A nešto s vistom...

poruka: 2
|
čitano: 712
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
A nešto s vistom...

Dakle, imam Toshibin lap s predinstaliranom 32-bitnom Vistom home premium. I sve je ok, nisam stručnjak koji bi mogao primjetiti neke frustrirajuće nedostatke, no, nešto sam ipak primjetio. Naime, imao sam instaliran Audiosurf kojeg sam išao deinstalirati preko control panela. Dok je proces trajao, bio sam obavješten nenapadnom porukom kako se "proces ne može nastaviti dok se kao nešto ne updatea, a to zahtjeva restartanje, bla bla" (sorry što nisam specifičniji ali nije me se baš bila dojmila kao jako bitna)... Uglavnom, prvi puta sam stisnuo cancel, proces deinstalacije je stao napola i igra je ostala gdje je i bila. Ponovno sam je krenuo skinuti, ponovno se pojavila ista poruka, i ovaj put sam stisnuo ok... Mislio sam da će se komp restartati ili što god, no proces deinstalacije samo se nastavio mirno dalje. I sve je bilo ok dok nisam otišao na start (koji mi je, btw, u Visti skroz nepraktičan i nepregledan) i primjetio da odjednom tamo imam novi folder pod naslovom "Programs" (označen je kao nešto nedavno instalirano) i u njemu se nalaze poduplani svi ostali folderi iz samog starta (tj, on sam je još jedan all programs). Ništa se dogodilo nije, komp i dalje najnormalnije radi, sve štima, samo je malo iritantno, pa ako netko ima kakvu ideju... Eh, da, i nisam siguran da je povezano uopće s onom mističnom porukom za vrijeme deinstalacije Audiosurfa, ali ipak.  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A nešto s vistom...

Desni klik na to "Programs" i delete. I vise toga nema...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice