Windows 11 - problemi izdvojena tema

poruka: 1.269
|
čitano: 654.490
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - općenito
17 godina
Re: Windows 11 - problemi
ihush kaže...

-nabavljati sad 25h2 nema smisla.. tj stiže idući mjesec, čemu žurba (osim biti prvi u selu) :) .. a pogotovo ako niste sigurni za izvor-modifikacije..

I onda bude da taj 25h2 ne valja a ono ekipa instalirala na polupodržani hardver inisider verziju iz ko zna kojeg izvora...  Tako je bilo da wndows 95 ne valja, programi ne rade ovo-ono a ono ekipa nabavila i instalirala neku testnu verziju koja je izašla nekih mjesecipo prije "prave finalne verzije". Tako da još od tada čekam da službeno izađe, pa pogledaš datume i vremena a ne koristiti nedovršene proizvode. :)

16 godina

-nije nedovršen, to je rtm.. ali, baš nikakvog smisla-razloga nema, nepotreban rizik ako ne znamo izvor, nepotreban moguć problem osim tko želi biti betatester, ništa važnog, .. osim želje biti prvi u selu.. :)

-uz razliku, tko zna što radi, taj može pribaviti, zna.. ostali traže linkove :) .. i to je već indikator da ne znaju što rade, žaba i potkova..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
4 godine
Cobra33 kaže...

Moj ti je savjet da odrasteš i da se prestaneš igrat pametinm telefonom, jer bez njega ovakvi postaju invalidi. Više ni žarulju ne znaju zamjenit. Ali zato postoji Google. On rješava sve, zar ne. Zato Guglaj i nađi si nekog psihijatra, jer je više potreban tebi nego meni, samo što to je ne znaš. Ubuduće kada želiš ispast pametan do kraja, onda pročitaj od početka sve, a ne pisat gluposti kao u postu od čet 21.8.2025 16:36. Na žalost ovaj forum nema brojeve posta pa moram tako napisat. 

Tolike godine si smlatio na forumu, a osim što si laik za instaciju Windowsa, ne znaš ni čemu služe forumske opcije Trajni link i Nadporuka, žalosno.

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
14 godina
Zaporožac kaže...

ne znaš ni čemu služe forumske opcije Trajni link i Nadporuka, žalosno.

Ja sam to skužio sad kad si ti spomenuo. 

4 godine
Valentin17 kaže...
Ja sam to skužio sad kad si ti spomenuo. 

Ok, ti znaš instalirati windowse 

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
16 godina
Windows 11 - problemi

Ja sam kreirao ISO verziju preko UUP Dumpa, AI kaže da je sigurna i s MS servera (ajmo mu vjerovati), ali nisam instalirao. Navodno je Release Preview. I ne znam da li ću uopće, jer koliko čujem, ne donosi neke revolucionarne novosti. Neka stigne redovnim putem preko WU. Zašto dirati nešto što radi? 

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlackMoon kaže...

Ja sam kreirao ISO verziju preko UUP Dumpa, AI kaže da je sigurna i s MS servera (ajmo mu vjerovati), ali nisam instalirao. Navodno je Release Preview. I ne znam da li ću uopće..

-besmislice.. ili vjeruješ ili ne, ili trebaš-probaš ili ne.. skidati iso kojeg nećeš probati služi čemu? .. a navodno release preview?.. pa znaš što si kliknuo? imaš preview, imaš public.. kao i ostale i ono što klikneš, to skineš.. naravno, ono što trebaš ili misliš testirati-provjeriti.. dok ti s tim ne misliš ništa. .. smisao? biti prvi u selu? .. da se dobije neki bon za konzum ili parking.. :)) ..

-pa za juzere koje to baš zanima, .. pročitati (s razumijevanjem) ponuđeno-tablicu.. a ako to nije dovoljno, tad ste na pogrešnoj stranici, nije to za vas :)

-tek da široke narodne mase vide, možda tad splasne hype-želja.. tj juzeri se 'unormale'. .. inače, normalni izvori su ms normalne download stranice, za poneku treba registracija.. no to je to.. može, radi.. ništa posebnog.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
BlackMoon kaže...

Ja sam kreirao ISO verziju preko UUP Dumpa 

Ovo ja koristim godinama, nikad problema nikakvih. 

16 godina
@ihush: Pa nisam potrošio 50 litara nafte u ništa da bi kreirao ISO?! Osim malo vremena.
Neka stoji, ne pita jesti, ako me ćukne instalirati ću ga, ako me ne ćukne, neću i gotova priča. System image uvijek imam svjež, ako nešto krene po zlu.
Release preview instalacija bila bi samo nadograđena eventualnim promjenama preko WU, kad izađe RTM verzija...
Ali sve je to bezveze i za sada nebitno, jer znam da me nakon zadnjeg restarta ono šta se prikaže neće "izuti iz cipela!"
Čemu filozofiranje i nametanje svoje volje?
Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Poruka je uređivana zadnji put danas u 5:02 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice