Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.906.620
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
11 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - općenito
Almin94 kaže...
Dex.pwn kaže...
Almin94 kaže...

Sta mislite da li ce prvi dan(1. August) biti dostupan ISO Anniversary apdejta? Mozda procuri negdje? :-)

Ne, jer taj update izlazi 2., a ne 1.

Dobro sad, da li ce ISO biti dostupan drugog?

Neće cijelom svijetu odjednom.

11 godina
Windows 10 - općenito

Eto, i ja pet do 12, prešao na Desetku na novoj konfiguraciji kompjutera.. Sve se čini O.K., osim što nije htio pokrenuti od AMD softver za upravljanje sa hardverom, jer ga Desetka ne podržava, te još je javio da je isključio ZoneAlaram, koji nikada nisam imao na ovom novijoj konfigruaciji(), te je upalio Win Defender.

E, da neće i MBAE pokrenuti, al' ću to već nekako riješiti.

EDIT: Upogonio sam MBAE, deinstalirao te se pokrenuo.

Bravo, ja!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 21:55 (PzKpfw).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Dobra odluka.

15 godina
Windows 10 - općenito

Imam original na disku win8.1 prije godinu dana sam ih nadogradio na 10 za dzabe kako to vec ide. Sad me zanima kad budem mjenjao hard disk(ovaj rikava) kako to ide. On ce meni ponudit ponovo desetku kad instaliram osmicu sa diska ili kako? Taj upgrade se veze za serial osmice ili za hardware?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Imam original na disku win8.1 prije godinu dana sam ih nadogradio na 10 za dzabe kako to vec ide. Sad me zanima kad budem mjenjao hard disk(ovaj rikava) kako to ide. On ce meni ponudit ponovo desetku kad instaliram osmicu sa diska ili kako? Taj upgrade se veze za serial osmice ili za hardware?

kolko mi je poznato hard se može mjenjat, jedino kad se ploča (mbo) mjenja onda imaš problem, al isto tako nije ne riješiv ponekad, nazoveš ms hrvatska i veliš kaj si mjenjal i sad sve ovisi o volji operatera on ti može, ajmo reč po zdeavo seljački resetirat taj key da nebude više vezam za tvoj prijašnji hw i aktiviraš sa ključem najnormalnoje.

edit_

ako zapne i to javi se postoji još jedan način, nije krek, niti ikaj mjenjaš po sistemu, al nije za pisat tu i objašnjavat jer spada, pa mogo bi reč u sivu zonu

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 8:16 (mrakky).
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Kad prominiš disk instaliraj odmah desetku i kad se spojiš na net ona će se sama aktivirat

11 godina
Windows 10 - općenito

a šta ako si planiram prebaciti postojeći disk u slijedeće računalo (kupiti ću negdje 2017) hoće li tada proći win10?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
marsovac zemaljski kaže...

a šta ako si planiram prebaciti postojeći disk u slijedeće računalo (kupiti ću negdje 2017) hoće li tada proći win10?

Što nije Windows licenca vezana za matičnu ploču, ako je promjeniš nastaju problemi?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina

Ako je OEM desetka neće proći a ako je RETAIL onda će proć.

11 godina
nicky.sl kaže...

piše da je retail, no vidit ćemo

16 godina
nicky.sl kaže...

piše da je retail, no vidit ćemo

- za svaki slučaj kopirati licencu.. gatherosstate.exe.

retali bi morao raditi, ali je previše svakakvih izjava MSa... uvijek postoji rizik blokiranja nekog keya ako se pojavi više od jednom. Tad se vraćaš na stari OS.. (koji će možda proći aktivaciju).

inače nije predviđeno samo prebaciti HDD.. mada sam win može, MS to ne dozvoljava i aktivira se killswitch (ne boota OS, ne pomaže repair), probaš ali radije clean install.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
Windows 10 - općenito

Danas me MS pitao kako sam zadovoljan sa Desetkom kroz feedback.

Dao sam im ocjenu 4 za Win 10, jer nije htio odmah upognoiti MBA, te AMD-ov program za upravljanje hardverom neće raditi na Desetki.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ajde kad je tema o windows 10 pa da zatrazim I ovdje pomoc, znaci laptop mi se upali ali nema slike , sve se cuje , ventilator dok se pali I ona led svjetla . Al slike nema , prije nego sto se to dogodilo upalio sam laptop I nesto je stekao I ja sam ga restarto I normalno se ugasio , ali kad se palio samo se vidio onaj natpis Lenovo I to je to , to je pisalo nekih 10 minuta , ja sam ga ponovo restarto na onaj gumb .. I tad se desio taj problem .. mislim da je neki softwerski problem ..

Moze pomoc?

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 10 - općenito

Evo ga na: http://www.ghacks.net/2016/07/28/microsoft-removes-policies-windows-10-pro/

A meni se baš sviđala opcija isključivanja lock screena...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Eol kaže...

Evo ga na: http://www.ghacks.net/2016/07/28/microsoft-removes-policies-windows-10-pro/

A meni se baš sviđala opcija isključivanja lock screena...

Ne kužim/kontam/kapiram

9 godina
neaktivan
Da ipak nadogradim windows 10 sa windowsa 7? Hvala unaprijed. :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zakasnio si.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne kužim/kontam/kapiram

Ni ja, s obzirom da te postavke imam i uključene su.

BTW, tko je isključio što?
 Lock screen se uvijek i svugdje može isključiti u Group policy editoru ili registryju.

Uostalom, isti klinac kao i ono da se neće moći isključiti Cortanu.

Da bi ispalo da se sve može isključiti, samo na malo drugačiji način.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 18:57 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Zakasnio si.

Pa, i nije baš (iako, ne znam koji ku*ac se čekalo godinu dana!) - još uvijek se može.

toniuradin kaže...
Da ipak nadogradim windows 10 sa windowsa 7? Hvala unaprijed. :D

A pošto nitko nigdje ništa ne provjerava, svi koji nisu dosada, nek iskoriste priliku.

Jer MS može zatvoriti taj kanal u svakom trenu!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 19:13 (kizo2703).
16 godina
odjavljen

Nisam znao. Idem odmah zvat frenda koji je sinoć u 10 skužio da mi je zaboravio donest laptop na vrijeme

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Windows 10 - općenito
http://www.winbeta.org/news/windows-10-anniversary-update-isos-will-available-august-2nd-well

ISO image upgradea ce isto bit dostupan 2.08 tak da kome se neda cekat prek windows updatea ima priliku nadogradit bez cekanja
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
kizo2703 kaže...

Lock screen se uvijek i svugdje može isključiti u Group policy editoru ili registryju.

U linkanom članku govore o Anniversary, vidjet ćemo za tjedan dana taj uvijek'n'svugdje...

16 godina
neaktivan
Eol kaže...

U linkanom članku govore o Anniversary, vidjet ćemo za tjedan dana taj uvijek'n'svugdje...

Slike su sa 14393.5, iliti 1607, zadnjeg Insider builda, kao i u članku.

U članku se piše o Enterprise i Education verzijama - 99% ljudi ih nikad neće imati prilike sresti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2016 0:29 (kizo2703).
12 godina
Windows 10 - općenito

a di su ovu mačku našli ???

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Kako Groove baguje nešto otkako sam napravio reinstall. Prije reinstalla Windowsa imao sam istu inačicu Windowsa, i Groovea, i radio je ko podmazan. U čemu je kvaka?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Šta mislite da li je moguće da naprave tamnu temu i za explorer windowsa, za sad je samo za UWP aplikacije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Mislim da je neki inžinjer pričao da će izbaciti ovaj eksplorer kakav danas poznajemo, i ubaciti UWP, onakav kakav se na mobilnim Windowsima koristi.

16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Mislim da je neki inžinjer pričao da će izbaciti ovaj eksplorer kakav danas poznajemo, i ubaciti UWP, onakav kakav se na mobilnim Windowsima koristi.

Bez brige, neće tak skoro. Mislim da su naučili lekciju sa RT verzijom Osmice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2016 20:21 (kizo2703).
10 godina
Windows 10 - općenito

Lijep pozdrav svima, cijelo vrijeme sam bio skeptičan glede Win10 i evo u subotu rano ujutro sam ga instalirao i mogu reći da me oduševio, malo pomalo otkrivam neke stvari i ugodno sam iznenađen! 

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Stigao mi Anniversary update preko Windows Update, downloada se!  

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice