Windows XP SP3

poruka: 49
|
čitano: 13.964
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Windows XP SP3
8oy5cout kaže...

Nabavio sam si instalacijski CD sa integriranim SP3, kad sam napravio Explore u ROOT-u vidim ETHO folder, i u njemu su dva foldera -  sa WGAV i onom riječi sa "c" i WPA i ista riječ sa "c".

Pišu kao neke upute u ta dva foldera, al'ja još uvijek ne kužim kako to napraviti, jel' prvo instaliram XP pa onda radim ekstrakcije tih datoteka s CD-a lokalno na komp, i pokretanje exe datoteka iz njih ili se to sve samo odradi instalacijom?!?

Plač

Htio bih si napraviti reinstalaciju XP-a dakle, sve novo, a ne patch-irati postojeći XP.

Ako je cd dobro napravljen onda bi to sve trebalo ici normalno sa instalacijom

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
Windows XP SP3

evo da se i ja izjasnim,pošto su se i drugi....

danas mi vrag nije dao mira,pa sam i ja išao probat instalirat SP3 na svoj laptop(mada sam prije izjavio da ću čekat da ovi u Bugu nekaj napišu o tome).....to se instaliralo nekih 15-20 min,i nakon restarta sam bio ugodno iznenađen....primjetio se malo brži rad na računalu,a i windovzi su mi se brže podigli....(možda subjektivno,ali sam primjetio)

....ali, uvijek ono ali, mi se dogodio jedan problem u vezi sa spajanjem na internet..sad sam u studenskom domu,i imam internet preko mrežne katice,pa treba neki program za spajanje,a zove se secureW2 T TLS...pa mi nema onog famoznog authentication (tu upisujem korisničko ime i lozinku,koju sam dobio na faksu za carnet da bi se spoio na internet)

da bi problem rješio morao sam deinstalirati SP3

isti problem je već netko imao od korisnika,a ovo ispod je i link na tu temu,pa oko netko zna rješenje, bio bih mu jako zahvalan ja i ostali s istim problemom???

http://forum.bug.hr/forum/topic/windows/nedostaje_authentication/3580.aspx?page=0&jumpto=46475&sort=asc&view=flat#p46475

Samo jednom se ljubi,sve je ostalo praksa.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 12:25 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

pozz! ja sam jučer reinstalirao windowse i stavio sp3, i sve je radilo perfektno, međutim jutros kad sam uključio komp. neugodno sam se iznenadio koliko je sve sporo. 7 fajlova od 100mb je extraktirao, vjerovali ili ne, punih 20 minuta, i dok je to radio nisam čak mogao pokrenut ni int.explorer. po svemu sudeći,popodne se vračam na xp+sp2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Stavljam čim će biti provjereno (dok će ljudi biti zadovoljni)

također...čim saznam neke novosti, da li se ubrzao rad odmah ga instaliram, ali od nule...neću nadograđivati ovaj postojeći sp2Cool

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina
Windows XP SP3

Imam jedno pitanje vezano za sp3. Nije mi jasno, tj. malo me zbunjuje ovaj naslov kod sp3 network installation package for it professionals and developers. Znam što to u prijevodu znači.  U biti htio sam skinuti sp3 na komp pa ga instalirat, a ne preko update.  Jel to taj final service pack 3 za xp ili če opet biti nekih promjena od strane microsofta.. Kod download viste sp1 piše standalone, a sp3 network installation... znači jel to final i jel ok da se skine sp3 na pc i instalira ručno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2008 18:04 (sage).

0 0 hvala 0
17 godina
Windows XP SP3

skini: xpsp3_5512.080413-2113_usa_x86fre_spcd

mountaj image i instaliraj ga.

nego ima li tko semu kako integrirati sp3 u instalaciski cd windowsa ( isto kao sa sp2) tako da nebi morao ponovo prolaziti instalaciju sp3 nakon reinstalacije???

za sada komp radi ok na sp3 nesto brze ako smijem primjetiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2008 14:34 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

imaš program nLite za XP skini ga sa neta ako ga nemaš i jednostavno s tim programom integriraš sp 3 kako sam i ja uradio i sad je sve uredu

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Slipstream sam napravio s najnovijim nliteom. Negdje sam čitao na technetu da sp3 radi samo ako je sp1 gore, međutim ja sam za edit uzeo pure xp sp0 iz 2002. Slipstream je prošao bez greške i sve radi perfektno.

Biologists think they are biochemists,
Biochemists think they are Physical Chemists,
Physical Chemists think they are Physicists,
Physicists think they are Gods,
And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Sp3 sam stavio na Winove na kojima je več bio SP RC 3 nešto nešto nešto i sve radi bez problema. Možda zato jer je PC star ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows XP SP3

evo koja greška mi se javi kad pokušam instalirati SP3, onaj kojem je uklonjena ona greška (bezgrešni),dok ovaj koji kao ima grešku mogu instalirati normalno

link za sliku

Šta znači točno ta greška????

Moj laptop:HP Compaq 6715b ,procesor Sempron 3600+(jako se grije)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2008 13:33 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Ja san ima neugodno iskustvo sa sp3 inst protekla ok sve se inst i onda usledija restart i dođe do onoga ekranćića i tu zablokira i javi se blue screen of death zna tko u čemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

stvarno ne kužim kak tolko ljudi ima problema sa SP3.

Ja sam ga instalirao tek kad mi se pojavio na automatskom updateu.

Prije nisam nikakve eksperimente radio sa RC verzijama i radi ko urica bez frke.

Možda je u tome problem da negdje ostanu ostatci RC verzije pa prava verzija nece kak treba il radi probleme

ili one lijepe verzije koje su se pojavile u internetu prije nego što ih je objavio M$ pa su ljudi instalirali ko mutavi pa sad imaju probleme.

Ko zna šta su sve dobili skupa sa tim SP3 koji nije direktno od M$

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 20:48 (LUXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Tako je bilo i sa SP2, svi su imali problema. Ne valja SPove instalirati usred funkcionalnog OSa, ili slipstreamati ili instalirati na frišku instalaciju Windowsa.

0 0 hvala 0
17 godina
HalF-DeaD kaže...

....Ne valja SPove instalirati usred funkcionalnog OSa, ili slipstreamati ili instalirati na frišku instalaciju Windowsa.

slažem se u potpunosti!!! friško je friško

Moj laptop:HP Compaq 6715b ,procesor Sempron 3600+(jako se grije)
17 godina
protjeran
Windows XP SP3

Instalirao prvo SP3 preko updatea. Sve radilo normalno. Nakon toga slipstream na OEM XPro SP2 i čista instalacija. Ne primječujem ništa posebno. Brzina ista, stabilnost ista. SP3 skinut sa M$ stranica.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 21:14 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Ne kuzim ja sam instalirao sp3 cim se mogao skinuti s neta(microsoft) i nisam primjetio nikakvu razliku...apsolutno nikakvuBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

E,meni se dogodilo da sam skinuo neke win xp pro sp3 sa rapidshare-a i lepo to zainstalirao(znam,znam.....mea culpa),i onda shock....zel sam novu novcatu matičnu i ti glupi windowsi mi nisu šteli prepoznat zvuk.namučih se ko Isus da to rešim,ali ništ.Sreća,pa frend dal Vistu i sad je to to.Al' volel bi videt taj sp3.

C2D,E4300 1800mhz,overclock 2700mhz(9x300),MBO Gigabyte P-965 DS3,2x1gb+2x512 mb kingmax ddr2 800mhz, HDDSeagate 320Gb,Gainward 8600 GTS 512 mb,Chieftec BIG tower,Fortron Blue Storm 2 500 W
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2008 0:04 (blackUnicorn666).

0 0 hvala 0
17 godina
Windows XP SP3

Ja već koristim SP3 i da kažem puno je bolji od sp2, a zasad mi nije radio probleme.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja bas danas instalirao SP3 , na prvi pogled nishta speshl al ispod haube.....videcemo kako ce se ponasat dalje...zasad sve ok
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice