Upravo sam instalirao windows 7 i nemam zvuka jer nemogu instalirati driver za zvuk ako netko ima rješenje molim vas za pomoć
Audio na windows 7
- poruka: 27
- |
- čitano: 14.464
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što si informativan...
Integrirana ili PCI zvučna? Ako je integrirana, koju MBO imaš? Ako je PCI, trk na stranice proizvođača.
imam Realtek
Čudno da win7 nije sam instalirao. Jesi na Windows update išao i tamo vidio jel ima za skinut? Ako nema, vjerojatno je ovo pravi driver.
a kad hoću skinit ovaj driver kad stisnem next piše objectiv moved to here i kad kliknem vrati me na onu stranicu ak znaš neku drugu pls
nepaše
Onda ti ovo treba.
Upravo sam instalirao windows 7 i nemam zvuka jer nemogu instalirati driver za zvuk ako netko ima rješenje molim vas za pomoć
Ajde ti fino napiši model matične. Obično ma stranici proizvođača matične ploče imaš gotovo sve drivere.
as rock amd-via
Joj meni. Skini ovaj program, pokreni ga, odi na zadnju "karticu" u njemu (About) i spremi izvješće (Save report .txt). Taj dokument okači na neki servis (mediafire...) i daj nam link da skinemo to pa vidimo koju zvučnu imaš. Ili zalijepi sadržaj tog izvješća ovdje i daj link. Nemoj ni slučajno zalijepit cijeli report u novu poruku na forumu jer ćeš zauzet 5 stranica ;).
Trebao bi biti ovaj.
A ovo je sa stranice proizvođača.
A ovo si kopiraju u rubriku Moj PC da ljudi znaju što imaš ako bude bilo problema:
CPU: AMD Sempron(tm) Processor 3000+
MBO: ASRock ALiveSATA2-GLAN
RAM: 1,5GB DDR2
VGA: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series 128MB
nepaše ali neznam jeli problem u driveru ili u windowsu piše da izlazni audio uređaj nije instaliran a insaliro sam ovaj
Sad već postaje čudno. Jesi probao sa driverom sa stranice proizvođača (drugi link)? BTW, sredi moj PC, malo ti se poduplalo
sa stranice proizvođaća ne podrža win7 samo do viste
Nema veze, Vista i Win7 su u osnovi isti. Driveri pašu. Provjereno.
a kodmene piše ...XP/Vista i neda mi da instaliram
to se pojavi kao error
Probaj uključit compatibility mode na setup (stavi Vistu).
pojasni
hvala svima na odgovorima al si izgleda windows i moja zvučna nepašu
(dali je to moguće)
ne instalirao sam ja i driver sa cd od matične to je baš pravi pa neće ali je instaliran na disku pa ako neko zna dali se to onda može nekako namontirat bio bi mu zahvalan
moja preporuka ti je da vratiš xp vjerojatno imaš win7 pro probaj nabavit win7 ultimate jer ovaj problem je neriješiv
Ja sam taj problem rijesio sa ROLL BACK DRIVER opcijom pod sounds(trenutno mi je komp sa win7 na servisu pa pisem sa laptopa i nemogu tocno korak po korak jer neznam napamet).Ali u glavnom desni klik na sounds i tamo di ti se otvori ono za slusalice,zvucnik,i ona kutija neka,odes na zvucnik desni klik i na roll back driver,restartas komp vratis se i kliknes na tu 3ecu ikonu i instal new drivers,i nakon sta se instaliraju kliknes na slusalice desni click----disable,tako da ti zvucnici budu glavni i peri brale!!1