Firefox 3 Beta

poruka: 18
|
čitano: 2.651
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Firefox 3 Beta

Evo koristim je oko 2 tjedna i prezadovoljan sam, nisam imao problema u prikazivanju stranica, niti rusenja...

Dapace, ima mi super novih funkica, kao kod upisivanja adrese ili pojma u adress bar i opcije save-anja kod zatvaranja.

Jedino sto vecina pluginova koje koristim ne radi...

Kakva su vasa iskustva?

--
Ne ulazi u raspravu sa budalama - prvo će te spustiti na svoj nivo, a onda te dotući iskustvom...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3 Beta

Je li radi Adblock Plus s trojkom?

I've got four words for you: I. Love. This. Company! Yeaaaahhhh!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox 3 Beta
nema_šanse3 kaže...

Jos ne. 
Kao ni moj voljeni Gmail manager :(

--
Ne ulazi u raspravu sa budalama - prvo će te spustiti na svoj nivo, a onda te dotući iskustvom...
17 godina
opifex kaže...
nema_šanse3 kaže...

Jos ne. 
Kao ni moj voljeni Gmail manager :(

Sve to ti radi majstore!
I adblock i gmail!

Intel(R) Core 2 CPU 6400 @ 2.13GHz,
NVIDIA GeForce 8800 GT, Total Physical Memory 2048 MB Patriot@800, BadAxe2
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
 Sve to ti radi majstore!
I adblock i gmail!

Kako?
Meni kada instaliram izbacuje poruku this add-on is incompatible with this version of firefox.

--
17 godina
Firefox 3 Beta

Vidim da su uložili napor da pruže naprednu podrsku za SVG, no jos su daleko iza Opere, nadam se da će finalna verzija podržati animirani svg, multimediju itd :) 

Jučer sam čitao zahtijeve korisnika koji na sve strane traže punu podršku za svg. Neznam šta ih koči možda neki lobi (adobe),  jer bi mogao ugroziti flash.

http://croczilla.com/svg/samples/    probajte kako ovo radi u FF, IE, Operi,...  bez instalacije adobe plugina!

OS: Linux 2.6.18.8-0.9-default i686 Current user: nikola@linux System: openSUSE 10.2 (i586) KDE: 3.5.9 "release 51.2"
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2008 14:17 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
opifex kaže...
djigibao kaže...
 Sve to ti radi majstore!
I adblock i gmail!

Kako?
Meni kada instaliram izbacuje poruku this add-on is incompatible with this version of firefox.

Neznam meni radi, Adblock, gmail notifier, colorfultabs i speed dial. Mozda zato jel sam prije imao 2icu pa poslije stavio 3icu?
Ako je jos neko nesto probao nek javi. Cool

Intel(R) Core 2 CPU 6400 @ 2.13GHz,
NVIDIA GeForce 8800 GT, Total Physical Memory 2048 MB Patriot@800, BadAxe2
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
 Neznam meni radi, Adblock, gmail notifier, colorfultabs i speed dial. Mozda zato jel sam prije imao 2icu pa poslije stavio 3icu?

Notifier radi i meni, ali manager ne radi.
Imam 3 accounta na gmailu i volim snippete :)

--
17 godina
neaktivan

Odlična. Dobra mi je ova verzija!

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan

koristim je na linuxu,pa lol mogu se slike micat jer je BETA,al ce doci ona prava,inace firefox 5/5,internet explorer 0/5,:D

Crogamers.awardspace.com

SAMP OWNS
17 godina

kako mislis da se mogu slike micati?

OS: Linux 2.6.18.8-0.9-default i686 Current user: nikola@linux System: openSUSE 10.2 (i586) KDE: 3.5.9 "release 51.2"
17 godina
neaktivan
Firefox 3 Beta

Evo koristim ovu betu još od beta1 i savrešeno radi. nikakvih problema nisam imao

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
opifex kaže...
djigibao kaže...
 Sve to ti radi majstore!
I adblock i gmail!

Kako?

Razlika ti je u tome što neki addonsi rade s betom 1, neki s betom 2 a neki uopće ne rade

(.) (.)
17 godina
Firefox 3 Beta

Čisto da ne otvaram novu temu :

http://www.webstandards.org/action/acid2/

Savršeno ga renderira. Koristim FF3 beta4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3 Beta

Upravo pisem ovo iz njega...fenomenalan je.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3 Beta

Meni je sve addone proglasio za nekompatibilne, al' nema veze, ne koristim ništa što mi je posebno bitno. Iskreno, ne vidim veliku razliku u odnosu na verziju 2 da bi se ova sada zvala 3, no to je najmanje važno. Trojka je stabilna, korisnički interfejs joj je blago dorađen, bolje se pridržava standarda (prolazi Acid2, 67/100 na acidu 3)... Nekome će nedostajati omiljeni addon, ostalima, posebno onima koji još koriste IE, preporuka. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam općenito Firefox-ovac već zadnje 2 godine i nekako mi se 'uvukao pod kožu', pa IE više ne koristim uopće, no moram priznati da čekam finalnu verziju i službeni release FF 3. Betu nisam isprobavao za sada, no čitam posvuda same hvalospjeve, tak da ne sumnjam da je odlična i jedva čekam konačni izlazak Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Ja korisitim betu 4 i imam problema oko prikazivanje pop-up slika npr. na Bug-ovoj stranici kad hocu da vidim sliku uvecanu jednostavno je ne prikaze u njenim okvirima nego je malo osjece, za sada sam samo to primjetio kao problem
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice