Windows Vista Blue Screen

poruka: 18
|
čitano: 5.449
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows Vista Blue Screen Error

Zdravo, instalirao sam vistu sa nadom da cu se rijesiti ovoga, i opet isti Blue Screen dolazi :

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1050

Additional information about the problem:
BCCode: a
BCP1: 0000000000000028
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF80001C43204
OS Version: 6_0_6002
Service Pack: 2_0
Product: 768_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini062209-08.dmp
C:\Users\Boris\AppData\Local\Temp\WER-41465-0.sysdata.xml
C:\Users\Boris\AppData\Local\Temp\WERC31F.tmp.vers ion.txt

Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?link...3&clcid=0x0409

LINK za ova 3 Filea :

http://rapidshare.com/files/247486069/Error.rar.html

Molim vas pomoc 

P.S. Po mojem moze bit 1 od ovog dvoje :

1. Zbog diska i njegovih Bad Sectora jer i to mi je prije bacalo errore neke :/

2. Neispravna memorija ?

1. Disk je : HDD 36.0 GB WESTERN DIGITAL Raptor, SATA, 16MB c., 10000 okr/min, za desktop

2. Memorija : OcZ 4 x 1GB 1066 MHz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj ovu temu.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eto uradio sam

http://img195.imageshack.us/i/dumpc.jpg/

eto slike ajde sad pomoc kako da popravim :) ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja ti je konfiguracija? Jesi možda overclockao?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nista mi nije overclockano

Napajanje 700W, TAGAN PipeRock SeriesTG700-BZ, ATX2 v.2.2, 135mm vent., modularno

HDD 320.0 GB HITACHI Deskstar GST, SATA, 16 MB c., 7200 okr/min, za desktop

CPU INTEL Core2Quad Q6600 BOX, s. 775, 2.4GHz, 8MB c., FSB 1066MHz, 64 bit, QuadCore

DVD±RW PIONEER DVR-115DBK, 20x, crna, PATA, Dual layer, bulk

MBO ASUS P5K-E/WiFi AP, P35, DDR2, heat pipe & stack cool 2, zvuk, G-LAN, S-ATA, FW, PCI-E, s. 775

HDD 36.0 GB WESTERN DIGITAL Raptor, SATA, 16MB c., 10000 okr/min, za desktop

VGA PCI-E GECUBE ATI RADEON HD 3870 X2, 1GB DDR3, DVI, HDTV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Windows Vista Blue Screen

Zamalo da proglasim da nemora da je memorija ali sam video da se ovo desavana svezoj instalaciji viste,jel? Skini memtest

http://www.memtest.org/

testiraj memoriju. U meduvremenu ako se opet desi BsOD malo bolje pogledaj u tekstu [na zaslonu] dali je spomenut neku *.sys ,*.exe,*.ocx  file

Ustvari,napisi ovde sta pise na plavom ekranu a ne salji memory dumpove. Moze biti svasta,recimo moze biti driver,program (codec neki) koji pristupa memoriji na "neispravan" nacin pa se desi ono "memory corruption"

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 0:48 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan

pa ne vidim ga vise :/ prvi put sam ga vidio a sad se samo ugasi i restarta bez blue screena a ovo mi vista da sta je bilo kao report, a prvi put dok sam vidio je bilo ono

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... a i memory nesto nisam siguran :/

EDIT : upravo sam na drugom kompu hahaha ovaj krepao i sad se restarta prije nego se digne :/

EDIT : i kako da bootam :D ? Nemam CD prazni, nemam USB stick , samo DVD prazni :) mogu ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 1:01 (bobo1).

0 0 hvala 0
16 godina
macak kaže...

Pogledaj ovu temu.

bobo1 kaže...

eto uradio sam

http://img195.imageshack.us/i/dumpc.jpg/

eto slike ajde sad pomoc kako da popravim :) ?

pitaj Overlorda za pomoć-analizu (link macak), vjerojatno greška (f800.. hal, ntkrnl-systemski fileovi) s memorijom ili virus.

Svakako napravi testmem i chkdsk, pošto imaš više komada rama, brži način je izvaditi sve osim jednog i onda pokušati.

Jesi li nešto updateao (sys-antivirus) ili je možda server?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

chkdsk napravio i /f i /r i sve obrisalo jer mi je i za disk kakalo a sad navodno memorija samo ali i disk ce opet :/ prvo moram memoriju sredit :)

Nije do antivirusa 100%, kakav server?

EDIT:

http://img268.imageshack.us/i/dsc01187cbs.jpg/

Ovo je full novo pred 3min :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 2:18 (bobo1).
16 godina

-ako testmem prolazi pokušaj isključiti ACPI u biosu. (radio si reinstal windowsa, različite verzije XP/Vista ili clean install?)

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-ako testmem prolazi pokušaj isključiti ACPI u biosu. (radio si reinstal windowsa, različite verzije XP/Vista ili clean install?)

Prvo sam formatao XP jedno 2-3 puta jer sam dobio neki error pa je pisao use Win Xp disk da dobim neki file jer se nije htio windows startati zbog nekog izgubljenog .sys file-a pa sam vistu instalirao tako da je vista preselila xp fileove u folder = Windows.Old. i kad se instalirala vista automatski sam rucno isao obrisati taj Windows.Old. ... to je valjda upgrade ne ? a moram nabavit prazni CD za memtest...

16 godina

-dali si zamolio Overlorda za dump analizu?, jer ovako mi izgleda da je neki sistemski problem, dali s driverom ili pogrešna verzija, također može biti posljedica loše instalacije/nečitljivog CDa ili uzrok može biti pregrijavanje CPUa/greška memorije za vrijeme instalacije (čak i loš kabel)... Konkretnije nešto bez debugera teško...Sramim se

17 godina

formatiras jednu particiju za xp , zatim drugu za vistu a treću po volji....tako je kod mene i sve ok...

xp=20gb, vista 50gb a ostatak diska je treća particija.....

bolje je kad su svaki os na svojoj particiji s tim da xp instaliras uvijek prvi na c a zatim vistu na d .....

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
16 godina
neaktivan
bikerbj kaže...

formatiras jednu particiju za xp , zatim drugu za vistu a treću po volji....tako je kod mene i sve ok...

xp=20gb, vista 50gb a ostatak diska je treća particija.....

bolje je kad su svaki os na svojoj particiji s tim da xp instaliras uvijek prvi na c a zatim vistu na d .....

Vidi imam 3 diska, 36GB disk na 10k okretaja to mi je C disk i samo VISTA, ne zelim nikakav XP više jer namjeravam imat 8GB rama, ostale particije su ok podjeljenje i kako treba bit, 1 particija 1 disk je C disk i ne mislim 36GB djeliti jer je to samo C disk za operativni sustav i programe.

17 godina

onda je to ok ...ja sam mislio da misliš imati dual boot sa xp-om....

ali ovako ti ja sasvim ok da staviš vistu na taj disk iako po mojemu mišljenju je

36gb malo za vistu....ja imam 50gb ......

a ako ti je memtest prošao ok možda ćeš morati probati reinstalirat windowse....

jesi provjerio disk jel ima bad sektora ....

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
16 godina
neaktivan

Zdravo eto mene da se javim, testira mi memoriju neki BOOT program koji sam vec imao na kernel boot cdu tako nesto,

GoldMemory v5.07 bootan sa CD-a mi skenira vec 2h i 24min i ovako pise :

2:24:31/6, znaci vec sesti puta skenira do kad ce seknirat ? Za sada pise Quick/Passed, znaci da je proslo molim vas za pomoc do kad ce skenirat ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Dok ne nestane struje. Ako je vec prosao sedam "paseva" uz to quick i full nemas muke i ako se nije pojavio crveni redak :0 onda sa RAM-om je sve okay

Gasi to

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
15 godina
neaktivan

http://support.microsoft.com/kb/930261

Pogledaj si na ovom linku, imao sam problema s vistom i kada sam maknuo 1gb rama sve mi je pocelo normalno raditi....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice