Kamera Panasonic SD60

poruka: 7
|
čitano: 3.536
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kamera Panasonic SD60

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kamera Panasonic SD60

Svakako jedna od najboljih kamera srednje klase...odličan senzor,vrlo dobar objektiv i odlična optička stabilizacija slike uz širokokuni objektiv,svakako za preporuku...u Emmezeti je imaš po 2700 kn naj cijena u RH...

16 godina
Kamera Panasonic SD60

Jel ima ona svoju memoriju ili treba imati nekakav memory stick? Planiram uzeti ovu kameru pa me zato zanima i zanima me da li je moguce za tu kameru kupiti fish eye?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne ova kamera snima na memorijske kartice class 4 ili više,s tim da u nju mogu ići SDHC I SDXC kartice,SDHC do kapaciteta 32 gb.a SDXC kapaciteta 64 gb i više...Npr.kartica od 16 gb ti košta oko 200-250 kn a na nju možeš snimiti cca 2 h materijala i onda ga samo prebaciš na vanjski hdd i to je to.

16 godina
Kamera Panasonic SD60

Znaci to je dobar izbor u rangu kamera do 3000kn?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kamera Panasonic SD60

Pogledao sam neke review-e i mislim da je to najbolje sto se nudi za tu cifru.

Pitanje: jesu li modeli iz UK isti kao i kod nas? Konkretno kod nas nema modela SD90 a u UK ima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo si "pobrkao lončiće",naim kamera sd 60 je model iz 2010 godine,a sd 90 model iz 2011 jer kod nas modeli predstavljeni na početku godine dolaze tek sredinom tekuće godine a sd 90 će u naše trgovine doći u 5 ili 6 mjesecu,zbog toga su i snižene cijene npr u Emmezeti je sd 60 u 11 mj.prošle godine koštala 4000 kn a sada košta 2700 kn.Zašto?Zato što je sd 60 model iz 2010,ali što se tiče kvalitete i sd 60 i sd 90 su tu negdje odnosno sd 90 ima neka sitna poboljšanja u odnosu na sd 60.Što se tiče britanskog ili našeg tržišta tu ne bi trebalo biti razlike jer se i za jedno i za drugo tržište proizvode u Japanu...pozz svima...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice