Nedavno sam kupio iPod Touch, 3. generacija. Prebacio sam glazbu, aplikacije, slike i dr. na njega. Baterija je bila pri kraju i on se ugasio. Priključio sam ga na USB, i neko vrijeme je bila prikazana baterija, a jedna crvena "crtica" se punila. Nakon 30min. iPod se ugasio i od tada ga ne mogu upaliti. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spoji ga na komp i u iTunesu kad ga prepozna klikni na restore i pricekas da ti se restorea, ako to ne upali reci tu pa cu objasnit drugi postupak.
Shvatio sam u čemu je problem: u USBu. Sada, neznam kako da to popravim. Kada ga normalno spojim na USB, pronađe ga na iTunesu, ali se ne puni. Na drugom, računalu se odmah počne puniti. :S I dok je spojen imam isti problem koji sam opisao na početku. :(
Na drugom računalu, čak i bez iTunesa, iPod se normalno puni.
Računalo sigurno ide na popravak, a razmišljam o kupovini nekog zidnog USB punjača, samo ne znam koliko je to kvalitetno, i može li naštetiti iPodu. (link)
Računalo sigurno ide na popravak, a razmišljam o kupovini nekog zidnog USB punjača, samo ne znam koliko je to kvalitetno, i može li naštetiti iPodu. (link)
Nemože naštetiti ja svoga punim već godinu dana tako, imam ovaj http://www.njuskalo.hr/image-w450/mobiteli-oprema/zidni-punjac-iphone-ipod-slika-2006877.jpg