Vista

poruka: 6
|
čitano: 2.272
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista

trebam neku temu ili style da mi prozori budu skroz prozirni (aero)

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista

da bi to postigao moras instalirati windows blinds min 6.1 pa nadalje i tamo podesiti par postavki,ugl odi na deviantart i tamo imas jednu temu (LINK)za skinuti s kojom dobijes detaljna uputstva kako to napraviti, evo i slike kako je to kod mene izgledalo ako si na to mislio.....

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 21:49 (dadododo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista

lol

malo cudno izgleda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista
LOL

Zakaj bi to neko htio? :-/
Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!
16 godina
neaktivan
Vista

ma ništa ne može zamijeniti pravi aero na visti ili sedmici Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista
dadododo kaže...

da bi to postigao moras instalirati windows blinds min 6.1 pa nadalje i tamo podesiti par postavki,ugl odi na deviantart i tamo imas jednu temu (LINK)za skinuti s kojom dobijes detaljna uputstva kako to napraviti, evo i slike kako je to kod mene izgledalo ako si na to mislio.....

neču windows blinds nemam dobra iskustva s njim
Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice