Problem sa lozinkom

poruka: 22
|
čitano: 8.989
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa lozinkom
pitanje

Nedavno su mi se srušili windowsi (XP professional) i sada mi je frend dao kopiju windowsa isto XP pro.

Ja sam ga instalirao i kad mi se windows podigne traži me lozinku koju ja nisam zadao,

Može li se nekako ta lozinka izbrisat,zaobič ili bilo šta drugo.

life is short

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa lozinkom

Vjeruj ne da mi se potražiti na forumu, ali najmanje dvije teme su o tome kako zaobići lozinku pa malo potraži po
forumu....

Private
16 godina
neaktivan
Problem sa lozinkom

Najjednostavniji način je (u slučaju da nije isključen Administratorski račun ili na njega postvaljena lozinka) da prilikom restarta računala stisneš tipku "F8" na tastaturi, izabereš "Safe mode" uđeš u isti putem Administratorskog računa te u safe mogu obrišeš postojeći a otvoriš novi račun sa administratorskim pravima.

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa lozinkom

na zadnjem bug dvd-u ima ovaj program: http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa lozinkom

Ctrl+Alt+Delete kad bude home screen i onda upisi administrator,a pass ostavi blank

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

to sam i napravio pritisnuo sam tipku f8 odabrao sam safe mode i opet me traži šifru

life is short
16 godina
neaktivan
iverson kaže...

to sam i napravio pritisnuo sam tipku f8 odabrao sam safe mode i opet me traži šifru

Da li ti uopće možeš ući u windoze?
16 godina
neaktivan
autorov komentar

nemogu

life is short
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ctrl+Alt+Delete kad bude home screen i onda upisi administrator,a pass ostavi blank

to baš nisam skužio možeš mi malo to pojasnit

life is short
16 godina
jurluk kaže...

iverson kaže...

nemogu

pa koristi ovaj program koji sam ja rekao. spržiš ga na cd i prilikom bootanja namjestiš da prvo čita sa cd-a i onda rješiš problem
16 godina
neaktivan
iverson kaže...

nemogu

Hmmmm.....???? Ček malo da razmislim. Za sve postoji rješenje pa tako i za ovo. Daj mi malo vremena da razmislim. Ako ne možeš učitati windoze ni u Safe modu....hmmmmm. Dokle uopće dolazi to učitavanje, imaš li bilo kakvu vidljivu scenu na ekranu osim mraka? To bi mi puno pomoglo.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jurluk kaže...

iverson kaže...

nemogu

pa koristi ovaj program koji sam ja rekao. spržiš ga na cd i prilikom bootanja namjestiš da prvo čita sa cd-a i onda rješiš problem
 Tvoja je ideja odlična, samo je problem u tome što on nemože na dotičnu web stranicu jer nemože u winoze. Jedino mu je rješenje da ode kod prijatelja i to tam skine. Mislim da bi mu ova tvoja ideja pomogla, a ako ne nek malo detaljnije pojasni dokle mu dosežu windozi. To bi nam svima pomoglo.
16 godina
neaktivan
Problem sa lozinkom

Mislim da njega ne muči password, vajlda ga zna kad je dobil windoze od frenda, njega muči da ili promjeni lozinku ili je makne. Za to postoji rješenje, samo imamo premalo podataka dokle dosežu podizanja i ima li išta vidljivo na ekranu osim kmice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kalea kaže...
Tvoja je ideja odlična, samo je problem u tome što on nemože na dotičnu web stranicu jer nemože u winoze. Jedino mu je rješenje da ode kod prijatelja i to tam skine. Mislim da bi mu ova tvoja ideja pomogla, a ako ne nek malo detaljnije pojasni dokle mu dosežu windozi. To bi nam svima pomoglo.
 pa odakle onda piše po forumu!? mora pisat s nekog drugog kompa. a onda s kojeg piše, nek onda na tom to i skine i nek sprži na cd, i onda taj cd ubaci u svoj komp i problem rješen
16 godina
neaktivan
Problem sa lozinkom

Ako dolazi do lozinke u Safe modu, a nezna koja je, nek nazove kompića i nek ga pita za lozinku, kasnije ćemo lako. Mada mi se ovo prijašnje rješenje sa botanjem s cd-a više sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Kalea kaže...
 pa odakle onda piše po forumu!? mora pisat s nekog drugog kompa. a onda s kojeg piše, nek onda na tom to i skine i nek sprži na cd, i onda taj cd ubaci u svoj komp i problem rješen
 Apsolutno se slažem s tobom. Kad jednom uđe u windoze u bilo kojem modu onda je dalje lako, bilo promjeniti lozinku ili je izbrisati.
16 godina
eeee. de malo lakše. odmori. pišeš 5 postova zaredom, ako se moj ne računa
16 godina
neaktivan
autorov komentar

mogu ič na internet jer imam dva os-a prvi mi je windows xp ukojeg nemogu uč  a drugi vista koja mi traje 30 dana.

znači kada mi se digne windows traži me account password(sve normalno kao i prije) samo ja taj password neznam.

life is short
16 godina
pa koristi ono što sam ja rekao. jel to toliko teško!?
16 godina
neaktivan
autorov komentar

bio bih jako zahvalan kad bi mi to pokazao kako se to radi ono za mene je pre komplicirano ,več sam sav zbunjen visim na tom kompu več 7 sati i ništa mi nije jasno.

life is short
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
iverson kaže...

bio bih jako zahvalan kad bi mi to pokazao kako se to radi ono za mene je pre komplicirano ,več sam sav zbunjen visim na tom kompu več 7 sati i ništa mi nije jasno.

Upali comp. Drži pritisnutu tipku Del. Uđi u CMOS i postavi kao First Boot Device CD-ROM. Ubaci cd u cd-rom ( na kojem se nalazi gore navedeni program). Odi na save and exit. Comp se sam resetira. Dok dođe do Boot from CD... klikni bilo koji gumb na tastaturi i comp će početi čitati cd, i sljedi dalje upute.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

super radi thanks

life is short
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice