koristim windows xp sp2 kako mogu isključiti update tako da mi microsoft ne provjerava windowse
koristim windows xp sp2 kako mogu isključiti update tako da mi microsoft ne provjerava windowse
Control panel > Automatic update > i imaš ovdje opcija i idi na turn off
onda mi neće tražiti serial key windows
kad to isključim
ma neće, skini ovo i tu isključi security center i pod services - disabled auto update service
šta si tako zapeo kad znaš da je to ovdje na rubu zakona/pravila
edit.sad vidim da si novi,pa možda ipak ne znaš
tako je i menii problem
upravo sam instalirao Win XP service pack 2 i uspesno registrovao with serial key,pojavio se problem da nece napravit update iako je automatski ukljucen update?neznam u cemu je fora.Treba mi neka resenja hitno..
MS (već godinama) ukida supprot. Ono što još radi (do 2014) preduvijet je SP3. Bez njega nema updatea, uz instalaciju activex kontrole i sl.. (provjera genuine win keya).
WinXP bez SP3 + oostale nadogradnje je jako rizično koriitit, pogotovo posljednjih pola godine (malware). Svakako staviti SP3.
MS (već godinama) ukida supprot. Ono što još radi (do 2014) preduvijet je SP3. Bez njega nema updatea, uz instalaciju activex kontrole i sl.. (provjera genuine win keya).
WinXP bez SP3 + oostale nadogradnje je jako rizično koriitit, pogotovo posljednjih gpola godine (malware). Svakako staviti SP3.
uvek kad instaliram sama se update na service pack3,zasto sada neke neznam.Dosada je sve bilo ok.Jer znaci da moram rucno instalirati sevice pack 3