Windows 7 ikone

poruka: 8
|
čitano: 6.072
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 ikone

pozz nadam se da vec ne postoji ovakva tema ako postoji nemojte zamjerit,dakle,koristim windows 7 i na ikonama imam nekakvu kvacicu za oznacavanje,isto kao i onu mini ikonicu za schorcut,zanima me dali mogu maknuti te stvari ako mogu kako?! evo link od slike za one koji ne razumiju http://img205.imageshack.us/img205/439/31310225.png

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows 7 ikone

Klikni na Start -> Computer -> Organize -> Folder and search options -> kartica View -> makni kvačicu sa Use check boxes to select items.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina

A kvačicu ne možeš maknut defaultno iz Windowsa, već moraš skinut neki programčić tipa shortcut remover, il se tak nekak zove. Ali ako hoćeš ublažiti ružnoću te strelice, pritisni CTRL i skrolaj prema dolje (dok si na desktopu), smanjivat će se ikonice, a u jednom trenutku će se i ta strelica smanjit tak da više ne bude ružna. :)

15 godina
neaktivan
Windows 7 ikone

hvala puno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 ikone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jep, koristio sam i ja taj program na Visti, ali sjećam se da je bio dosta problematičan... Tj. znao je pravit probleme poslije, ne sjećam se točno kak, ali znam da je. Nešto tipa da se ikone uopće nisu vidjele, itd.
15 godina
neaktivan
Windows 7 ikone

Pozdrav ekipa !

Problem je sa ikonama u donjem desnom kutu monitora, naime nakon sto upalim komp nekad mi se prikazu ikone dolje a nekad ne!

Zna li netko u čem je problem?

evo riječ je o ovim ikonama evo riječ je o ovim ikonama
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 ikone

nitko nezna ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka