Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.876.733
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
15 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

Evo sad mogu i na windowsima igrati svoji naj igru s androida 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 23:51 (ERROR1911).

6 0 hvala 0
10 godina

pa nemznam ali ja sam laptop i moj pc slozio u roku 1 sat, malo laptop duže možda sat i pol, al evo oba su gotova davno, samo što laptop još nisam podesio do kraja, a bome ni pc jer stalno nekaj tražim, sve novo pa se ne snalazim još ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
mrba kaže...
Taraba kaže...

evo i ja večeras na silu izborio windoze 10, od početka do kraja instalacije trebalo mi oko 30 min sve skupa, sad se pokušavam snaći u svemu ovom, par slikica 

KAKO 30 MIN,MENI SE SKIDA 3 IPO SATA A SKINILO SE 27%

Evo meni 5. računalo s originalima...Lenovo T530 makina, 27 mbps net skida se oko 2.8 MB/s

Ni na jednom mi kompletna instalacija nije prešla 45 min (sa skidanjem)....idem ISO putem (x64 english PRO)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
9 godina
odjavljen

Store je, dragi kolege, postojao i u 8/8.1, a BlueStacks je rađen za vrijeme XP-a pa radi i na njemu. :)

Rich bitch!
14 godina

a jel netko zna kako importati poruke iz windows live maila u ovaj novi iz windowsa 10 ? da se ubijem ja takve postavke ne mogu u njemu naci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arendelle kaže...

Store je, dragi kolege, postojao i u 8/8.1, a BlueStacks je rađen za vrijeme XP-a pa radi i na njemu. :)

Pa nije baš....2011 je izašao, ali da Store je bio odličan na 8.1 i krajem prošle g se počeo okej puniti

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
9 godina
odjavljen
Igor666 kaže...

a jel netko zna kako importati poruke iz windows live maila u ovaj novi iz windowsa 10 ? da se ubijem ja takve postavke ne mogu u njemu naci

Probao si ovo?

@Mitch, onda sam zeznula. :D Mislim da je i prije BlueStacksa bilo Android emulatora, no dobro, ni Android nije toliko star da se hrva s XP-om. Kako bilo, nisam pogriješila u tome da BlueStacks radi s XP-om.

Rich bitch!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 23:54 (Arendelle).
17 godina

Jedan poveći PC Gamer članak - What DirectX 12 means for gamers and developers

Iako je ovo više za grafičke kartice, ali neka ga i ovdej pošto je DX12 bitan dio desetke...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LUDIM VEC KAKO DA STAVIM DA MI FUCKING WINDOWS NE OTVARA SLIKE U PAINTU NEGO PHOTO VIEWERU OMG
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
LUDIM VEC KAKO DA STAVIM DA MI FUCKING WINDOWS NE OTVARA SLIKE U PAINTU NEGO PHOTO VIEWERU OMG

Šta ne pomaže klasika: desni klik na sliku pa ... vidi slike

Sami sebi smo najveci neprijatelji
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Settings -> System

17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Desni klik na sliku->properties->open with (change) i pronadjes i svoj program.

Evo kod mene Irfan

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
neaktivan

Sve se samo odradilo, aktiviralo. Ništa nisam dirao samo odradio one postavke početne oko privatnosti i slanja MS informacija... sve radi kako spada osim jedne sitnice. Ne mogu da ugasim ovu  nVidia GPU, neće ni na ovu fizičku sklopku, lampica i dalje gori i bezveze se grije laptop.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Šta ne pomaže klasika: desni klik na sliku pa ... vidi slike

Nije to pomoglo nego sam moro drugačije hvala ekipa

14 godina
odjavljen

Kad ste rekli ono da ide drugi krug podjela kopija?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ekipa jos me zanima ima neko nekih tewekova za SSD kod win 10? se nekaj treba isključiti il ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
nicky.sl kaže...
Vakaka kaže...
Fanu kaže...

imao windows 8.1 (KMSpico activated)

pokrenuo instalaciju win10 pro x64 (tokom koje su se instalirali najnoviji updejti) 

sve proslo uredu, usao u win10 i pise da je permanently activated..

Di to piše tako, nema tog "permanently (trajno)" niti je navedeno do kad traje aktivacija piše samo da je aktivirano.

run -- pa upiši ovo ividi slmgr.vbs /xpr 

imao sam grešku ali kasnije je ispravljena.

sada radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 1:07 (marsovac zemaljski).
17 godina
kratice na tipkovnici za Windows 10

Windows tipka + Tab - aktivira opciju prikaz zadataka

Windows tipka + A - aktivira akcijski centar

Windows tipka + D - prikazuje Desktop

Windows tipka + E - pokreće explorer za datoteke

Windows tipka + H - aktivira opciju zajedničkog korištenja

Windows tipka + I - otvara postavke Windowsa 10

Windows tipka + K - aktivira opciju za povezivanje s bežičnim zaslonima i audiouređajima

Windows tipka + L - zaključava računalo

Windows tipka + R - otvara prozor za pokretanje aplikacija, dokumenata..

Windows tipka + S - aktivira Cortanu

Windows tipka + X - upravljanje brojnim opcijama računala

Windows tipka + CTRL + D - stvaranje novog virtualnog desktopa

Windows tipka + CTRL + F4 - zatvaranje virtualnog desktopa

Windows tipka + CTRL + tipka lijevo ili desno – promjena virtualnog desktopa

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
5 0 hvala 5
12 godina
Dex.pwn kaže...

Kakav krug i kakvih kopija ?

12 godina
marsovac zemaljski kaže...
nicky.sl kaže...
Vakaka kaže...
Fanu kaže...

imao windows 8.1 (KMSpico activated)

pokrenuo instalaciju win10 pro x64 (tokom koje su se instalirali najnoviji updejti) 

sve proslo uredu, usao u win10 i pise da je permanently activated..

Di to piše tako, nema tog "permanently (trajno)" niti je navedeno do kad traje aktivacija piše samo da je aktivirano.

run -- pa upiši ovo ividi slmgr.vbs /xpr 

Evo di

14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

Kakav krug i kakvih kopija ?

Koliko sam čuo prvo će dijelit kopije Windowsa(ono što si prednaručio preko GWX aplikacije) članovima Insider kruga pa će tek kasnije preći na ostale korisnike(drugi krug). Imam Insidera, prednaručio sam kopiju ali nikakvu notifikaciju nisam dobio. Ikonica je jednostavno nestala nakon nekom malog updatea 29. oko 4-5 sati(pojasnite mi KAKO?!?!?!). Windows 8.1 Pro skroz updatean i nažalost nelegalan(MS Toolkit).

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 1:09 (Dex.pwn).
12 godina

E evo jedno pitanje...na dvije masine imam upgrejt sa sedmice na desetku, a na trecoj masini imam TP upgrejt na final.

Sad me zanima...ako mi se s**** WiN, kako instalirati svijezu desetku bez da stavljam WiN7 pa upgrejtam ( dali koristim WiN7 key ili kaj? ), te kako ovaj TP posto nisam dobio nikakav key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

upgrejdi idu cijelo vrijeme, prije pol čuke upgrejdo lap sa 8.1 na 10, a ako ti neče povuč upgrejd ima ljeka za to sam moraš nekoliko stranica unazad pročitat ugl. trebaš nekaj obrisat i ukucat u cmd i poslije toga udri po windows update

mrakky
14 godina
odjavljen
mrakky kaže...
Dex.pwn kaže...

upgrejdi idu cijelo vrijeme, prije pol čuke upgrejdo lap sa 8.1 na 10, a ako ti neče povuč upgrejd ima ljeka za to sam moraš nekoliko stranica unazad pročitat ugl. trebaš nekaj obrisat i ukucat u cmd i poslije toga udri po windows update

Napravio i ništa, dobio update za neki program protiv zlonamjernog softwarea i to je to

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 2:23 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Testiro neznam zakaj je sporiji al ok testirano na samsung evo 840 pro 550/520 speed

Windows 8.1 = 7.45 sec boot no gui

Windows 10 = 12.30 sec boot no gui
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Btw jel ima ko asus hero VI ili ti 6 i jel mu rade audio driveri normalno? zato sta se meni ljeva slušalica slabije cuje dok je na win 8.1 bilo savršeno
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo došla mi je ikonica get windows,ja sam pritisao i pise da se skida i da ce mi javiti kad bude "spreman",hoće li mi on stvarno javiti kad se skine jer nigdje ne piše da se skida?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 7:57 (mrba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrba kaže...

Evo došla mi je ikonica get windows,ja sam pritisao i pise da se skida i da ce mi javiti kad bude "spreman",hoće li mi on stvarno javiti kad se skine jer nigdje ne piše da se skida?

Da fuq?

12 godina
neaktivan
malina22 kaže...
mrba kaže...

Da fuq?

Pisalo je da će se skidati,ja sam pritisao ok i onda je sve nestalo.

Sad jos uvijek imam tipku get windows 10 i kad pritisnem pise thank you for reserving your free upgrade,i ja pritsnem notify me when ready,kada ce biti spremno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 8:30 (mrba).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice