Audio na windows 7

poruka: 27
|
čitano: 14.464
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

Upravo sam instalirao windows 7 i nemam zvuka jer nemogu instalirati driver za zvuk ako netko ima rješenje molim vas za pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Audio na windows 7

Što si informativan...

Integrirana ili PCI zvučna? Ako je integrirana, koju MBO imaš? Ako je PCI, trk na stranice proizvođača.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

imam Realtek

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Čudno da win7 nije sam instalirao. Jesi na Windows update išao i tamo vidio jel ima za skinut? Ako nema, vjerojatno je ovo pravi driver.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

a kad hoću skinit ovaj driver kad stisnem next piše objectiv moved to here i kad kliknem vrati me na onu stranicu ak znaš neku drugu pls

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj s ovom stranicom pa nadji koji ti treba. HD driveri su gotovo sigurno ako je Realtek u pitanju i imalo novije racunalo.

EDIT: Evo direktan link, Realtekove stranice su jako spore.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 10:58 (Kristyans).
15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

nepaše

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Onda ti ovo treba.

16 godina
neaktivan
ja123789 kaže...

Upravo sam instalirao windows 7 i nemam zvuka jer nemogu instalirati driver za zvuk ako netko ima rješenje molim vas za pomoć

Ajde ti fino napiši model matične. Obično ma stranici proizvođača matične ploče imaš gotovo sve drivere.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

as rock amd-via

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Audio na windows 7

Joj meni. Skini ovaj program, pokreni ga, odi na zadnju "karticu" u njemu (About) i spremi izvješće (Save report .txt). Taj dokument okači na neki servis (mediafire...) i daj nam link da skinemo to pa vidimo koju zvučnu imaš. Ili zalijepi sadržaj tog izvješća ovdje i daj link. Nemoj ni slučajno zalijepit cijeli report u novu poruku na forumu jer ćeš zauzet 5 stranica ;).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Trebao bi biti ovaj.

A ovo je sa stranice proizvođača.

A ovo si kopiraju u rubriku Moj PC da ljudi znaju što imaš ako bude bilo problema:

CPU: AMD Sempron(tm) Processor 3000+

MBO: ASRock ALiveSATA2-GLAN

RAM: 1,5GB DDR2

VGA: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series 128MB

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 15:25 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

nepaše ali neznam jeli problem u driveru ili u windowsu piše da izlazni audio uređaj nije instaliran a insaliro sam ovaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sad već postaje čudno. Jesi probao sa driverom sa stranice proizvođača (drugi link)? BTW, sredi moj PC, malo ti se poduplalo

15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

sa stranice proizvođaća ne podrža win7 samo do viste

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nema veze, Vista i Win7 su u osnovi isti. Driveri pašu. Provjereno.

15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

a kodmene piše ...XP/Vista i neda mi da instaliram

to se pojavi kao error

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 17:45 (ja123789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Probaj uključit compatibility mode na setup (stavi Vistu).

15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

pojasni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ovo napravi na setupu (naravno, klikni na apply).

15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

hvala svima na odgovorima al si izgleda windows i moja zvučna nepašu

(dali je to moguće)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 15:55 (ja123789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To je Realtek ALC888 a idu ovi driveri.

15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

ne instalirao sam ja i driver sa cd od matične to je baš pravi pa neće ali je instaliran na disku pa ako neko zna dali se to onda može nekako namontirat bio bi mu zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 17:18 (ja123789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Audio na windows 7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Audio na windows 7

moja preporuka ti je da vratiš xp vjerojatno imaš win7 pro probaj nabavit win7 ultimate jer ovaj problem je neriješiv

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Audio na windows 7

Ja sam taj problem rijesio sa ROLL BACK DRIVER opcijom pod sounds(trenutno mi je komp sa win7 na servisu pa pisem sa laptopa i nemogu tocno korak po korak jer neznam napamet).Ali u glavnom desni klik na sounds i tamo di ti se otvori ono za slusalice,zvucnik,i ona kutija neka,odes na zvucnik desni klik i na roll back driver,restartas komp vratis se i kliknes na tu 3ecu ikonu i instal new drivers,i nakon sta se instaliraju kliknes na slusalice desni click----disable,tako da ti zvucnici budu glavni i peri brale!!1

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice