IPod Touch problem sa paljenjem.

poruka: 4
|
čitano: 6.662
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nedavno sam kupio iPod Touch, 3. generacija. Prebacio sam glazbu, aplikacije, slike i dr. na njega. Baterija je bila pri kraju i on se ugasio. Priključio sam ga na USB, i neko vrijeme je bila prikazana baterija, a jedna crvena "crtica" se punila. Nakon 30min. iPod se ugasio i od tada ga ne mogu upaliti. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Spoji ga na komp i u iTunesu kad ga prepozna klikni na restore i pricekas da ti se restorea, ako to ne upali reci tu pa cu objasnit drugi postupak.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IPod Touch problem sa paljenjem.

Shvatio sam u čemu je problem: u USBu. Sada, neznam kako da to popravim. Kada ga normalno spojim na USB, pronađe ga na iTunesu, ali se ne puni. Na drugom, računalu se odmah počne puniti. :S I dok je spojen imam isti problem koji sam opisao na početku. :(

Na drugom računalu, čak i bez iTunesa, iPod se normalno puni.

Računalo sigurno ide na popravak, a razmišljam o kupovini nekog zidnog USB punjača, samo ne znam koliko je to kvalitetno, i može li naštetiti iPodu. (link)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 11:42 (M_boy).
14 godina
neaktivan
RE: IPod Touch problem sa paljenjem.
M_boy kaže...

Računalo sigurno ide na popravak, a razmišljam o kupovini nekog zidnog USB punjača, samo ne znam koliko je to kvalitetno, i može li naštetiti iPodu. (link)

Nemože naštetiti ja svoga punim već  godinu dana tako, imam ovaj http://www.njuskalo.hr/image-w450/mobiteli-oprema/zidni-punjac-iphone-ipod-slika-2006877.jpg

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice