Kaj je ko probal vrtit neke igre: metro 2033, BF3 itd..? Performanse su bolje/lošije spram win 7?
tnx
To ti je sve tu negdje.
http://www.zdnet.com/blog/hardware/windows-8-consumer-preview-vs-windows-7-benchmarked/19927
Kaj je ko probal vrtit neke igre: metro 2033, BF3 itd..? Performanse su bolje/lošije spram win 7?
tnx
To ti je sve tu negdje.
http://www.zdnet.com/blog/hardware/windows-8-consumer-preview-vs-windows-7-benchmarked/19927
tnx
Jesam ja PES 2012 isto kao i na Windows 7 ja nisam primjetio neku razliku (al doduše nije u mene neka konfiguracija)!
tnx
ja samo znam da mi nevrti bioshock 1 ni 2 (originali naravno) :(
boot 7-icu
tnx
ja samo znam da mi nevrti bioshock 1 ni 2 (originali naravno) :(
:(( Nemoj me... Ako ne mogu igrati dobre igre od pred par godina onda je ovo samo još jedan turn off :/ Iako možda iznenade do finalne.
Nova verzija Classic shella 3.5.1 vas logira direktno na desktop (preskače Metro).
Trenutno nemam W8RP pa ako netko ima volje nek isproba.
Šljaka bez problema u ovom slučaju ide direkt na Desktop, ali sa sitnom zadrškom uglavnom dobro zamjensko rješenje pa otprilike okvirno imaš Start Menu kao na Windows 7.
No kad smo več kod toga preko Tray Commander Lite, Shutdown ide preko dva klika isto tak i Restart kao na Windows 7 količina klikanja je ista.Na ovom zamjenskom Classic Shell rješenju, Shutdown ide na tri klika a Restart na četri klika znači ima više nepotrebnih klikanja a to je uvjek lošije rješenje barem kaj se tiče tih opcija Shutdown i Reboot normalno.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/zasto-microsoft-ubio-start/155339.aspx?page=3&jumpto=2997268&sort=asc&view=flat
Nova verzija Classic shella 3.5.1 vas logira direktno na desktop (preskače Metro).
Trenutno nemam W8RP pa ako netko ima volje nek isproba.
Šljaka bez problema u ovom slučaju, ide direkt na desktop sa sitnom zadrškom kak se ono kaže dobro zamjensko rješenje pa otprilike okvirno imaš ono kaj se nalazi na Windows 7.No kad smo več kod toga preko Tray Commander Lite, Shutdown ide preko dva klika isto tak i Restart kao na Windows 7 količina klikanja je ista.Na ovom zamjenskom Classic Shell rješenju, Shutdown ide na tri klika a Restart na četri klika znači ima više nepotrebnih klikanja a to je uvjek lošije rješenje barem kaj se tiče tih opcija Shutdown i Reboot normalno.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/zasto-microsoft-ubio-start/155339.aspx?page=3&jumpto=2997268&sort=asc&view=flat
Kako ti imas start ?
Imaš program sa strane koji u windows 8 dodaje start, zove se Classic shell 3.5.1.
Shutdown ide preko dva klika isto tak i Restart kao na Windows 7 količina klikanja je ista.Na ovom zamjenskom Classic Shell rješenju, Shutdown ide na tri klika a Restart na četri klika znači ima više nepotrebnih klikanja a to je uvjek lošije rješenje barem kaj se tiče tih opcija Shutdown i Reboot normalno.
Quotam sam sebe - Power Menu ,direktno sa desktopa ,kome se neda puno klikat!
Shutdown ide preko dva klika isto tak i Restart kao na Windows 7 količina klikanja je ista.Na ovom zamjenskom Classic Shell rješenju, Shutdown ide na tri klika a Restart na četri klika znači ima više nepotrebnih klikanja a to je uvjek lošije rješenje barem kaj se tiče tih opcija Shutdown i Reboot normalno.
Quotam sam sebe - Power Menu ,direktno sa desktopa ,kome se neda puno klikat!
Sve je to super ali treba bit realan, no Tray Commander Lite je prastari normalan program čak duplo manji ko datoteka od tog običnog dodatka za desnoklikerstvo u Windowsima. Taj PowerMenu dodatak ne radi ništ drugo osim toga, no prastari Tray Commander Lite i takav kakav je manjušan te sitan nudi još svašta u tak sitnom pakovanju to je ono najbitnije.
Meni je ova osmica duplo losija i sporija od sedmice, osim kada podize sistem, ostalo il je zbugano il uopce ni nema, spasava me microsoft silverlight pa mi pokrece programe sve, ali nista s nicim za sad, jedino sto je dobro jest taj metro i izgled moja ocjena 2/10
system shock 2 ide bez beda, i modovi takodjer... ;D
system shock 2 ide bez beda, i modovi takodjer... ;D
Znači osmica je dobra na kraju ^^ Shodan here I come.
vrti i left4dead 2
Evo rjesio sam ovaj problem, instaliaro sam na novo winse. Za sad rade ok.
Samo imam jedan problem. C disk mi je vec napola pun. Sta je moguce da windowsi zauzimaju 30GB?
Ako ne, je moguce da mi je ostao win8 od prije koji nije radio? Jel to mozda ovo na slici windows.old?
Jel mogu ja njega ljepo obrisati?
probaj prebacit na drugu particiju taj folder pa ako ti bude normalno radilo onda ih samo obrisi..
Ako ne, je moguce da mi je ostao win8 od prije koji nije radio? Jel to mozda ovo na slici windows.old?
Jel mogu ja njega ljepo obrisati?
Da ,moguće je.
Da ,to je (valjda) to.
Da.
Prebacio sam windows.old folder na E: disk, ali on ima samo 1.2GB.
Nije htjelo sve prebacit, ostalo je puno toga jos u windows.old na C: disku :/
Kaze da trebam dopustenje neko da bi to mogao premjestit. A neznam kako da ga dobim xD
Koliko vama zauzima win8?
vidiš to je sad teško vidjeti kad imam svakakih gluposti na c:/ particiji ali evo izmerit cu windows particiju i program files..
edit: a negde oko 40gigi
vidiš to je sad teško vidjeti kad imam svakakih gluposti na c:/ particiji ali evo izmerit cu windows particiju i program files..
40GB???
Kako tako puno mozes imati?
Zasto onda ja recimo imam 30GB? Sta svako ima razlicitu velicinu winsa?
Pa to je puno stvarno, win7 kolko znam zauzima "samo" 15GB sta je normalno za razlike od ove osmice po meni.
40GB???
Pa to je puno stvarno, win7 kolko znam zauzima "samo" 15GB sta je normalno za razlike od ove osmice po meni.
Vidiš da je gledao Windows i Program Files foldere, ne tereba te to čuditi tko zna što sve ima instalirano (jedan Autodesk BuildinG Suite ti je cca 50 GB). Mislim da je 15 GB normala za windows folder.
40GB???
Vidiš da je gledao Windows i Program Files foldere, ne tereba te to čuditi tko zna što sve ima instalirano (jedan Autodesk BuildinG Suite ti je cca 50 GB). Mislim da je 15 GB normala za windows folder.
Aha da imas pravo..
A jel znas mozda kako da dobijem dopustenje da mogu premjestit/obrisat windows.old folder? oslobodio bi dosta GB..
Aha da imas pravo..
A jel znas mozda kako da dobijem dopustenje da mogu premjestit/obrisat windows.old folder? oslobodio bi dosta GB..
Probaj ovako.
Mislim da je 15 GB normala za windows folder.
Nema tu pravila.
Što si ti sve ubacio u njih da se tako napuhnu?
Nemam pojma - uredno ih počistim jedamput tjedno ,nedavno sam očistil i sve iz SoftwareDistribution foldera (updatei i backupi starih fileova) i evo ,veličina je ta koja je.
Nemam pojma - uredno ih počistim jedamput tjedno ,nedavno sam očistil i sve iz SoftwareDistribution foldera (updatei i backupi starih fileova) i evo ,veličina je ta koja je.
System restore-i možda?
Uspjelo je, malo je drukcije nego na win7 ali sam se snasao.
Sad imam nesto manje od 36gb slobodno, malo mi je cudno da nemam 40gb slobodno jer je pisalo 10.7GB uz win.old folder.
Ali ok. Hvala:)
System restore-i možda?
Možda ,ne znam ,nije ni bitno. Sistemska particija je od 80 gb i više od 30 je slobodno.