Pinterest pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.501
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pinterest pitanje

Poštovanje,

Daklem. Ovo će možda zvučati smiješno, ali što je potrebno naučiti da se pokrene jedan sajt/socijalna mreža kao pinterest. Za početak on a smaller scale samo u Hrvatskoj, ali možda i šire kasnije. (Možda i odmah, treba vidjeti)

Jel se može negdje patentirati ideja? :)

Mislim da imam odličnu ideju, i mislim da ću već ovaj tjedan rezervirat domene i za našu i međunarodnu verziju.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pinterest pitanje
Dachande kaže...

Poštovanje,

Daklem. Ovo će možda zvučati smiješno, ali što je potrebno naučiti da se pokrene jedan sajt/socijalna mreža kao pinterest. Za početak on a smaller scale samo u Hrvatskoj, ali možda i šire kasnije. (Možda i odmah, treba vidjeti)

Mislim da imam odličnu ideju, i mislim da ću već ovaj tjedan rezervirat domene i za našu i međunarodnu verziju.

Krenimo od osnovnih stvari, web dizajn i sve vezano uz to, nakon toga baze podataka. Znači, HTML,CSS, Javascript , MySQL (i Oracle), C++/java, perl/PHP/python...

Ako želiš da uspije k tome moraš dodati i marketing.

To je moje mišljenje, ali nisam ja neki znalac u tome tak da...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 20:44 (zerocool12).
17 godina

Da, totalno me napalila ova ideja, pa sam i upit napisao možda prešturo.

Kužim da treba web dizajn i te osnove. To se mogu možda i sam poigrat, ili platit nekome da uštedim vrijeme.

Zanimalo me, treba li takva stranica neke posebne servere, drugačiji hosting ili nešto.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina
neaktivan
Pinterest pitanje

Pa moraš procijenit koliko ti treba memorije i bandwitha. A to je teško procijeniti ovako.

I naravno mislim da bi trebao biti Dedicated..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 21:00 (zerocool12).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dachande kaže...

Poštovanje,

Vrhunski software developer, arhitekt preciznije s poznavanjem tehologija razvoja skalabilnih web alikacija +/- big data in future, ako neželiš u slučaju nagle ekspanzije prepisivati cijelu aplikaciju ukoliko je toliko loše projektirana da je horizontalna skalabilnost nemoguća. S korisničke strane dovoljna ti je i jedna domena ukoliko želiš svima korisnicima pružiti isto korisničko iskustvo.

Dachande kaže...

Da, totalno me napalila ova ideja, pa sam i upit napisao možda prešturo.

Kužim da treba web dizajn i te osnove. To se mogu možda i sam poigrat, ili platit nekome da uštedim vrijeme.

Zanimalo me, treba li takva stranica neke posebne servere, drugačiji hosting ili nešto.

Daleko više od web dizajna i osnova, puno neprospavanih noći, i izgubljenih subota, plus, nikada nećeš postati rock-star {#}. Ma, možeš se i sam poigrati, a ako ti se i neda svako iole nabrijaniji forumaš ti nakuca takvu stranicu u jedno popodne, eventualno dva u pauzi između riješavanja zadataka za domaću zadaću u C# za malo slave na forumu. I, da ako pitaš, najbolje je takvu aplikaciju napisati u C#, jer kužiš ono, .NET je zakon i imaju super klikabilni IDE, a i nema što par web formi nemože riješiti. Je, da ne zaboravim GPL/APL  je s***, to brzo propada.

NHF, Cheerio {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice