Windows XP SP3 Iskustva ?

poruka: 100
|
čitano: 32.721
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Windows XP SP3 Iskustva ?

Sp-3 imam nekih misec dana mozda neke aplikacije radu bolje ali ništa bitno se nije prominilo

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows XP SP3 Iskustva ?
hogar8 kaže...

pozdrav!

ne znam nista o ovim stvarima, a klinac mi hoce igrati igru mohaa multiplayer.

imamo krs od kompa(p3, nvidia mx/mx 400 64 mb grafika, 1 ghz brzina), a skoro smo uradili reinstalaciju, kada nam je lik stavio service pack 3.

prije reinstalacije, mohaa single player je radio besprijekorno, a sada nece da se javi(poslije ocitavanja igre ocigledan problem sa grafikom)

kad idem na update driver, kopira odnekud(c/../sistem32/.... )neko vrijeme nesto, a onda zasteka i trazi nesto za sp3.

isti problem i sa usb stikom.

klinac, a i ja vas lijepo molimo za pomoc(preciznu, jer smo fosili za ove fore, nazalost)Sramim se

koju grafičku imaš? probaj prvo dainstalirat stare drivere, pa instalirat nove. možeš li reći detaljnije što traži za sp3? što piše?
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
hogar8 kaže...

pozdrav!

ne znam nista o ovim stvarima, a klinac mi hoce igrati igru mohaa multiplayer.

imamo krs od kompa(p3, nvidia mx/mx 400 64 mb grafika, 1 ghz brzina), a skoro smo uradili reinstalaciju, kada nam je lik stavio service pack 3.

prije reinstalacije, mohaa single player je radio besprijekorno, a sada nece da se javi(poslije ocitavanja igre ocigledan problem sa grafikom)

kad idem na update driver, kopira odnekud(c/../sistem32/.... )neko vrijeme nesto, a onda zasteka i trazi nesto za sp3.

isti problem i sa usb stikom.

klinac, a i ja vas lijepo molimo za pomoc(preciznu, jer smo fosili za ove fore, nazalost)Sramim se

koju grafičku imaš? probaj prvo dainstalirat stare drivere, pa instalirat nove. možeš li reći detaljnije što traži za sp3? što piše?
 nvidia mx/mx 400 (64 mb), igra je odlicno radila sa njom, prije reinstalacije.

"please insert compact disk labeled windows wp professional service pack 3 into your cd-rom drive, then click ok.

you can also click ok if you want files to be copied from an alternate location, such as a floppy or a network server."

reinstalaciju sam radio jer mi je microsoft trazio da potvrdim original sistem, a goli pirat kod mene bio.
pretpostavljam da je i ovaj, pa ne znam gdje smijem da cackam na netu.
????
16 godina
hogar8 kaže...
 nvidia mx/mx 400 (64 mb), igra je odlicno radila sa njom, prije reinstalacije.

"please insert compact disk labeled windows wp professional service pack 3 into your cd-rom drive, then click ok.

you can also click ok if you want files to be copied from an alternate location, such as a floppy or a network server."

reinstalaciju sam radio jer mi je microsoft trazio da potvrdim original sistem, a goli pirat kod mene bio.
pretpostavljam da je i ovaj, pa ne znam gdje smijem da cackam na netu.
????
 pa probaj onda stavit cd od xp-a sa sp3-om ak ga imaš. ako nemaš pitaj nekog da ti posudi, pitaj onog tko ti je instalirao win
16 godina
neaktivan

Relativno loša tj. u početku dobra ili mali napredak ali sad sve gore i gore,ne znam je li to zbog
samih polako povijesnih XP-a ili do sp3-a.Ali XP-u više nikakve zakrpe neće pomoći u budućnosti.
Winsi su legalni i sp3 lijepo instaliran i skinut ali svako malo problemi s mrežnom ,pa s driverima
ali to na drugom kompu koji ima novi hardwer i slično.Sve se to popravi ali polako
živcira.

Private
16 godina
neaktivan
nikodormius kaže...

jel moze sp3 raditi na windows piratici

ak imas piratski win, obavezno iskljuci automatic updates...jer preko SP3 microsoftu je nekako moguce skuzit dal imas org. il ne....i bace ti blokadu na winse ubrzo...zatim si komp mozes u smece bacit
(iz osobnog iskustva)
17 godina
robson kaže...
nikodormius kaže...

ak imas piratski win, obavezno iskljuci automatic updates...jer preko SP3 microsoftu je nekako moguce skuzit dal imas org. il ne....i bace ti blokadu na winse ubrzo...zatim si komp mozes u smece bacit
(iz osobnog iskustva)
 Kako to mislis ako mu skuze da mu je piratski windows da moze onda bacit kompjuter u smece?? Zasto bi bacao kompjuter u smece?
Jedino moze dobiti poruku "you may be a victim of software counterfeiting, this copy of windows did not pass genuine windows validation" koja ce mu biti trn u oku i to je sve.
Inace sp3 se moze instalirati na piratske windowse, ali je preporučljivo ako imas takve windowse da iskljucis automatic updates.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
boxer kaže...
robson kaže...
nikodormius kaže...

(iz osobnog iskustva)
 Kako to mislis ako mu skuze da mu je piratski windows da moze onda bacit kompjuter u smece?? Zasto bi bacao kompjuter u smece?
Jedino moze dobiti poruku "you may be a victim of software counterfeiting, this copy of windows did not pass genuine windows validation" koja ce mu biti trn u oku i to je sve.
Inace sp3 se moze instalirati na piratske windowse, ali je preporučljivo ako imas takve windowse da iskljucis automatic updates.

potpuno se slazem.....
AMD Athlon X2 6000+ 3.1Ghz / Gigabyte GA-56S-S3 / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan

ne možeš,moraš imati prethodno instakiran sp1 ili sp2.

16 godina
ManDark kaže...

ne možeš,moraš imati prethodno instakiran sp1 ili sp2.

NETOČNO! može i bez sp-ova, a može i snjima

''System Requirements
  • Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition''

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice