Ljudi molio bih pomoć jer sam danas napravio veliku grešku. Ovako, prije sam imao win xp i instalirao sam win 7 i sve je radilo normalno. I danas sam udlučio napravit format C i instalirat xp ponovo da mogu igrat cod 4 normalno sa pb-om, a win xp mi je bio spor pa nisam išao na njega uopce. Instalacija xp-a je prošla normalno ali sada kada sam ušao u windowse, skinuo aviru i ostale drivere, krenem na D particiju i kaže da treba format. Ja formatirat i krenem na E particiju(drugi hard), i kaže e is not accessible. Restartam komp ono nema dual boot-a tj. win 7, nego odmah uđe u win xp. Ugasim ja komp i ištekam hdd od 250 gb(win xp) i ostavim samo onaj sa 500 gb(win 7) i opet nece, ponaša se koda nema ništa na hardu. Sada bih ja trebao pomoć da uđem u E particiju da si kopiram mjuzu(oko 7gb), slike(oko 5gb), neke filmove(oko 10gb) i ostale podatke koji mi trebaju a nebi ih htjeo ponovo skidat. Windowsi 7 mi nisi važni, njih mi nije problem opet instalat ako bum ih htjeo ali mi trebaju ti podatci.
Unaprijed Hvala na pomoći.
Edit: zaboravio sam reci da može i način da uđem u win 7(ako je moguce) pa si kopiram podatke na eksterni disk.