Sp-3 imam nekih misec dana mozda neke aplikacije radu bolje ali ništa bitno se nije prominilo
Windows XP SP3 Iskustva ?
- poruka: 100
- |
- čitano: 32.721
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
pozdrav!
ne znam nista o ovim stvarima, a klinac mi hoce igrati igru mohaa multiplayer.
imamo krs od kompa(p3, nvidia mx/mx 400 64 mb grafika, 1 ghz brzina), a skoro smo uradili reinstalaciju, kada nam je lik stavio service pack 3.
prije reinstalacije, mohaa single player je radio besprijekorno, a sada nece da se javi(poslije ocitavanja igre ocigledan problem sa grafikom)
kad idem na update driver, kopira odnekud(c/../sistem32/.... )neko vrijeme nesto, a onda zasteka i trazi nesto za sp3.
isti problem i sa usb stikom.
klinac, a i ja vas lijepo molimo za pomoc(preciznu, jer smo fosili za ove fore, nazalost)
pozdrav!
ne znam nista o ovim stvarima, a klinac mi hoce igrati igru mohaa multiplayer.
imamo krs od kompa(p3, nvidia mx/mx 400 64 mb grafika, 1 ghz brzina), a skoro smo uradili reinstalaciju, kada nam je lik stavio service pack 3.
prije reinstalacije, mohaa single player je radio besprijekorno, a sada nece da se javi(poslije ocitavanja igre ocigledan problem sa grafikom)
kad idem na update driver, kopira odnekud(c/../sistem32/.... )neko vrijeme nesto, a onda zasteka i trazi nesto za sp3.
isti problem i sa usb stikom.
klinac, a i ja vas lijepo molimo za pomoc(preciznu, jer smo fosili za ove fore, nazalost)
Relativno loša tj. u početku dobra ili mali napredak ali sad sve gore i gore,ne znam je li to zbog
samih polako povijesnih XP-a ili do sp3-a.Ali XP-u više nikakve zakrpe neće pomoći u budućnosti.
Winsi su legalni i sp3 lijepo instaliran i skinut ali svako malo problemi s mrežnom ,pa s driverima
ali to na drugom kompu koji ima novi hardwer i slično.Sve se to popravi ali polako
živcira.
jel moze sp3 raditi na windows piratici
ne možeš,moraš imati prethodno instakiran sp1 ili sp2.
ne možeš,moraš imati prethodno instakiran sp1 ili sp2.
- Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition''