, predugo cu cekati...

Naručio iz Kine isto kad i mobitel.

Nije mi ni na pamet palo tražiti po našim dućanima

Njuškalo?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
8 godina
neaktivan
Ne znam kaj se toliko mučite oko kamere, mob za te novce je itekako dobar (odličan). Tko želi nešto bolje nek izdvoji par tisućica pa će imati odličnu kameru - pozdrav!
bm
17 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Cura ima Note 4, i igrom slučaja zaliven je nekakvim sokom. Naravno da se počeo čudno ponašati (resetira se, ne reagira na punjač, itd., iako se trenutno može relativno normalno koristiti - barem dok ne crkne baterija), pa je sad pitanje što s njim? Ima li nekakav servis kod nas?

Kupljen je na Honorbuy i još pod garancijom - ima li smisla tu nešto pokušavati, obzirom na uzrok kvara? 

Kakva je uopće procedura kad im se šalje nazad, ako netko ima iskustva?

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
13 godina
jamstvo ste izgubili jer ploca i baterija imaju na sebi indikatore da li je uredaj zalijan (komad papira koji mijenja boju u dodiru s tekucinom) pa ti ne savjetujem pokusavati s tim.
meni su u WoWshop rekli da oni servisiraju Xiaomi, a sad dal tu ima istine ili oni salju u Kinu neznam.
jesus_tm1
17 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Hvala 

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Jucer mi stigao Note 4X MTK 4/64.

Prebacio karticu u njega, postavio sve aplikacije, vec imam neke dojmove.

- Izrada je vrhunska, ova crna boja je lijepa i srebreni obrub oko kamere i otiska prsta daju premium vizualan dojam.

- Otisak prsta munjevito brz (na žalos ne podržava geste kao huawei telefoni)

- MIUI lijep i fluidan kao i na Note 3

- kamera, pa meni je cisto ok, posluži, nabacim kasnije par primjera

- bateriju još ne mogu komentirati

Ima jedna loša strana. Igram samo jednu igru na mobu, online fps Guns Of Boom. Igra radi fluidno, ali nakon 20ak minuta se mob zagrije i frame rate padne na ispod 10fps, tako da cekam 

snapdragon varijentu u ponedjeljak da dođe, pa cu s njom vidjeti, inace sve drugo, za sada, je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

jel vama radi vibracija kad dolaze poruke on whatsappa, messengera ili pri pozivu od ovog zadnjeg nougat updatea?

u opcijama svugdje je upaljena, pod app permisions, app notifications u samim aplikacijama i ništa. vibrira samo kad upalim silent mode.

testirao sam vibraciju u kernelu i sve šljaka.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ima netko da koristi Lineage OS ili tako nekakav custom rom?

Mislio sam preći na Lineage OS, pošto me ubija ovo što na stock MIUI 9, na lockscreen i notification baru, nema proširive notifikacije.

A uostalom Lineage OS je vidim sad Official izvedba.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
robert993 kaže...
Ima netko da koristi Lineage OS ili tako nekakav custom rom?

Mislio sam preći na Lineage OS, pošto me ubija ovo što na stock MIUI 9, na lockscreen i notification baru, nema proširive notifikacije.

A uostalom Lineage OS je vidim sad Official izvedba.

Koristio ga je do neki dan,,,sve je ok osim par sitnih bugova koji su neprimjetni. tipa zuti flashlight , ne tako dobra kamera kao na miui.. uz google kameru koja je portana dobijes bolje slike nego kameru koju dobijes uz linageos. Isto tako mislim da baterija nije bas usporediva sa miui dok je mob na mobilnim podacima, na linageos se trosi brze. ( doduse mozda uz grenify dobijes bolji rezultat )

ostalo sve radi odlicno

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 3:07 (Robilad).
14 godina
neaktivan
Gdje je sada najpovoljnije kupit redmi note 4, 4GB sa snapdragonom? Na Gearbeastu je 220-230$. Zna li netko gdje je jeftinije?

0 0 hvala 0
10 godina
13 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 4

ja sam dva puta narucivao i svaki put mi je za 3 dana dosao.

jos mozes upisati MOBHR dobijes popusta 5€

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
To sa žutim Flashlight je na unofficial verziji bilo ili i na ovoj ovoj Official?

Na kojem si sad ROMu?
13 godina
odjavljen

Zuti flashlight je na svakom custom romu bug..nije popravljeno.

Sad sam trenutno na MIUI 9 18.08 al necu dugo bas iz razloga notifikacija, uzasne su.

11 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Iskreno ocekivao sam vise od baterije, cca 5h sot bi mi bilo dovoljno. S ova 4 sam ostao bez baterije prije kraja dana, a i zadnjih 15% sam štedio mob.

Nije ovo loše, ipak je tu 1h igranja, 4 maila, cca 30min razgovora, 30min glazbe, podosta fejsa, instagrama i non stop whatsaap, vecina toga je preko 4g, ali s miui optimizacijom i 4100mah sam ocekivao više.

Izgleda da ce mtk varijanta na prodaju ipak. Ujutro stiže SD varijanta, nadam se barem 5h SOTa sa istim korištenjem.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Moj Doogee X5 u prosjeku ima 3h-3,5h SoT s baterijom od 2400mAh, s tim da ja vecinom drzim razinu baterije između 20-80%, znaci ja svoj SoT dobijem sa samo 60-tak% potrošene baterije. 

Koristim AccuBattery aplikaciju, predpostavljam da su podaci točni ili?

0 0 hvala 0
13 godina
meni SOT varira 8-9h s 4G, a kad sam doma WiFi, auto svjetlina, dual SIM i super zadovoljan.

s ovimm update-om (8.5.4.0. NCFMIED) nisam primjetil neke razlike u ponasanju mobitela. prvi dan mi je radio malo cudnije i baterije brze trosio al to pripisujem optimiziranju, posto je sad sve normalno.
jedino me zivciraju rubovi ikona na kojima su promjenili boju u bijelu...

evo slike, od jutra surfanje uz kavu na WiFi
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice