Pdf format

poruka: 7
|
čitano: 2.152
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pdf format

zbog čega mi na win 7 odjedanput nestane ovaj program pdf da nemogu otvoriti i pročitati pr.obračun struje,nemogu ispisati zahtjev i poslati,nek mi neko pošalje pravi program besplatni da ga si instaliram,hvala unaprijed

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pdf format
dajac59 kaže...

zbog čega mi na win 7 odjedanput nestane ovaj program pdf da nemogu otvoriti i pročitati pr.obračun struje,nemogu ispisati zahtjev i poslati,nek mi neko pošalje pravi program besplatni da ga si instaliram,hvala unaprijed

https://get.adobe.com/hr/reader/

https://www.foxitsoftware.com/products/pdf-reader/

Makni kvačice s ovih dodatnih gluposti 

12 godina
neaktivan
Pdf format

adobe imam a i taj foxit sam imo i ništa novo

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ili odeš na Ninite.com, postaviš kvačicu na Foxit Reader i klikneš na Get Your Ninite. Kad se datoteka skine, jednostavno je pokreni i Foxit Reader će ti se automatski instalirati bez ikakvih dodatnih programa te klikanja next, next, next...

10 godina
odjavljen
Pdf format

Čemu ta rogobatna sranja kad postoji Sumatra PDF?

vocap, bičz?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa dobro, može on i Sumatra PDF instalirati, nije problem. Glavno je da može otvarati PDF datoteke...

17 godina
Arendelle kaže...

Čemu ta rogobatna sranja kad postoji Sumatra PDF?

Ninite nije sranje, ekstra stvar koja omogućava instalaciju programa sa liste bez ikakvih ubačenih dodataka u osnovne instalacije (browser dodaci i sl.) i bez gnjavaže poskida i automatski instalira najnovije verzije čistih programa. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice