Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update (KB951847) x86
točnije rečeno do dana današnjeg 149 puta
molim pomoć
zar nitko nema neki savjet
jednostavno isključi automatski update i riješio si se problema
nisi prije tog neko vrijeme bio na netu?
da staviš na "notify me but dont.......",odnosno "obavijesti me ali nemoj skidati ni..." i uzmeš samo sigurnosne zakrpe..
daj još malo podataka..
U čemu je problem?
Ti želiš instalirati, ali iz nekog razloga instalacija ne dolazi do kraja?
Ili je problem u tome što ne želiš to instalirati?
ja naravno želim instalirati - instalira se uglavnom prilikom gašenja kompa ali se dotična zakrpa ili što vec je
nanovo download-a i tako već kako napisah preko 150 puta tj. nakon svakog gašenja postupak se ponavlja
Probaj ako možeš drugi update hide a prvi stavi da se instalira .Nakon instalacije prvog unhide drugi i to bi trebalo pomoći...ili obrnuto,znači jedan po jedan.
Probaj ako možeš drugi update hide a prvi stavi da se instalira .Nakon instalacije prvog unhide drugi i to bi trebalo pomoći...ili obrnuto,znači jedan po jedan.
laički rečeno...........ma uopče ne razumijem što si htio reči
Gledaj ....ako je vista u pitanju često se zna desiti da u kompletu neće instalirati nego samo jedan po jedan update...recimo na slikama ja imam gomilu nepotrebnih update koje sam jednostavno označio kao hiden ako ih želim vratiti samo označim i restore. tako i ti možeš sa svojim update.Probaj jer često tako banalna stavr i upali.Samo namjesti da ti ne bude automatic nego da te pita kad downloada.
mislim da hvatam konce no ti imaš hrpu različitih update-a ali meni stalno skida jedan te isti
iako je več 150 puta instaliran
Problem bi mogao biti u redoslijedu. Dakle, ne možeš instalirati taj Family update prije nego si instalirao Service Pack za Framework 3.5. Možda Windows Update radi grešku pokušavajući instalirati krivim redoslijedom. Označi kvačicom samo service pack, pa probaj. A nakon toga family update.
e ovo je već logičnije no ovog trenutka nisam u stanju to provjeriti jer ne radim na svom kompu
pokušam sutra navećer pa javim rezultat u svakom slučaju hvala
zar ste svi digli ruke od mog problema
zar ste svi digli ruke od mog problema
ma nismo,al eto..da probaš s registry repairom nešto,ja to nisam vidio..
Pretpostavljam da ti je Windows Updates korumpiran. Pogledaj malo u Event Vieweru javljaju li se kakve greške vezane uz nadogradnje. U folderu Windows trebala bi se nalaziti datoteka WindowsUpdate.log gdje isto imaš detalje u (ne)uspjehu nadogradnji.
@jeza-jesi probao s njim?
da pokušao sam i stavio sam dotični update u hiden i sada čekam rezultate
koliko mi se čini ne skida ga više
da pokušao sam i stavio sam dotični update u hiden i sada čekam rezultate
koliko mi se čini ne skida ga više
nisam shvatio, jesi ga pokrenuo,kolliko ti je našao problema u registru?
gle, bilo ih je poprilično (nisam ih sve zbrajao) nego sam odmah otišao na Repair
to je u redu,možda je bila neka greška,ko će ga znat..
u svakom slučaju hvala mislim da ste ipak uspjeli rješiti problem
sada je sve "mirno" i nadam se da će tako i ostati
Pretpostavljam da ti je Windows Updates korumpiran. Pogledaj malo u Event Vieweru javljaju li se kakve greške vezane uz nadogradnje. U folderu Windows trebala bi se nalaziti datoteka WindowsUpdate.log gdje isto imaš detalje u (ne)uspjehu nadogradnji.
bez ljutnje ali ovo sa Event Viewer-om i WindowsUpdate.log-om za mene je ipak viša matematika
u svakom slučaju hvala mislim da ste ipak uspjeli rješiti problem
sada je sve "mirno" i nadam se da će tako i ostati
ma da,taj registry repair zanemari do daljnjeg,možeš ga koristiti nakon deinstalacije nekog softvera ili kod mogućih problema..