XP ili 7?

poruka: 50
|
čitano: 11.021
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
XP ili 7?
Al lol oko cega se ti mislis...
Imaš "6" GB RAM, i ti se mislis bili starog Xp-a, da imas duplo manje ram i da se mislis izmedju viste i xpa, uvjek Novije je Bolje, XP je sad shit, i ne sad nego uvjek na jacim kompovima, druga je stvar kad imate Abak za komp.

i naravno uzmi x64
I don't care...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
XP ili 7?

Po mom mišljenju ja sam za WinXP.Bolje sacekaj dok Windows 7 ne zavrse do kraja i dok ga ne usavrse zato sto ti govorim iz vlastitog iskustva..

Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
RE: XP ili 7?
ray_OGF kaže...

Po mom mišljenju ja sam za WinXP.Bolje sacekaj dok Windows 7 ne zavrse do kraja i dok ga ne usavrse zato sto ti govorim iz vlastitog iskustva..

LOL nepricaj gluposti jer nisi ni probao sedmicu, ja ju imam na netbooku radi bolje nego xp, a jos mi i aero radi na gma sranju.

A sto ce bit kad izađe SP1, vjerovatno jos dosta bolje performanse ali to nece skoro buduci da je vec sad odlicna.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 1:34 (BORG).
17 godina
XP ili 7?

Koje to probleme ima sedmica, u čemu si ti imo probleme? Koja su to loša iskustva? Objasni čovjeku sa argumentima, a ne opalit i ostat živ. Tim više šta kaže da ima 6 GB RAM-a pa je vjerovatno i ostatak kompa moćan. I čemu onda da stavlja prastari XP? 7 ili VISTA (x64) i nema nikakvih problema.

A to peglanje sedmice će se događat usput jer izlazi za koji dan i preko automatskog update će se krpat...

Nemoj pisat gluposti.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 1:38 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XP ili 7?

Ako imas 6gb rama nemoj ni razmisljati o xp-u....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...

Ako imas 6gb rama nemoj ni razmisljati o xp-u....

Hehe odluka je još juće oko pola 12 pala i prešo na win 7

http://svijet-racunala.lefora.com/
16 godina
neaktivan

Može staviti XP x64 i koristiti će svih 6 Gb rama. Jedino mislim da će driverska i softverska podrška za x64 windowse 7 biti mnogo veća pa bi se ja zato odlučio za njih. XP je još uvijek zakon ma što god neki pričali o njegovim godinama.

17 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

dok ne završe do kraja? alo nije više u beti ili rc. sada je rtm stabilan, odličan os. ako misliš na programe i drivere to će riješit u roku mjesec dana, mada ih pola radi.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
protjeran
XP ili 7?

Windows 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XP ili 7?

Tu se nama oko čega razmišljati windows 7 definitivno x64

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XP ili 7?

ja ti preporucujem 7-cu...ja ju koristim vec duze vrijeme i mogu reci da sam zadovoljan....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XP ili 7?

Imam jedno pitanje vezano za 7-icu

Ova beta ostaje trajno na mom pc-u ili kad završi beta onda moram maknuti 7-icu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Ova beta ostaje trajno na mom pc-u ili kad završi beta onda moram maknuti 7-icu?

Beta je već ovo ljeto prestala raditi... RC verzija traje do 1.3.2010. Nakon što prođe 1.3.2010. tada će ti se do negdje 6. mjeseca komp svaka dva sata restartati. Najbolje bi bilo u drugom mjesecu prijeći na pravu Win 7-icu (tako ja imam u planu)

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
neaktivan
XP ili 7?

Kada prelazim na 7-icu moram i nužno formatirati disk ili može ostati sa podacima (sad sam na XP-u)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da moraš formatirati disk (podatke snimiš na neke druge medije, a programe ponovno instaliraš)

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina

ma koji xp...sedmicu vrtim još od pre-beta i ovo sad što se nudi u rtm verziji tj. finall je prava stvar.....

svi programi mi rade bez problema a i sve više je sw-a za x64 verziju tako da nevidim više ni jedan razlog za ostanak na xp-u....

e sad tko će kupit a tko ne kupi to je drugo pitanje....ali tko kupi neće požalit....

www.apriliabase.com
16 godina
Oly_E3 kaže...
308gtsfan kaže...

Beta je već ovo ljeto prestala raditi... RC verzija traje do 1.3.2010. Nakon što prođe 1.3.2010. tada će ti se do negdje 6. mjeseca komp svaka dva sata restartati. Najbolje bi bilo u drugom mjesecu prijeći na pravu Win 7-icu (tako ja imam u planu)

da, a ako imas vistu, onda mozes i bez formatiranja diska, samo upgrade-at na windows 7! Namigiva

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Sta da ceka? Pa zavrsena je i izasla ali ne jos u maloprodaju. Dok god rade updatevoe ona po tvome nije zavrsena a kad to prestanu raditi onda je zastarjela i win 8 je vec davno vani.

15 godina
protjeran
logic kaže...
ray_OGF kaže...

Sta da ceka? Pa zavrsena je i izasla ali ne jos u maloprodaju. Dok god rade updatevoe ona po tvome nije zavrsena a kad to prestanu raditi onda je zastarjela i win 8 je vec davno vani.

win 8?? si ti ok?

http://svijet-racunala.lefora.com/
16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

win 8?? si ti ok?

Nisi ga razumio, pročitaj ponovno. Kaže da će Windows 8 biti odavno vani jednom kada prestanu raditi update za Windows 7.

Press any key to continue or any other key to quit.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice