Web Design

poruka: 11
|
čitano: 2.712
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Web Design

Već par godina se bavim izradom web stranica, draže mi je programiranje php / mysql, nego upotreba grafičkih alata PS i FW za dizajn. Ovdje po Bosni i Tuzli sam tražio kvalitetnog web dizajnera i nisam našao, tj javljali su se ljudi na oglas, ali nisu mogli zadovoljiti moje zahtijeve.

U oglasima sam tražio web dizajnera koji može relativno brzo osmisliti  izgled stranice, da zadovolji standarde, full css, table less, web 2.0, itd itd.

Dao sam i primjer stranica kakve bi trebale biti :) na http://www.screenalicious.com/   moze se naci  ogroman broj radova na koje ja jednostavno ostajem otvorenih usta i očiju :) i tu tražim inspiraciju.

Imali neko ovdje slobodan da bi se bavio iskljucivo web dizajnom? Radovi bi morali biti u klasi onih kakvi se mogu naci na gore postavljenom  linku.

Veliki broj poslova sam ispustio zbog nedostatka dizajnerske inspiracije, naceo sam i holandsko trziste  sa 7 projekata od kojih su danas jos tri - četri online petergelderblom.com , clubrevolution.nl, baggibegovic.com (stranica nije odrzavana i bile su naknadne intervencije nekih drugih ljudi), feestdjpascal.com  Iskreno ja nisam zadovoljan dizajnom svojih radova, no klijenti jesu, čak sam neke radove morao 'pokvariti' da bi udovoljio klijentu.

Moj sajt www.salines.biz je duže vrijeme u izgradnji zbog nedostatka vremena, inače potpuno prelazim na korišćenje cakePHP frameworka i cilj mi je formirati tim.

Trenutno sam pred odlukom da poslije Uskrsa preselim u Zagreb i da tamo pokušam uz druge redovite poslove, nastaviti raditi u slobodno vrijeme i kao programer freelancer.

Vaše mišljenje?

OS: Linux 2.6.18.8-0.9-default i686 Current user: nikola@linux System: openSUSE 10.2 (i586) KDE: 3.5.9 "release 51.2"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Web Design

Nema tu kruha...

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
Web Design

Htio sam ti poslati privatnu poruku, ali ne mogu. Javi mi se molim te na haz.info@gmail.com jer sam zainteresiran za web dizajn. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Web Design

eto sada su ukljucene i pp :)

javi cu ti se sada idem u krevet vec sam 14 sati za kompom Plač

OS: Linux 2.6.18.8-0.9-default i686 Current user: nikola@linux System: openSUSE 10.2 (i586) KDE: 3.5.9 "release 51.2"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LupusInFabula kaže...

Nema tu kruha...

Misliš ili znaš?

17 godina
neaktivan
Web Design

al ti nije lakse kupit neki gotovi dizajn za 60-100$(http://www.templatemonster.com/) i imas kvalitetan dizajn i lako ga modificiras ako ti nesta neshtima!?

0 0 hvala 0
17 godina
Web Design

Razmišljao sam i o tome, ali klijenti uglavnom imaju svoje zahtijeve. I na tim predložcima uvijek ima viška ili manjka detalja, tako da je bolje krenuti od nule, jer prepravljanjem samo možeš upropastiti  kvalitetan rad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nix kaže...

Razmišljao sam i o tome, ali klijenti uglavnom imaju svoje zahtijeve. I na tim predložcima uvijek ima viška ili manjka detalja, tako da je bolje krenuti od nule, jer prepravljanjem samo možeš upropastiti  kvalitetan rad.

Slazem se s tim. Prvo krenes u lagano modificiranje template-a. Pa onda skuzis da ti ovo ne odgovara, pa ovo, pa ono. Na kraju dobijes 97% svoj dizajn i napravis si vise muke nego koristi.
17 godina
neaktivan
Web Design

ima istine u tome! al eto,to je bija samo prijedlog :))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LupusInFabula kaže...

Nema tu kruha...

Naravno da nema ako ne znaš radit... I ja se bavim web dizajnom i mogu ti reći da je sa ljudima najgore radit.
17 godina
Web Design

"na http://www.screenalicious.com/   moze se naci  ogroman broj radova na koje ja jednostavno ostajem otvorenih usta i očiju :) i tu tražim inspiraciju."

Vrag mu strinu! Daj nam još ovih inspirativnih izvora...zaista state of art!

sitni umovi pricaju o ljudima, srednji umovi pricaju o dogadjajima, veliki umovi pricaju o idejama.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice