Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.769
|
čitano: 2.038.998
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
17 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Ljudi moze li pomoc!

Dakle instalirao sam WIN 10 na stari PC od roditelja, oni su navikli da koriste srai nacin ulaska u racunalo!

Znaci prilikom paljenja da se pojavi "multi user log in" tako da imam 2 local acconuta (acc1 & acc2)

Pokuso sam:

• Option One:
    Always Show "All Users" or "Last User" using "Winaero User List Enabler"
  • Option Two: Always Show "All Users" or "Last User" using Group Policy
  • Option Three: Always Show "All Users" or "Last User" at Sign in using a Task

nista nije pomoglo!

Niti jedan od usera nema password i volio bih tako i da ostane!

Pomagaj te ukoliko netko ima ikakih informacija!

Hvala ;D

Nešo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Windows 10 - problemi

Dobar opis, nema što. :D Je li taj Windows 10 zapravo ažuriranje sa starije verzije ili si ga instalirao ispočetka?

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
10 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Dobar opis, nema što. :D Je li taj Windows 10 zapravo ažuriranje sa starije verzije ili si ga instalirao ispočetka?

azuriranje sa starije verzije, windowsa 7..a ne znam kako bi to objasnio :D

Sve mi funkcionise super sto se tice surfanja i sl. ali kad hocu da udjem u C ili D disk i kliknem 2 puta,nece da otvori nikako samo me izbaci..isto tako kad pokusam uci u bilo koji folder me izbaci..

9 godina
odjavljen

Probaj u CMD koji pokreneš kao administrator upisati DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth i sfc /scannow.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
15 godina
Schmietendorf kaže...
Arendelle kaže...

azuriranje sa starije verzije, windowsa 7..a ne znam kako bi to objasnio :D

Sve mi funkcionise super sto se tice surfanja i sl. ali kad hocu da udjem u C ili D disk i kliknem 2 puta,nece da otvori nikako samo me izbaci..isto tako kad pokusam uci u bilo koji folder me izbaci..

Imao sam isti problem (koji se pojavio iz neznam kojeg razloga) i riješio: treba u odgovarajućem polju upisati none;

i sve proradilo kako treba.
upute za regedit!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 23:44 (joyjoy).
10 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

0 0 hvala 0
12 godina
Windows 10 - problemi

Napravi clean instal

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
odjavljen
Izgleda da ćeš se morati oprostiti s ovom instalacijom ako želiš i dalje normalno koristiti računalo jer je ažuriranje usralo motku. Događa se...
13 godina
Windows 10 - problemi

Zna li tko što napraviti kada se komp ne želi bootati - vidim samo crni ekran i kursor. Iznimno iritantantan problem.

Probao sam preventivno napraviti update te sam maknuo fast startup, ali ipak se ponovno pojavilo prije par minuta.

EDIT: DISM i sfc su spasili stvar, ali skužio sam da je problem u ovom programu koji očito nešto napravi sa fajlovima bitnim za login pa to više ne radi.

Nemojte ga instalirati, ostavite login screen kakav je dok MS ne omogući njegovu promjenu (idiotizam je da se ne može promijeniti, btw).

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 11:30 (pr0n_addict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

edit

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 2:11 (ik15).
16 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

BSOD je u pitanju. Tema postoji. Pošalji mi msinfo32 i dumpove iz mape Minidump u folderu C:/Windows/. Stavi na neki filesharing servis i link pošalji na PM.

pohvale članu za izrazit trud, rješen problem nakon isprobavanja više solucija :) 

stariji driver je rješio problem, samo se nadam da mi automatski update win10 neće povuć novi....

10 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Probaj u CMD koji pokreneš kao administrator upisati DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth i sfc /scannow.

odradio sam to ali opet isti problem imam..

C:\WINDOWS\system32> DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 10.0.10240.16384

Image Version: 10.0.10240.16384

[==========================100.0%==========================]
The restore operation completed successfully.
The operation completed successfully.

C:\WINDOWS\system32>

C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow

Beginning system scan. This process will take some time.

Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

10 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2021 18:30 (Schmietendorf).

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 10 - problemi

Upgrade sa Win7 na Win10.

Kada idem snimiti neki Word/Excel dokument u "Documents" javlja mi grešku da nemam ovlasti.

Kako to popraviti tj. dobiti admin prava, jer sam jedini user sa admin pravima?

Folderu "Pictures" pristupam (read/write) bez problema.

EDIT: Išao sam u Properities maknuti Read only sa foldera, sad imam pod This PC 4 Documents foldera :-(

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 7:27 (Matozan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - problemi

Evo izgleda da su nešto napravili na update poolu. Više ne trpa blesave realtek audio drivere! Po svemnu sudeći skupila se dovoljna kritična masa pritužbi na dotične . Hajd', bar nešto...

1 0 hvala 0
13 godina
Windows 10 - problemi

Pozdrav , jel zna ko kako natjerati Windows da odradi DISM Online .... operaciju?  Uvijek baca error kako god pokušao  . Na netu sam našao rješenje , da se mounta ISO Windowsa i ubaci slovo diska na koji je mountan  . Odradi do kraja i opet baci error 0x800f081f kao i prije ?????

Zna ko sta bi mogao bit problem ?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 17:57 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Pozdrav drugovi,

Imam problem sa Win 10.

U prosjeku svaki drugi put kada upalim racunar i udjem u Win 10 - apsolutno nista ne mogu da pokrenem - racunar samo radi, a misem se skoro ne mogu pokrenut.

Moram ugasiti racunar rukom na kucistu, upalim ponovo i sve uredno radi.

Sta ciniti ?

Hvala unaprijed.

advokat

Advokat Sarajevo

Advokat Tuzla

Advokat Zenica

Advokat Bihac

Advokat Mostar

Advokat Banja Luka

Advokat Bijeljina

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 15:06 (slobodann).

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 10 - problemi

Ljudi molim vas možete li pomoć ?
Radi se o tome da je računalo nekako zaraženo nekim virusom(valjda) koji je na dobrom dijelu fileova promjenio ekstenzije i nemogu vise pristupiti svojim dwg i doc fileovima...
nego umjesto toga imam neku blesavu ekstenziju a fileovi izgledaju odprilike ovako: "primjer.doc.id-4739439991_helpme@freespeechmail.org"

Unaprijed Hvala

Long Live Freedom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - problemi

Pobrao si Cryptolocker. Ništa, možeš probat Kasperskyjevim decrypterom,, ali šanse su poprilično male.

http://support.kaspersky.com/viruses/disinfection/10556

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
Windows 10 - problemi

Pozdrav ekipa,

Od nedavno sam na WIndows 10 i primjetio sam da mi se nakon paljenja računala u roku cca pola sata "nečime" prepuni ram i koristi praktički svih 16 gb istog a npr kad pokrenem bilo koji program, onda krene i disk usage bit na 100% (SSD disk) jer očito swappa u nedostatku memorije. 

Znate li možda u čemu je problem tj što nakrca RAM do daske? Računalo je praktički novo (staro 3 tjedna), sve je friško instalirano... očito negdje imam memory leak ali ne mogu otkriti gdje niti zašto.

Unaprijed hvala na pomoći.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 1 hvala 0
17 godina

Kak se ovaj isusov UAC iskljuci ja cu popizdit vise, smanjim ga skroz dole i odma nakon pokretanja jednog programa se vrati na sredni di je i bil.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
Windows 10 - problemi

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi tu uopce procito sta sam ja napiso?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
Windows 10 - problemi

Ako je isključen onda je isključen za sve, u suprotnom imaš neki bug vjerojatno. Meni se nikad nije uključio nakon isključivanja.

Probaj prek registrya (option two). Ili ovdje ručno, isto prek registrya.

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 15:20 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
R4zOR229 kaže...

Kak se ovaj isusov UAC iskljuci ja cu popizdit vise, smanjim ga skroz dole i odma nakon pokretanja jednog programa se vrati na sredni di je i bil.

Da li si restartao komp nakon sto si to napravio?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
neaktivan
Bok ekipa..
Koristim win 10 nekih 2 mjeseca..
Razocara me svaki put sve vise i vise..
Igre mi imaju manji fps, koristim photoshop za posao, pocinje stekat nakon par minuta..
Lose uglavnom, win 7 radio ko bomba..
Sad me zanima kako se najlakse vratit na sedmicu?
Imam vanjski hard od 1 tb tako da nije problem prebacit stvari ali me zanima dali ima ona glupa zastita da nemogu instalirat stariji win na noviji.. hvala
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...
R4zOR229 kaže...

Da li si restartao komp nakon sto si to napravio?

Evo jesam sad i izgleda da radi, vrlo glupa stvar.

14 godina
Windows 10 - problemi

Pozdrav svima u ovoj temi.

Imam problem s 10-kom koji sam primijetio posljednjih dana.
Naime, kad god upalim računalo iz sleepa, Ethernet mi nije prepoznat.
Odnosno, imam onu ikonicu prekriženog network adaptera.
Tražio sam po netu, naišao sam razna objašnjenja (koja sam i probao), ali bez uspjeha.

Je li netko od vas naišao na sličan problem?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
@sudy...

Neznam hoce li ti pomoci no nemre skoditi : na dva pca su mi se znali pojaviti razni simboli na mreznoj ikoni , te sam pokrenuo onaj alat za trazenje i popravljanje mreznih problema te odtada je sve ok.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice