Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.992
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
tomiotok kaže...

Evo nešto sam prčka i uspia sam spojit mob s kompom ponovo. Kako sam updateao rom, promijenio sam sad kad se učitava mobitel pod "Povezivanje USB-a i računala" poveži kao, umjesto "Uređaj za medije (MTP)" šta mi je do sada stajalo uvijek, na "Fotoaparat (PTP)".
Sve radi kako treba i funkcionira sada :)
Nadam se da će ti pomoć iz prve :)

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
10 godina
neaktivan
Htio bih kupiti ovaj mobitel. Početnik sam u svemu ovome. Dali je teško složiti sve to? Od gdje da naručim? Kako funkcionira jamstvo? Molio bih pomoć i savjete 👍👍👍

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
papinijanus kaže...

Nakon dugo vremena evo me opet na ovoj temi. Imam EU develop rom 6.5.5 i nemam nikavih problema.

Zanima me ima li što bolje da mi se isplati prelaziti na neki drugi rom ili da ostanem na ovom?

Izašla ti je u međuvremenu miui 8-ica. Od funkcionalnosti ništa bitno ne propuštaš, ali sustav je sada stvarno stabilan i nije bilo problema kao na prethodnim verzijama (barem što ovo malo vidim po forumima). Ako imaš vremena prolaziti kroz cijeli proces nadogradnje, mislim da se isplati.

EdicaMedia kaže...
Htio bih kupiti ovaj mobitel. Početnik sam u svemu ovome. Dali je teško složiti sve to? Od gdje da naručim? Kako funkcionira jamstvo? Molio bih pomoć i savjete 👍👍👍

Ovo mi se čini sasvim ok cijena (još za prime model i to u Hrvatskoj). https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-2-prime-4g-lte-dual-sim-black-5068.html

Nadogradnja roma neće biti problem. Imaš tu u temi više puta pojašnjeno, samo odvrti koju stranicu unazad.

You only got one finger left And its pointing at the door
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Kakva vam je batetija na mobu? 

Meni se nesto brze trosi

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam na zvaničnom MIUI 8 Global Stable i imao sam nakon prelaska sa 7.2.3.0 problem sa baterijom dok nisam uradio sledeće:

Settings -> Permissions -> Permissions -> Permissions -> Get Location Info -> Restrict All

U suštini, problem je bio u Googleovim servisima, ali manje više je ok da kažeš Restrict All, jer je aplikacijama i posle ovoga dalje dozvoljeno da pristupaju GPS signalu kad je uključen, a ovo je zapravo vezano za lociranje preko mreže.

Inače, bio sam na odmoru i prvih dana sam dosta koristio GPS za snalaženje po gradu (Rim) i imao sam preko 3h SoT-a, dok uz nezahtevnu upotrebu (web i laganije aplikacije) dođe do 4, što mi je otprilike standardno otkad ga imam.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

može li se igdje više kupiti rnnote2?

0 0 hvala 0
12 godina

Giztop 170$.

9 godina
neaktivan
espltd kaže...

vidio sam da imaju na honorbuyu

11 godina
neaktivan
Deutsch kaže...
espltd kaže...

vidio sam da imaju na honorbuyu

nemaju.makar ne u eu

11 godina
neaktivan
Hyperion-Shrike kaže...

Giztop 170$.

out of stock

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

htio sam ovaj prepustiti članu obitelji a sebi uzeti novi.sad vidim da ga više nigdje nema.???da uzmem rn note3?

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Uzmi RN3 Pro.  Razlika u ceni je mala, a ipak je lep upgrade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Uzmi RN3 Pro.  Razlika u ceni je mala, a ipak je lep upgrade.

note3 ili 3 pro ili note3pro?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 10:33 (espltd).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ako hoćeš da ostaneš u 5.5" formatu, Redmi Note 3 Pro, a na 5" ima i jako zanimljivih derivata Redmi 3 (Pro/S... nisam više toliko u toku), dok je sam osnovni model (Redmi 3) već malo passé, isto kao i "osnovni" Redmi Note 3. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 10:42 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ako hoćeš da ostaneš u 5.5" formatu, Redmi Note 3 Pro, a na 5" ima i jako zanimljivih derivata Redmi 3 (Pro/S... nisam više toliko u toku), dok je sam osnovni model (Redmi 3) već malo passé, isto kao i "osnovni" Redmi Note 3. 

koja je bitna razlika između note3 i note3 pro?hvala

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pro model ima drugi SoC, koji je osetno jači i pokriva širi spektar frekvencija, posebno u LTE segmentu. Takođe, ima i SD card slot (koristi drugi SIM slot) koji fali na običnom RN3. Ostalo je vrlo slično.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 11:40 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Pro model ima drugi SoC, koji je osetno jači i pokriva širi spektar frekvencija, posebno u LTE segmentu. Takođe, ima i SD card slot (koristi drugi SIM slot) koji fali na običnom RN3. Ostalo je vrlo slično.

ako sam dobro shvatio ima utore za dvije sim kartice i posebno za mem. karticu?

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Na žalost, ne. Prostor za drugu SIM karticu je oblikovan tako da u nju može umesto SIM kartice stati micro SD. Na netu ima nekih "rešenja" dostojnih sajta ThereIFixedIt koja omogućavaju upotrebu i jednog i drugog, ali ne bih ozbiljno računao na njih. Ovo za neke (npr mene) jeste ozbiljna mana. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Na žalost, ne. Prostor za drugu SIM karticu je oblikovan tako da u nju može umesto SIM kartice stati micro SD. Na netu ima nekih "rešenja" dostojnih sajta ThereIFixedIt koja omogućavaju upotrebu i jednog i drugog, ali ne bih ozbiljno računao na njih. Ovo za neke (npr mene) jeste ozbiljna mana. :(

da ne kompoliciramo.ima li note 3 (ne PRO!) kao rn note2 isti broj utora ,odnosno mogu li negdje staviti mem. karticu i jednu sim karticu? 

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ne, Redmi Note 3 (ne Pro) uopšte ne prima memorijsku karticu. Redmi Note 3 Pro ima hibridni drugi SIM slot (dakle, ili mem. kartica, ili drugi SIM, ali ne oba istovremeno).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

eto skoro se zaletio.znači mora se uzeti rn note3  pRo i gotovo!hvala

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Kolege, imate li savet odakle naručiti bateriju za RN2? Gde god da sam pogledao, nezanemarljiv broj komentara je tvrdio da baterija nije originalna, i to izgleda ne bez razloga: nekima je iskakalo upozorenje na samom telefonu, poneko je merio kapacitet, tako da zaista izgleda da ima dosta lažnjaka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

help!

na jednom od rn2 mobitela se prilikom testiranja s CM security pojavila poruka da iumam viruse na dvije aplikacije.primjetio sam da ponekad iskaču i nekakve reklame tipa ponude za chat itd.čudno je da prikazuje da je virus na bitnim aplikacijama.također sam mob testirao i s drugim antivirusnim aplikacijama ..ista priča...prilažem sliku

p.s. riješio na način da sam obrisao dlvik,data itd.možda ima lakših načinma ali ovo je bilo relativno bezbolno ,ali ipak uz neka nova podešavanja aplikacija.ako tko ima za ubuduće kakva saznanja nek napiše.hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 19:45 (espltd).

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pitanjce..koje su najbitnije stvari koje trebam odabrati kod backupa roma u twrp-u? Na prijašnjem je bilo manje opcija koliko se sjećam..sad da odaberem sve, trebalo bi mi 10gb :)

0 0 hvala 0
17 godina
Ovdje imas origibal dijelove za xiaomi
www.dragon-tt.com/Products.aspx?gid=95
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

rezultat Antutu testa

47.844 boda

usporedbe radi najnoviji Xiaomi MI5s ima 164.119

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 17:06 (Kulin Ban).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Kolege, imate li savet odakle naručiti bateriju za RN2? Gde god da sam pogledao, nezanemarljiv broj komentara je tvrdio da baterija nije originalna, i to izgleda ne bez razloga: nekima je iskakalo upozorenje na samom telefonu, poneko je merio kapacitet, tako da zaista izgleda da ima dosta lažnjaka.

Ako si naručio i mene bi zanimalo odakle?

17 godina
Pogledaj dva posta iznad
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

imam note 2 na verziji Miui 66.6677.00(LHMCNCF)i android 5.0.2 koji ima gore neke kineske nebuloze i pri pokušaju da se updejta sam ne nalazi nista,kad skinem rom sa neta i prebacim ili na sd ili na njegovu memoriju opet kaze da nema novog roma.kod pokusaja da iz recovery moda flesam ne nađe ništa a ni ne trazi me da ga navedem na fajl..uglavnom do sad nisam uspio napravit nis pametnoga..po svim uputama koje sam nasao na netu nista..fastboot i komp mi ne igra posto radim na macbooku na kojem bas nesmijem puno isprobavat zbog nekih drugih stvari..uglavnom nekoliko romova probano ali nista...jel neko imao takvih problema da ne lutam okolo??il ima neko ZG-KA da je radio to i za neku naknadu stavit neki noviji i normalni rom??

unaprijed hvala

xiaomi redmi note 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

stable rom ubacit u phone storage i imenovati ga: update.zip
bootat mobitel u recovery
u recovery izabrat install update.zip
Flash i biti strpljiv.

E-mail: