Windows XP Extreme Gaming Edition zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 4.297
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows XP Extreme Gaming Edition

Windows Extreme Gaming only use about 37MB of Ram Memory (30MB If u terminate explorer process before play a game), after the second start when It completes all the changes.
• Are updated to the last SP3, fixes an usefull updates.
• Already have a SATA Drivers Pack that is loaded before the windows install process, so u can forget all the problems with ur SATA HDD.
• The OS size is about 200MB, only. And 100MB of applications. There are availeables from the Booster menu.
• Is still necessary activate the Windows Installer MSI Service before install a games. Start -> Administrative Tools -> Services -> Windows Installer -> Start. (Right click, properties, automatic. If u dont want repeat all the steps again).

Sta mislite da instaliram ili ne.ima samo oko 350-400 mb

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 21:27 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina

gdje to ima za skinuti? i kak tak malo mb-a zauzima?

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

skinio sam i nije mi  ostavilo dobar dojam ko isproba nek napise kako je pa nek napise. necu instalirat

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Windows XP Extreme Gaming Edition

Po ovome iznad opisanom, cini mi se da su to XP koji su osiromaseni za neke "normalne" funkcije, a time i ne podizu sve servise vec samo najosnovnije za igranje. Nista posebno, samo je upitna funkcionalnost sveg ostalog osim igranja.

Zlo i Naopako
17 godina

Imao ih je moj frend i jako se razočarao. Nema NIKAKVIH NORMALNIH funkcija što dolaze uz normalne Windowse. Čak su uklonili i podršku za vremenske zone. Vjerujte nemojte instalirati, samo ćete doživiti razočaranje.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma to je bezveze. ništ nevalja. ja sam bio instalirao vistu s CD-a(700 mb). i onda poslje toga još milju aplikacija da se možeš služiti windowsima. banana. ne isplati se.

17 godina
neaktivan

Imao sam priliku isprobati takve verzije windowsa i sada mogu sa sigurnošću reći da ih ne preporučam nikome. To su obični windowsi prenatrpani sa hrpetinama softwera (koji je up-to-date kada izađe takva verzija) te ponekad čak imaju veličinu preko 4GB. Sve u svemu, dobijete instalirane windowse koji su toliko prenatrpani da vam je sistem naravno sporiji. Iako ne nužno ukoliko si uzmete vremena prilikom instalacije takvih verzija (dok kažem vremena mislim dan dva) da si odaberete što želite instalirati i kako, a što ne.... Uglavnom poanta je, instaliraj si obične prazne windowse pa si stavi polako šta ti treba :D

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Creative kaže...

Imao sam priliku isprobati takve verzije windowsa i sada mogu sa sigurnošću reći da ih ne preporučam nikome. To su obični windowsi prenatrpani sa hrpetinama softwera (koji je up-to-date kada izađe takva verzija) te ponekad čak imaju veličinu preko 4GB. Sve u svemu, dobijete instalirane windowse koji su toliko prenatrpani da vam je sistem naravno sporiji. Iako ne nužno ukoliko si uzmete vremena prilikom instalacije takvih verzija (dok kažem vremena mislim dan dva) da si odaberete što želite instalirati i kako, a što ne.... Uglavnom poanta je, instaliraj si obične prazne windowse pa si stavi polako šta ti treba :D

ma stvar je u tome da su ti win totalno očišćeni. nemaju ništa. zato i zauzimaju tako malo. ti misliš na one koje imaju milju programa i aplikacija. ovo je baš suprotno
17 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...
Creative kaže...

ma stvar je u tome da su ti win totalno očišćeni. nemaju ništa. zato i zauzimaju tako malo. ti misliš na one koje imaju milju programa i aplikacija. ovo je baš suprotno
 Jep ja mislim na te... izgleda ta to nisu jedni od takvih, ha? :P (zviss)
BUG rulz!
17 godina
odjavljen

To je smece, nesto kao xp iz treceg svijeta, koda nije jeo  kako treba pa u potpunosti izgladnio :P Sala mala, al je stvarno osiromasen do bola

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Konačno, lite Windowsi :D

Mišljah da to ne bum vidjel. Jel to radi na 486ici, da otpakiram onu staru koja skuplja prašinu ...? :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može neko postat link što je sve to izbačeno? Ako je izbačeno pola onih crap programa tipa paint, wordpad je ok, ali sigurno su izbacili i dosta drivera itd.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kome takve i slične stvari trebaju neka koristi nlite i napravi svoj XP kako njemu dogovaru, veoma ga je lako za koristiti. Definitivno ga isprobajte.

The Sun is always upon you!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mene zanima ak jos ima neko link za to ? fakat mi treba imam xp lincencu
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice