Suradnja za portal

poruka: 5
|
čitano: 1.871
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Suradnja za portal

Tražim dizajnera koji bi se pozabavio dizajnom za Portal PLUS.

Je to blog i nema prevelike zarade al možda od običnog bloga proizađe nešto veliko.Osobno imam dosta iskustva sa web dizajnom al nemam vremena sve popratit, ja bi se pozabavio vijestima i sadržajem dok bi neki dobrovoljac imao zadatak sredit dizajn.

Zainteresirani nek se jave preko privatne poruke ili na mail portala.

Unaprijed hvala i nadam se vašem odazivu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Suradnja za portal

sta god napravio makni one bodeze za ovi - plavi gumbi sa "refleksijom".. skoro mi je oko ispalo od boli..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Suradnja za portal

Maknuto ;) To mi je bilo privremeno riješenje, pozadine su ostale od jedne web stranice što sam je radio, a kako nisam imao vremena uvalio ono :) Sada to već lici na nešto ...

Za sve te pogreške sam u headerstavio da je beta verzija dizajna tako da mi je opravdano Cool

http://portalplus.bloger.hr/

15 godina

evo ti jedan savjet,nemoj toliko pisati o jabuci,ima i drugih tema,ionako svi o apple samo pišu,a možeš i malo ubaciti stvari o audio-video, naprimjer savjete kako složiti hi-fi sistem,koje su trgovine dobre,kako složiti dobar komjuter,nemoj se samo bazirati na vijesti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

Naravno, ali je velika stiska sa vremenom tako da ... imam ja tu dosta više planova i ideja samo je teško sve realizirat ... Naravno ako je netko zainteresiran za suradnju rado ga ubacujem u tim !

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 15:33 (Dukaaa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice