Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.962
|
čitano: 937.317
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Novi MAXTV reciver
Kako arene ne štekaju kod A1 i Telemacha ?
10 godina
Novi MAXTV reciver

Nisam baš siguran da ne štekaju.

0 0 hvala 0
12 godina
Nisu samo arene u pitanju nego i max sport, i ne znam da li mislimo na isto kada se spominje štekanje i neki njhovi tehnički problemi i konstantno mijenjanje rezolucije slike iz sd u hd i tako u krug...
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
hrčak kaže...

Pozdrav, imam doma stariji televizor, a koliko sam vidio da HT u paketima daje samo aplikaciju, a uređaj se mora mjesečno dodatno plaćati. Mogu li ja kupiti neki uređaj (tipa fire stick ili nešto slično), na koji bi mogao instalirati Max tv aplikaciju i gledati direktno preko njega? Ak o mogu, što prepručujete da uzmem? Hvala.

Ljudi kažu da aplikaccije za Fire stick za Max tv i nema....

Koristim MI box na jednoj starijoj ( 2017. god. ) Samsungici i radi skroz pristojno.

9 godina

Da, nema Firestick vezije, to je već postalo smiješno s obzirom da je kod identičan Android verziji, samo su neke "administrativne" razlike i upload na store. Jednostavno ne razumijem u čemu je problem, mi smo app za Android u roku od par dana prebacili na Huawei store.

"Dolazi uskoro" već preko godinu dana, možda i više. Sramota. https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/pitanja-odgovori/televizija/maxtv/7036/Na-kojim-uredajima-i-os-verzijama-je-dostupna-MAXtv-aplikacija.html

8 godina
I onda se čude kad im korisnici firesticka, a sigurno ih ima popriličan broj, pribjegnu pirateriji. Taman posla da bi za njihovu bezveznu aplikaciju još kupovali i nove uređaje.
Jednostavnije je promijeniti operatera.

0 0 hvala 0
5 godina
Novi MAXTV reciver

Što se apliakcije tiče, daleko od toga da je savršena ( po tome je EON koji isto korsitim puno bolji ) ali u mom slučaju se nije pokazala lošom za back-up gledanje.

Primarno imam 2xIPTV i još na 3 druga tv-a aplikaciju ( 2x Android od TCL-a i jedna Samsungica iz 2017. gdje imam MI box ).

Sve mi radi puno, puno bolje nego prijašnja Max tv to go aplikacija koja se često rušila i ponovo pokretala.

Kod mene je prednost što faktički mogu gledati Max tv na 5 TV-a istovremeno i to mi je prednost pred konkurncijom.

0 0 hvala 0
8 godina
Bolji je tivimate.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2025 13:17 (Doktor Rambaudi).

0 0 hvala 0
14 godina
hrčak kaže...

Pozdrav, imam doma stariji televizor, a koliko sam vidio da HT u paketima daje samo aplikaciju, a uređaj se mora mjesečno dodatno plaćati. Mogu li ja kupiti neki uređaj (tipa fire stick ili nešto slično), na koji bi mogao instalirati Max tv aplikaciju i gledati direktno preko njega? Ak o mogu, što prepručujete da uzmem? Hvala.

Ja imam Xiaomi TV Box S (2 generacije) a sad vidim da je izašao i 3. generacije i vrh je... 

10 godina
MaxTV app preko Starlinka štuca zbog GeoLokacijskih provjera, pomoglo je podizanje SurfShark VPN-a.

Zanjih par dana sve radi uredno na MAXTV-u osim Arena Sport koje bace grešku 1002 i rade kada se isključi VPN. Ali tada štuca i mijenja rezoluciju HD u SD. Pokušao sam i dedicated IP od SurfShark ali ne pomaže ni to.

Je li netko koristi neki drugi VPN koji nije blokiran? Ili ima neko drugo riješenje za Starlink i MaxTV? Ovo mi je cirkus da plaćam sve legalno te istražujem kako da mi radi normalno usluga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Imas potpuno krivi pristup. Umjesto da uzmes MaxTV preko satelita, ti pokusavas progurati IPTV kroz satelitski link koji je em podlozan promjenjivoj latenciji sto se usluzi koja siba live sliku bez ili sa minimalnim bufferom ocito ne svidja, em je starlinkov uplink bog zna gdje i bog zna kakav sto dodatno komplicira situaciju.

Evo ne znam kako ti je to palo na pamet i zasto uopce mislis da ce raditi kako treba. Ljudi imaju problema sa tom aplikacijom na WiFiju doma na 20 metara, tvoj signal putuje oko pola zemaljske kugle...

10 godina
Zato sto imam 5-6 televizora povezanih u LAN satelit opcija nije kablirana i limitirana je do bola (snimalicu koristim većinom).
Imam još jednu ideju napraviti tunel preko routera prema drugoj lokaciji koja ima HT optiku pa gurnuti promet televizora prema tom internetu. Javim rezultate.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice