Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.930
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

za onaj jeftiniji(149.99$) kaj sam ja gledal piše ovak za mreže:

The standard networks are:

4G TD-LTE: 2600/1900/2300/2555-2655MHz(B38,B39,B40,B41)

3G TD-SCDMA: 2010-2015/1880-1920MHz(B34,B39)

2G GSM: 900/1800/1900MHz

After we refresh the ROM beofre shipping, it will have

4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz(Bands:B3,B1,B7)

3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz ; 

a onaj skuplji(175$) kojeg sam kupil piše ovo:

The networks are:

4G FDD-LTE:1800/2100/2600MHz(Bands:B3,B1,B7)

3G WCDMA:850/900/1900/2100MHz ;

2G GSM:900/1800/1900MHz

znači da bi po njima trebal raditi i ovaj jeftiniji,ali ipak nisam spreman riskirati za tu cijenu.Vjerovatno ima neka opasnost ili kaj već da se dogodi oko toga pa da imaš na kraju samo 2G, jer inače ne bi prodavali ovog 25$ jeftinije.

Ili je možda razlika da na ovom prvom gubiš 2G i samo rade 3G i 4G?

za ovo sam laik,pa možda lupetam bezveze

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 15:20 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Mislim da na tom td-lte modelu (koliko sam ja proucavao) rade sve frekvencije 2g, 3g, 4g samo rade na jednom sim utoru. (imas i na youtube nesto o tome  za pronaci). A na aliexpress vidim da skvadra iz eu narucuje isto tu verziju. A hermes rom navodno ide i na tu verziju. Tako je bar probao onaj lik sa onog foruma ciji sam link stavio post iznad.

17 godina
neaktivan
kdokma kaže...

Mislim da na tom td-lte modelu (koliko sam ja proucavao) rade sve frekvencije 2g, 3g, 4g samo rade na jednom sim utoru. (imas i na youtube nesto o tome  za pronaci). A na aliexpress vidim da skvadra iz eu narucuje isto tu verziju. A hermes rom navodno ide i na tu verziju. Tako je bar probao onaj lik sa onog foruma ciji sam link stavio post iznad.

hmm,onda sam mogel uštedjeti 25$ kad ne mislim imati dvije kartice.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Stavio 64 gb transcend karticu u njega i radi bez beda :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Rade oba utora. Samo je jedan gsm utor, a drugi utor je gsm+ wcmda i fdd. A i da ne radi bar je na aliexpressu lako dobiti povrat novaca :).

9 godina
neaktivan
Od njega sam i ja naručio prošli tjedan. Sutra mi stiže. Vidim da je digao cijenu. Prije je bio 169.99
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav svima,

evo nekoliko dojmova o XRN2 16gb, naručen na Ali preko Shenzhen Top-One, stigao nakon 8 dana, DHL, bez ikakvih dodatnih davanja, naručio sam i slušalice Piston 3 koje su se pokazale iznimno dobre, zvuk vrlo detaljan u srednjem području uz standardno dobar loudness.

Ostavio sam ga na MIUI 6 orginalu za sad, problem sa instalacijom Vibera koji je gutao bateriju, deinstalirao sam ga, potrošnja je sad ok. Dojam je da se radi o ozbiljnom uređaju, puno boljem od Samsung S3, vrlo dobar ekran, fluidan i brz, zvuk jasan kod tel razgovora. Koje su prednosti instalacije MIUI 7 devolp. u odnosu na 6, dali se osjeti neka veća razlika ili da čekam stabilnu verziju MIUI 7, što mi preporučate?

0 0 hvala 1
11 godina
cimple kaže...

Pozdrav svima,

evo nekoliko dojmova o XRN2 16gb, naručen na Ali preko Shenzhen Top-One, stigao nakon 8 dana, DHL, bez ikakvih dodatnih davanja, naručio sam i slušalice Piston 3 koje su se pokazale iznimno dobre, zvuk vrlo detaljan u srednjem području uz standardno dobar loudness.

Ostavio sam ga na MIUI 6 orginalu za sad, problem sa instalacijom Vibera koji je gutao bateriju, deinstalirao sam ga, potrošnja je sad ok. Dojam je da se radi o ozbiljnom uređaju, puno boljem od Samsung S3, vrlo dobar ekran, fluidan i brz, zvuk jasan kod tel razgovora. Koje su prednosti instalacije MIUI 7 devolp. u odnosu na 6, dali se osjeti neka veća razlika ili da čekam stabilnu verziju MIUI 7, što mi preporučate?

Ako imas miui6 s kineskim bloatom, bjezi od toga. Sestri se svako malo neke poruke pojavljuju da ima virus, na kraju cak niti kamera nije htjela snimat slike na karticu (nisam probal na internu) a video isto nije mogo snimat. Ak vec ne zelis na miui7dev, barem s xiaomi.eu ili nekog drugog sajta skini "cisti" miui6...

Dev bi trebo biti brzi, bolji, ali tu i tamo uleti neka muha - trenutno je problem s oznacavanjem vise slika u galeriji, dogodi se FC. Prije je bilo titranje ekrana kod videa. Ak mos zivit s takvim djecjim bolestima koje su normalne jer je DEV uzmi dev, u suprotnom stavi miui6 čisti bez kineskog bloata.

13 godina
@Skansi
Ja sam ga uzeo preko wowshopa jer mi je bilo važno plaćanje na rate. U nedjelju u 4 popodne ispunio narudžbu, u utorak ujutro sam ga imao u rukama. Odgovaraju na mail skoro pa instantno. Zadovoljan
13 godina
neaktivan
Ima netko iskustvo s Mi bandom? Spojio sam ga bez problema s RN2 i sve radi dobro osim pracenja sna. Evo u ovih 8 dana jos mi nije zabiljezio ni 1 minutu spavanja.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Samo da javim da je ispravljen bug sa označavanjem fotografija u galeriji. 

Znači ovotjedni update obavezno flashat.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ako nema gorilla glass ima li neku drugu zastitu ekrana? i kakav vam se zaslon čini?

0 0 hvala 0
13 godina
Hmmm kaže root checker da RN2 nema root access? Obzirom da imam twrp i dev miui7 malo mi to cudno

1 0 hvala 0
17 godina
Kada si u aplikaciji, idi na san i na donjem dijelu povuci prema dolje da sinkroniziraš
MI4W
12 godina

Root pristup aplikacijama nije dodijeljen kao defaultni. Kad aplikacija zatraži Root, prvo je odbijena. Zatim moraš ići u Sigurnost-Dopuštenja-ROOT Pristup- pa uključiti root toj aplikaciji kojoj želiš

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 6:58 (Darko150).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html

Ima li tko iskustva kupovanja s ove stranice? na prvu djeluje povoljno...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skansi kaže...

Ako nema gorilla glass ima li neku drugu zastitu ekrana? i kakav vam se zaslon čini?

Meni osobno je zaslon vrlo dobar, za tu cijenu i odličan. Negdje sam pročitao da bi trebao imati Dragontrail zaštitu.

14 godina
neaktivan
kdokma kaže...

svi mi koji smo narucili iz kine (aliexpress) imaju td-lte verziju, tako pise na kutiji i na mobu ispod baterije.

ja mislim da su nas kinezi navukli da kupujemo skuplji model a i o naj jeftiniji izgleda da podrzava nase frekvencije jer dosta ljudi iz eu i rusije je narucilo

ovaj jeftiniji mob i niko se nije zalio.

mada xiaomi je u svojoj sluzbenoj najavi rekao da ce biti tri vrste moba kina 16gb, inter 16gb i inter 32gb pa to malo zbunjuje.

10 godina
neaktivan

Td-lte verzija gotovo sigurno radi i kod nas i mogu se koristiti isti romovi...., ali vjerojatno nisu potpuno isti mobiteli, fdd-lte verzija nosi oznaku 201551 , a td-lte 201552. Pretpostavljam da td-lte verzija podržava naš 3g i 4g na samo jednoj sim kartici, a ova druga na obje. (što većini nije problem i ako imaš dvije sim kartice, rjetko tko koristi obje kartice za internet promet).

9 godina
neaktivan
Ima nekakvu zaštitu ekrana. Na telekinezi ima video u kojem testiraju zaštitu ekrana.
14 godina
neaktivan
Imam jedan prilicno neugodan problem. Nakon sto mi se updetao DEV MIUI vise ne mogu puniti mob. Kad ga ustekam na punjac, restarta se sam od sebe sve dok ga ne izstekam.

Jeli imao netko slican problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
@miner ja ne.. Udji u recovery ponovno, izbrisi dalvik pa probaj opet. Ako te ne uspijeva, dalvik, data.. Sve. Factory reset u svojih biti.
13 godina
Nakon 2 dana korištenja u nekoj zezanciji kolega mi izbije mob iz ruke i pljas Puče ekran. On će platit novi ekran, a ja odmah naručio tempered glass i cover. Ne flip...ti su mi ruzni.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Imam problema sa PC suitom, naime prvi put kad sam prebacivao rom mi je pc suite radio odlično i kako se to prebacilo nisam ga spajao, od jučer pokušavam koristiti pc suite bezuspješno. Kad ga spojim on napiše da je connected al ne pokazuje ni slike, nit muziku nit ništa. Sve je na 0 i file manager ne radi .... Za sad sam se snašao preko FTP-a koji odlično radi ali volio bi da pc suite proradi -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 18:45 (berzerker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Taman meni dosao danas isti takav, ali crni. Izgleda kvalitetno, mob s njim dobije jedan premium feel ali ima jedna ogromna mana. Nisu napravili kvalitetno rijesenje za zvucnik, zatupljuje zvuk i zvuci katastrofalno.
9 godina
neaktivan
Evo moj stigao danas. Upravo instalirao multi rom 5.9.18. Za sada sve ok.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imam jedan problem. Nece mi instalirati nista s trg. play preko mobilnih podataka . stalno mi pise cekanje na wi-fi. ???

0 0 hvala 0
13 godina
miner kaže...
Taman meni dosao danas isti takav, ali crni. Izgleda kvalitetno, mob s njim dobije jedan premium feel ali ima jedna ogromna mana. Nisu napravili kvalitetno rijesenje za zvucnik, zatupljuje zvuk i zvuci katastrofalno.

e steta... nisam isao za tim.. a nista. ugrijati iglicu i probusiti koju dodatnu rupicu za zvucnik. 

p.s. i ja sam narucio crni. :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice