Footballidentity

poruka: 62
|
čitano: 10.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Footballidentity
Maxtor kaže...

To ti je dobro. Tako skupljaš iskustvo i kad se otvori novi klub imaš više šanse da postaneš trener i vodiš svoju momčad. Ako trebaš bio kakvu pomoć ja se tamo zovem Marko The M

A ti si tajSmijeh

Vidio sam te na forumu, dosta si poznat kod nasBelji se

Da, skupio sam i 11 rating-a za samo jednu odigranu utakmicu.A dobro mi i dođe što glavni manager ne može biti često aktivan tako da ja vodim dosta poslova umjesto njega.

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Maxtor kaže...

To ti je dobro. Tako skupljaš iskustvo i kad se otvori novi klub imaš više šanse da postaneš trener i vodiš svoju momčad. Ako trebaš bio kakvu pomoć ja se tamo zovem Marko The M

A ti si tajSmijeh

Vidio sam te na forumu, dosta si poznat kod nasBelji se

Da, skupio sam i 11 rating-a za samo jednu odigranu utakmicu.A dobro mi i dođe što glavni manager ne može biti često aktivan tako da ja vodim dosta poslova umjesto njega.

poznat?? SmijehPlač  ma nije on los...trudi se  ;)

15 godina
neaktivan

Još samo iz paštete nisam iskakao Belji se 

15 godina
neaktivan

kako da nađem klub?

16 godina
neaktivan
mavikotas kaže...

kako da nađem klub?

Jesi igrač ili manager?

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
neaktivan
Footballidentity

Evo registrirao sam se, jos neznam sta bi bio . .

nesto sto je zanimljivo ali ne oduzima mi puno vremena . . moze preporuka?, imam 2 male djece u kuci pa nikad neznam ocul 100% bit tu da radim sta je potrebno . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
mavikotas kaže...

kako da nađem klub?

Jesi igrač ili manager?

igrač

16 godina
neaktivan
mavikotas kaže...
Tomislav95 kaže...
mavikotas kaže...

kako da nađem klub?

Jesi igrač ili manager?

igrač

Kolki rating imaš? Jel treniraš svaki dan?

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
mavikotas kaže...
Tomislav95 kaže...
mavikotas kaže...

kako da nađem klub?

Jesi igrač ili manager?

igrač

Evo tek sam poceo, napravio sam side defendera, planiram svaki dan trenirat i sta vec treba, sad samo kako naci team . .

16 godina
neaktivan
rulF kaže...

Evo tek sam poceo, napravio sam side defendera, planiram svaki dan trenirat i sta vec treba, sad samo kako naci team . .

Pa vidite, ako namjeravate trenirat svaki dan, mogu vas ja pozvati u svoju ekipu.Ali tek kada dođe novi trener, stari je dobio otkazNeodlucan

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
rulF kaže...

Pa vidite, ako namjeravate trenirat svaki dan, mogu vas ja pozvati u svoju ekipu.Ali tek kada dođe novi trener, stari je dobio otkazNeodlucan

ma nije nikakav problem, znam kako se igra nogomet, nije mi problem uopce svaki dan trenirati i takvo sto, igrao sam erepublik i takve stvari odavno . .

jedini moguci problem je sto imam cetvrtkom imam trening od 8 do 9:30, pa neznam kako cu na utakmice stic . ., mocu nekad, a nekad i necu . .

to mi je jedini problem, ostalo je ok

16 godina
neaktivan
rulF kaže...

ma nije nikakav problem, znam kako se igra nogomet, nije mi problem uopce svaki dan trenirati i takvo sto, igrao sam erepublik i takve stvari odavno . .

jedini moguci problem je sto imam cetvrtkom imam trening od 8 do 9:30, pa neznam kako cu na utakmice stic . ., mocu nekad, a nekad i necu . .

DaNeodlucan

Utakmice su ponedjeljkom i četvrtkom pa nećeš moći na drugu.Ali dogovorit ću se ja s novim trenerom kad dođe

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
rulF kaže...

DaNeodlucan

Utakmice su ponedjeljkom i četvrtkom pa nećeš moći na drugu.Ali dogovorit ću se ja s novim trenerom kad dođe

šit, zar nisu utorkom u cetvrtkom? . .

meni su treninzi pon sri i cet :S

neznam, treninzi pocinju kad pocne skola, probacu se nekako skontat, ako ne, zaduzicu nekoga da igra umjesto mene, sta ima veze :D

ako ne nadjem adekvatno rijesenje, necu igrat ii gotovo, ali javicu se ja prije toga . .

16 godina
neaktivan
rulF kaže...

šit, zar nisu utorkom u cetvrtkom? . .

meni su treninzi pon sri i cet :S

neznam, treninzi pocinju kad pocne skola, probacu se nekako skontat, ako ne, zaduzicu nekoga da igra umjesto mene, sta ima veze :D

ako ne nadjem adekvatno rijesenje, necu igrat ii gotovo, ali javicu se ja prije toga . .

Ok.

Trening je ponedjeljkom a ne utorkom

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
mavikotas kaže...
Tomislav95 kaže...
mavikotas kaže...

kako da nađem klub?

Jesi igrač ili manager?

igrač

tek sam počeo

15 godina
neaktivan
Footballidentity

Klub možete pronaći tako da stavite svoj oglas u ovoj temi: http://forum.footballidentity.com/default.aspx?g=posts&t=36738

ili da se osobono javite nekome treneru da vam ponudi ugovor. Preporučujem vam da se javite treneru YouTube-a jer njemu treba igrača. Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Footballidentity

Evo nasao sam club, zadnji u talijanskoj nekoj ligi, 88000 mi placa, sta ja znam, tek sam poceo haha :D

u 9:30 su mecevi, sto mi odgovara . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OK,ako ne možeš igrati hr ligu to ti je dobro. Smijeh

15 godina
neaktivan
Footballidentity

ljudovi, problem je :D

prihvatio sam juce ponudu od kluba u ITA ligi, jedino mi to odgovaralo , i danas me zonu neki iz makedonske lige, sto mi takodjer odgovara termin, a + je sto govore nas jezik,  . . i zelio bih tamo ici . .

sta sada?, jel brzobrazno od mene da cim sam dosao izlazim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Footballidentity

Evo rego se danas i imam problem.Kad idem za igraca pise mi ovo. FOWARD LOW.Kako mogu promjenit tip igraca kojeg hocu.(da budem u obrani ili na golu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rulF kaže...

ljudovi, problem je :D

prihvatio sam juce ponudu od kluba u ITA ligi, jedino mi to odgovaralo , i danas me zonu neki iz makedonske lige, sto mi takodjer odgovara termin, a + je sto govore nas jezik,  . . i zelio bih tamo ici . .

sta sada?, jel brzobrazno od mene da cim sam dosao izlazim ?

ma idi,šta te briga za talijančiće :D

15 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Evo rego se danas i imam problem.Kad idem za igraca pise mi ovo. FOWARD LOW.Kako mogu promjenit tip igraca kojeg hocu.(da budem u obrani ili na golu)

misliš kad ideš na character??? I tip igrača možeš samo promijeniti ako izbrišeš taj character i napraviš novi.Malo preciznije reci kakav ti je problem jer s ovakvim se još nisam susreo Osmijeh

15 godina
neaktivan
Maxtor kaže...
Gauta kaže...

misliš kad ideš na character??? I tip igrača možeš samo promijeniti ako izbrišeš taj character i napraviš novi.Malo preciznije reci kakav ti je problem jer s ovakvim se još nisam susreo Osmijeh

mislim da je ovo  ono sto ti fid  govori  za tvoju drzavu kako lakse nac posao ...i tu on jos nije izabrao tip igraca vec bi tek trebao cini mi se..

15 godina
neaktivan
IlijaM kaže...
Maxtor kaže...
Gauta kaže...

mislim da je ovo  ono sto ti fid  govori  za tvoju drzavu kako lakse nac posao ...i tu on jos nije izabrao tip igraca vec bi tek trebao cini mi se..

moglo bi biti to Neodlučan onda nemoj praviti napadača nego obrambenog igrača pa mi javi da ti nađem klub :D

14 godina
neaktivan

Imam pitanje kad se idem registrirat popunim sve ali kad idem kliknita na create user neće mi

15 godina
neaktivan
gregos919 kaže...

Imam pitanje kad se idem registrirat popunim sve ali kad idem kliknita na create user neće mi

pa neki podateak nije   dobar ...mozda User id ?

15 godina
neaktivan
gregos919 kaže...

pokušaj izbrisati koolačiće i koristi google chrome. Radi 100% Namigiva

16 godina
neaktivan
Footballidentity

evo novo regan sam....tražim klub...golman sam :)

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Footballidentity

evo da malo osvježim inormacije o igri:  

u međuvremenu je Hrvatska Liga narasla na 12 klubova, odigrana su dva kola nove sezone, stignete se još uključit i naučit igrat,  a jednom kad se registrirate samo dođite na forum i dobit ćete svu pomoć koju trebate...

ako se odlučite da napravite igrača moja preporuka je da napravite obrambenog (central defendera CD, ili side defendera SD, pošto njih najviše nedostaje), također izbjegavajte pravit ACM (attacking midfieldera) i DCM (defensive midfieldera) pošto vrlo malo momčadi u ligi igra u formaciji s njima...

također osim HNL-a igraju se i dva europska natjecanja (Liga prvaka i Europa kup) u kojima naša liga ima 2 predstavnika ove sezone..

utakmice se igraju 2 puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom u 21:00h, a traju cca sat vremena... 

sezona koja je počela  16.12. je 7. sezona hrvatske lige ali prva prava gdje su sve ekipe sastaljene od stvarnih ljudi a ne botova i 5-6 klubova konkurira za naslov i za nastup u Europi.. 

administratori su uveli i opciju testnih utakmica za početnike, koje traju 10ak minuta i gdje možete odigrati i vidjeti kako to sve izgleda prije nego se okušate u natjecateljskoj utakmici, a najavljuju se uskoro i natjecanja reprezentacija

i na kraju ljudi uključite se ako volite nogometne igre i simulacije, igra je nevjerovatno zarazna, dajte joj šansu i nećete požalit..... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Footballidentity

Evo jos jedna svjeza informacija:

zavrsila se 10. sezona. Za 2-3 tjedna pocinje nova, pa ako neko hoce neka dodje zanimljivije je odma na pocetku sezone iako nije lose i kad upadnes u sred sezone.

U sezoni 10 prvaci HR lige su neki stranci "Angles of Death". Treba nam nasih ljudi :)

U ligi ima 2 strana kluba, ostali su nasi.

We don't celebrate birthdays, we level up!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice