Display driver stopped responding and recovered!

poruka: 6
|
čitano: 2.267
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Bok,

Na svom računalu koristim Windows Vistu x64 Ultimate SP1 i kada igram neku igru(TDU, Grid, CoH, M2:TW itd.) odjedamput mi se zaslon zacrni i tako stoji cca 5 sekundi i onda se ispravi. Nakon toga mi se prikaže poruka iz desnog kuta taskbara "Display drver stopped responding and recovered" i ispod pise Drive nvlkddm(tako nekako pise neznam tocno) stopped working. Ne dešava se to često nego možda dva puta u 3-4 sata nekad i više(sati) ali me zanima zašto i kako to ispraviti. Na internetu sam pročitao da se to dešava samo sa vistom i neki preporučaju stavljanje windows classic teme umjesto Aera. Nisam još isprobao ali hoću. Ipak, ta tema je ružna i ne želim ju imati na visti. Pa se pitam ako je netko imao takav problem i zna rješenje. Bilo kakva pomoć je dobrodošla. Ako ne nađem rješenje bojim se da ću se morati vratiti na xp što nikako ne želim nakon što sam koristio vistu(zbog ljepote i DX10Osmijeh i nekih drugih featura).

Please help!

E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ti se driveri od grafe ruše, probaj reinstalirati drivere pa se javi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Display driver stopped responding and recovere
prihvaćeno rješenje
aj ti fino najnovije drivere za svoju grafu i sve ces rijesit
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Ja sam već jednom otvorio gotovo istu temu i nema rješenja za to, bar ga ja nisam dobio niti našao negdje drugdje na netu.

Evo ti link za tu temu možda ti razjasni neke stvari. 8800GT problemi s driverima

Athlon64 3800+ @2400, 2×1gb Transcend Asus8800gt, AsusA8N SLI,

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Meni se ovaj problem događao na 32-bitnoj Visti, a na 32-bitnom XP-u se pojavljivao Plavi ekran. Ispalo je da je problem bio u RAM-u. Zamijenio sam RAM i komp radi kao nov (što bi i trebalo jer i je bio nov), tako da znaš u čemu je problem ako ne u driverima i ostalom.

EDIT: Sad vidim na naxeemovom postu da je problem bio u tome što sam imao 4 pločice RAM-a, sada koristim 2. Probao sam sve četiri tada i sve je bilo u redu.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2008 18:13 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Display driver stopped responding and recovere
autorov komentar
benko kaže...
aj ti fino najnovije drivere za svoju grafu i sve ces rijesit
 Puno hvala!Osmijeh Downloadao 179.79 drivere i radi lijepo. Hehe.
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice